تجربه خرید اینترنتی و پست داری؟ بیا تو تبلیغات در ترفندستان

نمایش نتیجه ‌های نظرسنجی ها: کدوم پست برای ارسال کالاهای سبک وزن و حساس به ضربه بهتره؟

رأی دهندگان
11. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • پیشتاز

7 63.64%
  • تیپاکس

2 18.18%
  • ویژه

2 18.18%
  • پست های دیگر...

0 0%
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: تجربه خرید اینترنتی و پست داری؟ بیا تو

پست‌ها
    917
    HTC-Touch-Diamond
    NOD32 Firefox Windows-XP Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    2199
    سپاس (دریافتی)
    1720
    نوشته ‌های وبلاگ
    22

Question تجربه خرید اینترنتی و پست داری؟ بیا تو

با سلام خدمت تمام دوستان گله ترفندستانی

این تاپیکو برای این زدم که دوره هم جم بشیم و تجربیاتمون رو در مورده فروشگاه های اینترنتی و پست (پیشتاز، تیپاکس، ویژه و...) در اختیار هم دیگه بزاریم که هم بنده و هم باقی دوستان برای ارسال بسته یا خرید اینترنتی اطلاعات بیشتری پیدا کنیم

لطفا اگه یک بار هم خرید اینترنتی داشتین اینجا مطرح کنید که کالای سفارش داده شده با چه پستی و چند روز بعد بهتون رسید؟ بسته بندی یا کالای سفارش داده شده آسیبی ندیده بود؟ هزینه کالای خریداری شده و هزینه پست هم در صورت امکان مطرح کنید و یا هر چیزه دیگه ای که براتون تجربه شده!

البته تا اونجایی که بنده متوجه شدم...

خرید های اینترنتی معمولا با پیشتاز و تیپاکس انجام میشه.
    پیشتاز 7 جعبه استاندارد برای ارسال اجناس داره که سایزاشون:
    1
    200x140x100
    2
    270x205x165

3
    305x205x190
    4
    400x260x200

5
    500x250x250
    6
    600x350x320

7
    600x400x360
    بنده 3 تا از جعبه هاشو گرفتم، سایزهاش کمی با اعداد استاندارش فرق می کنه...

نکته مهمی که باید بدونیم اینه که هزینه پیشتاز و بستگی به وزن کالا داره، هرچی وزن بالاتر بره، هزینه ارسال بیشتر میشه...
    از زیر 250 گرم داره تا 26 کیلوگرم اما تیپاکس از 6 کیلو محاسبه میکنه، یعنی کالای شما تا 6 کیلو، یه هزینه مشخص داره! و بیشتر از اون هزینه افزایش پیدا می کنه، برای همین میگن تیپاکس برای کالاهای سنگین به صرفه اقتصادی هست! اما یکی از خدمات بسیار خوبه تپاکس درب به درب بودنشه، یعنی خودشون میان بسته رو تحویل میگیرنو ارسال می کنن، نیازی نیست به جایی مراجعه کنیم و بسته رو تحویل بدیم! شرایط پست ویژه هم دقیقا مشابه پست پیشتاز هست ولی سرعته رسوندن بسته خیلی بالاتره، البته هزینشم بالاتره...

سوالاتی که برام مطرح شده:
    1. هزینه پیشتاز، تیپاکس و ویژه دقیقا چه قدره؟ برای شهر های مختلف فرق می کنه؟
    2. بسته ارسالی با کدوم پست امنیت بیشتری داره و سالم به تحویل گیرنده میرسه؟
    3. زمانی که بسته از فرستنده به گیرنده برسه معمولا چه قدره؟
    4. پست رو شنیدم شماره تلفنی داره که مثل درب به درب تیپاکس عمل میکنن، هزینش چه قدره و شرایطش چه جوریه؟
    5. فروشگاه های اینترنتی قراردادی چیزی با پست میبندن؟ برای کاهش هزینه های ارسالی یا خدمات بیشتر؟
    6. روزهای تعطیل تمام پست ها متوقف میشن؟
    7. اگه خودمون جعبه ای داشته باشیم که سایزش با سایز استاندارد پست فرق کنه برامون ارسال میکنن؟ هزینش چه جوریه؟
    8. به جز 3 تا پستی که نام بردم، پسته دیگه ای هست که مناسب این کار باشه؟

و در آخر هم نیاز خودم بگم، بسته های ارسالی بنده وزن پایینی دارن اما بعضی هاشون از نظر ابعاد کمی بزرگ هستند، به ضربه حساس هستنو ممکنه آسیب ببینن، نظر شما با کدوم پسته؟ برای شهر های مختلف می خوام ارسال کنم، از نظر هزینه به صرفه باشه و از تحویل گیرنده رسید بگیرن، پیشتاز و ویژه کد رهگیری میده میشه متوجه شد بسته به تحویل گیرنده رسیده، اما تیپاکس یا باقی پست ها رو نمیدونم، ممنون از زمانی که برای خوندن تاپیک گذاشتین
    اگه پستم براتون مفید بود، لطفا برام صلوات بفرستید.

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

پست‌ها
    15
    Samsung-Galaxy-Young-S6310
    Avast Google-Chrome Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: 3G
    سپاس (اهدایی)
    2
    سپاس (دریافتی)
    4

تا اونجایی که من میدونم فروشگاههای اینترنتی با پست قرار داد دارن و شما هم میتونید مشترک این فروشگاهها بشین و پستهاتون بوسیله اونا انجام بدین از جمله iran mc از تمام روشهای پستیم میشه استفاده کرد بدرخواست گیرنده

sent from my iphone 5S
    پست‌ها
    917
    HTC-Touch-Diamond
    NOD32 Firefox Windows-XP Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    2199
    سپاس (دریافتی)
    1720
    نوشته ‌های وبلاگ
    22

نقل قول نوشته اصلی توسط alishafiey [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    تا اونجایی که من میدونم فروشگاههای اینترنتی با پست قرار داد دارن و شما هم میتونید مشترک این فروشگاهها بشین و پستهاتون بوسیله اونا انجام بدین از جمله iran mc از تمام روشهای پستیم میشه استفاده کرد بدرخواست گیرنده

sent from my iphone 5S
    یعنی یه واسطه بین بنده و پست میشن؟
    قراردادشون چه مزایایی داره؟
    ممنون میشم بیشتر توضیح بدید.
    اگه پستم براتون مفید بود، لطفا برام صلوات بفرستید.

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

پست‌ها
    3,493
    HTC-Desire-700-dual-sim
    HTC-Advantage-X7500
    Google-Chrome Windows-XP IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1063
    سپاس (دریافتی)
    7765
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

چرا اینو شروع نکرده تموم کردین؟
    پست‌ها
    15
    سپاس (اهدایی)
    2
    سپاس (دریافتی)
    4

بله اگه سایت داشته باشید میتونید پنلشونو تو سایت قرار بدید و ازون طریق اقدام به فروش کنید که بهترینشون امسال فکرکنم فروتل شد
    پست‌ها
    15
    سپاس (اهدایی)
    2
    سپاس (دریافتی)
    4

میتونید تو انجمن shopkeeper اطلاعات بیشتری پیدا کنید مربوط به فروشگاههای اینترنتی هستش
    پست‌ها
    3,493
    HTC-Desire-700-dual-sim
    HTC-Advantage-X7500
    Google-Chrome Windows-XP IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1063
    سپاس (دریافتی)
    7765
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

نقل قول نوشته اصلی توسط alishafiey [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    بله اگه سایت داشته باشید میتونید پنلشونو تو سایت قرار بدید و ازون طریق اقدام به فروش کنید که بهترینشون امسال فکرکنم فروتل شد
    فروتل بهترین شد؟ پس وای به بقیه... من تو فروتل سفارش بلاتکلیف از سال 91 دارم این بهترینه؟؟؟
    من کلی سیستم تست کردم و عضو هستم. از نظر من بیتاسل (همین که تو امضام بنرش هست) بی نظیره. البته عمرش کمتر از دو ساله برای همین زیاد معروف نیست. ولی یک سالی هست من باهاش کار می کنم و واقعا راضی هستم

من اولین چیزی که یادمه از نت خریدم فک کنم سریال یانگوم بود دی: قبلشم یه سری چیزا خریدم ولی یادم نمیا دی:
    اگه بخوای چیزای سنگین و مهم رو از طریق پست ارسال کنی که زمان هم برات اهمیت داشته باشه ، به نظرم پست ویژه وگرنه با بقیشونم میشه فرستاد دی: البته برای یه فروشگاه باید کاربر قدرت انتخاب داشته باشه که محصولی که میخره با کدوم پست بهش ارسال بشه و اینکه مسئولین سایت فقط یه راه ( مثلا پیشتاز ) رو در نظر بگیرن درست نیست! از طرفی اگه بخواید هزینه رو بعد از تحویل بگیرید باید با شرکت های واسط قرارداد ببندید
    شرکت ایفانت با خدمات طراحی سایت و سئو با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در خدمت شماست.
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)