تاپیک ویجت های نرم افزار Xwidget |ساخته شده توسط اعضای ترفندستان|
درود
اولا نمی دونم اینجا جای مناسبی برای این تاپیک هست یا نه ولی به نظر خودم مناسب ترین جا بود ولی اگه مناسب نیست به بزرگی خودتون ببخشید.
فکر کنم عنوان تاپیک کاملا گویا باشه موضوع از چه قراره ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه:قراره تو این تاپیک ویجت های نرم افزار Xwidget که توسط اعضای ترفندستان ساخته میشه قرار بگیره.
این نرم افزار(Xwidget) یک نرم افزار در زمینه زیبا سازی دسکتاپ هست البته به نظر من بهترین.یک ویژگی خوبی که این نرم افزار داره اینه که تاثیر زیادی رو سیستم کاربرش نمی زاره یعنی سرعت سیستم رو زیاد کاهش نمی ده و خود این یک برتری نسبت به هم نوعان خودشه(این نرم افزار رو می تونید از [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] دانلود کنید)حالا من کار ندارم کدوم خوبه کدوم بده این از اون بهتره این از اون یکی من فقط می خوام تو این تاپیک ویجت های که خودم می سازم رو برای این نرم افزار قرار بدم و از شما دوستان عزیز هم خواهش می کنم اگه می تونید ویجت بسازید تو این تاپیک قرار بدید. تمام ویجت ها توسط خود Xwidget و ویجت کریتور خودش ساخته می شن پس کاملا نرم افزاری محسوب می شن و هیچ گونه کد زنی انجام نمیشه(به جز در بعضی موارد که احتیاج به دست بردن در کد هاست)
بنده سعی می کنم فیلم اموزشی برای ساخت ویجت ها هم قرار بدم ولی به نظر من خودتون باهاش ور برین یاد می گیرین(برای باز کردن ادیتور نرم افزار رویه ایکون اون در کنار ساعت راست کلیک کنید و Create Widget رو بزنید تا کریتور باز بشه)
ویجت های ساخته شده توسط بنده یا دوستان دیگه ساخته میشه ممکنه مشکلاتی داشته باشه یا شما پیشنهادی براش داشته باشن اگه این ویجت ها مشکلی داشت یا پیشنهادی داشتید لطفا از طریق پیغام بازدید کننده یا پ.خ(پیام خصوصی)سازنده رو مطلع کنید و تو این تاپیک در باره این موضوع به هیچ وجه پست ندید و فقط برای قرار دادن ویجت هاتون پست بدید
درباره ویجت های خود من اگه مشکلی داشت یا پیشنهادی دارید از طریق پیام خصوصی یا بازدید کننده منو با خبر کنید سعی می کنم در ورژن بعدی ویجت رفعش کنم.دوستان دیگه هر جور خودشون صلاح می دونن آها یه نکته ای که داشت یادم می رفت اینه که برای ویجتتون یه اسم انتخاب کنید و از اسم های کلی به تنهایی استفاده نکنید(مثلا Clock , Duck و ...)و در کنار اسم کلی ویجت یه اسم دیگه هم انتخاب کنید(مثلا X clock) این کار به چند دلیل باید انجام بشه:
1- کیف میده:دی
2-برای اینکه با ویجت های دیگه قاطی نشه مثلا ممکنه چند نوع ویجت ساعت توسط دوستان ساخته شده باشه خوب اگه همه اسم ویجت رو بزارن Clock خوب معلوم نیست چی به چیه
3-اگه بخواید ورژن بعدی ویجت رو قرار بدید اگه ویجتتون یه اسم منحصر به فرد داشته باشه هم زیبا تره هم کسی که دانلود می کنه می فهمه این ویجت ورژن بعدی کدوم ویجته
و دلایل دیگر...
یه نکته دیگه ویجت ها رو به صورت پکیج(Package) دربیارید برای این کار بعد از اینکه ویجت رو ساختید در منوی بالا رویه Package کلیک کنید بعد از این کار ویجت به صورت پکیج در مسیرDocuments>Xwidget>Package با اسمی که برای ویجتت انتخاب کردید ذخیره میشه بعد از این کار پکیج رو با نرم افزار های فشرده ساز فشرده کنید(البته خودشون کم حجم هستن ولی برای آپلود در ترفندستان نیاز هست)و سپس اینجا آپ کنید(از ویجت یه عکس هم بذارید که کاربران بدونن چی دارن دانولد می کنن)
دوستانی هم که ویجت ها رو دانلود میکنن پس از خارج کردن از حالت فشره فقط کافیه روی پکیج دبل کلیک کنن خود ویجت نصب میشه و می تونن از طریق منوی ویجت ها به دسکتاپ بیاریدش
در اخر می دونم ویجت های گالری خود Xwidget خیلی زیبا تر از کار های منه(کار های دیگر دوستان که ویجت هاشون رو اینجا می زارن که مطمئنا زیباست)ولی به هر حال من تمام سعیمو کردم و امیدوارم مورد پسند واقع بشه.
از این که این متن طولانی رو خوندید ممنون
بدورد
◄فیلم های آموزشی ساخت ویجت موجود در تاپیک► [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
ویرایش توسط Kin9et : October 17th, 2013 در ساعت 12:16
OO Clock Widget
این ویجت شامل ساعت و تاریخ شامل سال , روز و ماه است
ساعت این ویجت دارای امکان 12 ساعته و 24 ساعته است
که با راست کلیک بر روی آن و انتخاب گزینه 12/24 hr قابل استفاده است پسوورد فایل:[تنها اعضای سایت
ویرایش توسط Kin9et : September 13th, 2013 در ساعت 18:36
Neo Disk Widget این ویجت برای نشان دادن فضای استفاده شده و فضای کل پارتیشن های هارد شنا ساخته شده
برای تغییر پارتیشن رویه ویجت راست کلیک کنید و نام درایو مورد نظر را انتخاب کنید
اگر نام درایو در لیست نبود گزینه Change Diskname را انتخاب و درایو مورد نظر را انتخاب کنید
با کلیک رویه نام درایو نیز وارد ان می شوید پسوورد فایل:[تنها اعضای سایت
ویرایش توسط Kin9et : September 13th, 2013 در ساعت 18:37
Digit Up Time Widget یک ویجت کاملا ساده این ویجت فقط زمان روشن بودن سیستم شما را نشان می دهد پسوورد فایل:[تنها اعضای سایت
ویرایش توسط Kin9et : September 13th, 2013 در ساعت 18:38
Your IP Widget این ویجت آی پی شما را نشان می دهد
برای رفرش آی پی , روی ای پی دبل کلیک کنید
البته در عکس زیر بنده به علت مسائل امنیتی آی پی رو تار کردم:دی پسوورد فایل:[تنها اعضای سایت
ویرایش توسط Kin9et : November 13th, 2013 در ساعت 09:47
فیلم اموزشی ساخت یک ویجت ساده Up Time
تو این فیلم نحوه ساخت یک ویجت ساده آپ تایم آموزش داده شده
تو خود فیلم هم یه سری توضیحات داده شده
تو این فیلم بیشتر سعی کردم مباحث کلی ساخت یه ویجت up time رو آموزش بدم و زیاد به ظاهر ویجت کاری نداشتم
شما بعد از یادگیری مباحث ساخت کلی این ویجت خودتون می تونید هر جور خواستید ویجتتون رو بسازید
فقط چند نکته که باید بگم:
تمامی کار هایی که من تو این فیلم برای رنگ و فونت و این جور چیزا انجام میدم دلخواه هست شما هرجور خواستید درست کنید ساخت ساعت دیجیتال هم دقیقا مثل آپ تایم هست فقط در قسمتی باید تگ رو انتخاب کنید به جای تگ up time یکی از تگ های time رو انتخاب کنید
هر جا از فیلم گنگ یا نامفهموم بود بگید دوباره توضیح بدم
پسوورد فایل:[تنها اعضای سایت
حجم پس از اکسترکت:145 mb
مدت : 3:37
ویرایش توسط Kin9et : September 10th, 2013 در ساعت 19:35
Moni Note Widget این ویجت برای یادداشت نویسی شما ساخته شده
با راست کلیک رویه قسمت پایینی مانیتور و انتخاب گزینه New Note
می نوانید با سرعت هرچه بیشتر یک Moni note جدید ایجاد کنید پسوورد فایل:[تنها اعضای سایت
ویرایش توسط Kin9et : September 13th, 2013 در ساعت 18:39
Water Clock Widget این ساعت شامل ساعت و سال و ماه و روز است
دارای امکان 12 ساعته و 24 ساعته است
که از طریق کلیک روی ساعت و یا راست کلیک و انتخاب گزینه 12/24 hr قابل دسترسی است
پسوورد فایل:[تنها اعضای سایت
ویرایش توسط Kin9et : September 13th, 2013 در ساعت 18:40
B Volume Bar Widget این ویجت برای کم و زیاد کردن صدا
و هم چنین قطع صدا از طریق کلید Mute هست
در هنگام کم و زیاد کردن ممکن است ویجت تکان بخورد
پس بهتر آنرا در سر جای خود قفل کنید یا در حالت Lock Position قرار دهید
برای اینکار روی ویجت راست کلیک کنید و از قسمت Window گزینه Lock Position را انتخاب کنید پسوورد فایل:[تنها اعضای سایت
ویرایش توسط Kin9et : September 13th, 2013 در ساعت 18:41
OO Clock Widget V1.5 متاسفانه ورژن قبل یه مشکلی داشت
اونم این بود که اون قسمتی که اسم روز رو نشون می داد به علت فضای کمی که براش در نظر گرفته بودم
در روزهایی مثل چهارشنبه که اسمی نسبتا طولانی داشتند یه مقدار از اسم ناپدید می شد
که خوشبختانه تو این ورژن حل شده
تغییرات این ورژن:حل اون مشکل که عرض کردم-اضافه شدن AM وPM به حالت 12 ساعته-یه مقدار ویجت بزرگ تر شده:دی پسوورد فایل:[تنها اعضای سایت
ویرایش توسط Kin9et : September 13th, 2013 در ساعت 18:42