طریقه شکایت از فروشگاه های اینترنتی متخلف تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 24

موضوع: طریقه شکایت از فروشگاه های اینترنتی متخلف

پست‌ها
    701

Avast Firefox Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    346
    سپاس (دریافتی)
    402

Unhappy طریقه شکایت از فروشگاه های اینترنتی متخلف

با سلام بر عزیزان
    میخواستم بدونم ایا میشه از فروشگاه هایی که سر کاربران را کلاه می گذراند شکایت کرد! مثلا پول اشان را میخورند و جنس شان را ارسال نمی کنند و.....
    راه حل اش چه طوری هست؟ایا سایتی برای شکایت وجود دارد؟
    سپاس

میدونید بدبخت کی هست؟
    بدبخت اونی هست چیزی را میدونه ولی به دیگران نمیگه.

پست‌ها
    4,815
    Sony-Xperia-L
    NOD32 Firefox Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    4698
    سپاس (دریافتی)
    10406
    نوشته ‌های وبلاگ
    83

برید اینجا
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

چگونه می‌توانم از یک فروشگاه اینترنتی که به صورت آنلاین وجه را پرداخت نموده‌ام به علت عدم تحویل کالا/معیوب بودن کالای ارسالی/کلاهبرداری/... شکایت کنم؟
    شما با در دست داشتن مستندات مربوط به آن خرید مانند رسید تراکنش و... در تهران به دادسرای جرایم رایانه‌ای و در سایر شهرستان‌ها به دادسرای محل سکونت خود مراجعه نموده و نسبت طرح شکایت و اخذ مرجوعه قضائی اقدام نمائید.
    قانونی بودن یا نبودن وب سایت‌های مزایده‌ای و وب سایت‌های خرید گروهی چگونه است؟ در واقع چرا این نوع وب سایت‌ها در ایران برخلاف کشورهای پیشرفته قربانیان زیادی دارند؟

به دلیل عدم تعریف مدل‌های مناسب و قانونی کسب و کار در خصوص وب‌سایت‌های مزایده آنلاین خریدهای گروهی با یک تنوع گسترده و مخلوطی از فعالیت‌های قانونی و غیرقانونی در قالب این وب‌سایت‌ها مواجه هستیم.
    ابتدا ایجادکنندگان این گونه وب سایت‌ها باید نسبت به بررسی حقوقی و قانونی و ایجاد ساز و کار مناسب منطبق بر قانون اقدام نمایند و مجوزهای لازم مانند نماد اعتماد الکترونیکی را دریافت کنند.
    ضمناً اطلاع‌رسانی لازم را در خصوص نحوه فعالیت و فرایند کاری ارائه نمایند تا ضمن کسب اعتماد عمومی فارغ از درگیری‌های بعدی و جرم‌انگاری احتمالی فعالیت‌هایشان به کسب و کار سازنده و موفق، در راستای تقویت اقتصاد کشور و اشتغال‌زایی بپردازند.

اگر خرید از فروشگاه‌های اینترنتی ارزش ریالی کمی داشته باشد و در صورت تخلف فروشگاه فرصت و ارزش برای ارائه شکایت به مراجع محترم قضایی نباشد، چکار باید بکنیم؟

‌هم‌وطنان عزیز می‌توانند از طریق وب‌سایت پلیس فتا به نشانی [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] اقدام به ارائه گزارش تخلفات و جرائم احتمالی فروشگاه‌ها نموده و پلیس فتا اقدام لازم را در این زمینه صورت خواهد داد.
    البته در برخی موارد رسیدگی به تخلف نیازمند طرح شکایت در دادسرا است که تقاضای ما از هم‌وطنان عزیز این است که حتماً برای پیشگیری از قربانی شدن دیگران و جهت پاکسازی فضای سایبر از جرائم و کلاهبرداری‌ها حتی در مواردی که مبلغ کلاه‌برداری یا تخلف بسیار اندک است نیز نسبت به گزارش جرم و یا طرح شکایت خود اقدام نمایند تا مسئولیت اجتماعی خود در این زمینه را انجام داده باشند.

چرا باید فقط تنها از فروشگاه اینترنتی که نماد اعتماد الکترونیکی (Enamad) دارد، خرید نمائیم ؟

چون مرکز توسعه تجارت الکترونیک پس از بررسی فروشگاه اینترنتی و تطابق نحوه عملکرد آن با قوانین، اقدام به اعطای نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) می‌نماید. هم‌چنین به صورت مداوم تحت بررسی این سازمان قرار دارد و ملزم به رعایت قانون حمایت از مصرف‌کننده می‌باشد و در صورت تخطی از قوانین، نماد اعتمادش سلب خواهد شد.
    فروشگاه دارای نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) موظف است اگر شما در خریدتان با مشکلی مواجه شدید پاسخگوی سؤالات و مشکلات شما باشد، ضمن اینکه خطر ربوده شدن رمز دوم کارت و یا ارسال نشدن محصول و یا مشکلات دیگر وجود ندارد .

برای اطلاع از فروشگاه های دارای این نماد [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]کلیک کنید.

من خریدهای اینترنتی‌ام را از کدام فروشگاه اینترنتی انجام دهم؟

فعلا تنها فروشگاه‌های اینترنتی که از وزارت صنعت، معدن و تجارت گواهینامه Enamad را اخذ کرده باشند معتبر هستند. لذا هنگام خرید به وجود این نماد در وب‌سایت فروشگاه توجه نموده و با کلیک روی نماد از جعلی نبودن آن اطمینان حاصل فرمائید برای این منظور به نکات ذیل توجه فرمائید:

- حتما آدرس (URL) سایت فروشگاه با آدرسی که در این صفحه معرفی می شود یکسان باشد.

- صفحه ای که مشاهده می کنید صفحه اصلی مرورگر شما باید باشد و نه یک عکس و تصویر از یک مرورگر؛ از این امر اطمینان حاصل نمایید.

- آدرس (URL) این صفحه حتما با [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] آغاز شده باشد.
    ___
    منبع:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

Exclamation

سلام. من از سایت تخفیفان که نماد اینماد را هم در سایت داشت خرید کردم و هزینه را اینترنتی پرداخت کردم. قرار شد کالا در خانه برسد طبق گفته خودشان اما بعد اینکه دو هفته گذشت و چیزی دستم نرسید با پی گیری متوجه شدم شرکتی که باید کالا را میاورد اصلا خدماتی برای ارسال به درب منزل در محدوده ما را ندارد! و کالای من بدون اینکه به من خبری داده شود با هماهنگی سایت تخفیفان پس فرستاده شده!! الان یک هفته است که با تماس و پی گیری قرار بوده دوباره ارسال شود ولی اینکار را نکردند و نه جواب ایمیل می دهند نه تماس میشود گرفت. وقتی تماس میگیریم فقط معتلی و اعصاب خوردی دارد من 15 دقیقه منتظر برقراری تماس با شتیبانی بودم ولی فقط و به عنوان نفر اول در صف انتظار 7 دقیقه منتظر شدم و باز کسی پاسخ نداد! در این مرحله من باید شکایت کنم یا باز منتظر بمانم که شاید خبری ازشان شد؟؟؟
    اما دیگر همه جا میگویم سایت تخفیفان دروغگو است.
    پست‌ها
    0

NOD32 Google-Chrome Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    3

سلام برای خرید اینرنتی میتوانید ادرس سایت های معتبر را از این ادرس بدست اوردید

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

مشکل من حل شد
    ویرایش توسط mashad_b : August 21st, 2015 در ساعت 20:01 دلیل: حل مشکل
    پست‌ها
    695
    SonyEricsson-Z710
    360-Internet-Security Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    550
    سپاس (دریافتی)
    1172

الله اکبر اقا چه ادم هایی پیدا میشن یارو یه سفارش دادم جوهر کارتریج ثبت کردم میگه تموم شده . زنگ میزنم میگه اشتباه از سایت هست.بررسی میکنم سه سوته برات میفرستم
    اقا اقا نفرستاد .... یهو فرستاد بجای 100 سی سی فرستاد 7 لیتر !!!!!!!!!!!!!!! پولشو دادم اجبارا اومد در خونه محصول رو برای برای یکی از دوستان گردن کلفتمون تو تهران اقا فرستادیم اونم جلو مغازه همشو ریخت رو سرش عکسشم فرستاد جیگرم حال اومد

پست‌ها
    173

NOD32 Firefox Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    232
    سپاس (دریافتی)
    348
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

به نظر خلاف همه من فقط تو این قضیه شانس آوردم یه بار سی دی کتاب "کلید C#" از انتشارات کلید رو خریدم 2500 تومن به همراه یه سی دی (پول سی دی جدا نبود و جزو همون 2500 تومن و با کتاب بود) بعد خواستم از رو سی دی ویژوال بیسیکو بریزم هرکاری کردم نشد ارور داد رفتم تو انجمنش گفتم آدرس گرفتن ازم از تهران برام(من اصفهانم) مفتی فرستادن حتی هزینه پست هم نگرفتن بعد رو بسته که برام فرستادنو خوندم اگه اشتباه نکنم نوشته بود 2600 تومن یعنی حدود پول خود کتابو واسم خرج کردن که ازشون راضی باشم.مشکلم هم حل شد.علاوه بر اون هیچ مدرکی که من واقعا کتابو دارم ازم نگرفتن و اگه من کتابو نداشتم و به دروغ اینو میگفتم فقط سی دی رو بگیرم هم باز هم میدادن بهم.(حق الناسو رعایت کنین آدم باشین اینکارو نکنینا)

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid3369 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    الله اکبر اقا چه ادم هایی پیدا میشن یارو یه سفارش دادم جوهر کارتریج ثبت کردم میگه تموم شده . زنگ میزنم میگه اشتباه از سایت هست.بررسی میکنم سه سوته برات میفرستم
    اقا اقا نفرستاد .... یهو فرستاد بجای 100 سی سی فرستاد 7 لیتر !!!!!!!!!!!!!!! پولشو دادم اجبارا اومد در خونه محصول رو برای برای یکی از دوستان گردن کلفتمون تو تهران اقا فرستادیم اونم جلو مغازه همشو ریخت رو سرش عکسشم فرستاد جیگرم حال اومد
    عکسشو الآن نمیتونی آپ کنی؟دلم خواست
    السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
    پست‌ها
    695
    SonyEricsson-Z710
    360-Internet-Security Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    550
    سپاس (دریافتی)
    1172

نقل قول نوشته اصلی توسط marasiali [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    به نظر خلاف همه من فقط تو این قضیه شانس آوردم یه بار سی دی کتاب "کلید C#" از انتشارات کلید رو خریدم 2500 تومن به همراه یه سی دی (پول سی دی جدا نبود و جزو همون 2500 تومن و با کتاب بود) بعد خواستم از رو سی دی ویژوال بیسیکو بریزم هرکاری کردم نشد ارور داد رفتم تو انجمنش گفتم آدرس گرفتن ازم از تهران برام(من اصفهانم) مفتی فرستادن حتی هزینه پست هم نگرفتن بعد رو بسته که برام فرستادنو خوندم اگه اشتباه نکنم نوشته بود 2600 تومن یعنی حدود پول خود کتابو واسم خرج کردن که ازشون راضی باشم.مشکلم هم حل شد.علاوه بر اون هیچ مدرکی که من واقعا کتابو دارم ازم نگرفتن و اگه من کتابو نداشتم و به دروغ اینو میگفتم فقط سی دی رو بگیرم هم باز هم میدادن بهم.(حق الناسو رعایت کنین آدم باشین اینکارو نکنینا)

عکسشو الآن نمیتونی آپ کنی؟دلم خواست

متاسفانه اون عکس رو یه سیستم دارم که در دسترس نیست خلاصه خودمم دلم خواست بزارم

+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)