آموزش آفلاین بازی کردن ورلد آف وارکرافت به همراه هوش مصنوعی (bot-ai) تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از 41 به 46 از 46

موضوع: آموزش آفلاین بازی کردن ورلد آف وارکرافت به همراه هوش مصنوعی (bot-ai)

پست‌ها
    3

NOD32 Opera Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    14

پیش فرض آموزش آفلاین بازی کردن ورلد آف وارکرافت به همراه هوش مصنوعی (bot-ai)

با سلام و تبریک عید نوروز!

یه روش خیلی ساده برای آفلاین بازی کردن ورلد آف وارکرافت به همراه هوش مصنوعی!
    __________________________________________________ ____________________________________________

آموزش آفلاین بازی کردن world of warcraft
    How to play World of Warcraft Offline
    __________________________________________________ __________________________________________________ _______
    **قبلش یه توضیحی درمورد هوش مصنوعی بدم:
    در این مدل از یک botcore استفاده شده که در بازی تعدادی کاراکتر تولید میکنه و زمانی که شما آفلاین بازی میکنید بتونید raid داشته باشید و اینس های مختلف رو انجام بدین. تقریبا مثل نسخه های AI دوتا(dota all stars)که شما میتونید پلیر بسازید!در طول آموزش "بات" (bot) به معنی پلیر هوش مصنوعیه!
    دو نوع هوش مصنوعی وجود داره - فعلا نوع نرمالش رو در اختیارتون قرار میدم. نوع دومش خیلی پیشرفته هستش که شما حتی میتونید دوئل بکنید یا آیتم trade کنید.
    در نوع اول به کاراکتر ها اصطلاحا bot میگن! در اصل بات نیستن و minion به حساب میان! یعنی هرجا شما برید میان دنبالتون و روی هرکس کلیک کنید حمله میکنن یا در صورتی که به شما حمله شد ازتون دفاع میکنن! مثل pet.
    این بات های عزیز از نظر نوع برنامه نویسی توسط چند نفر حرفه ای تولید شدن و خیلی خفنن! درظاهر آیتم ندارن ولی وقتی یکی رو به عنوان tank ست میکنی 40k خونش میشه!!!به شدت هم وحشی هستن!
    باس اول ICC رو 25 نفره توی 5 دقیقه دراپ کردم با همینا. dps و tank خیلی خوبی هستن ولی وقتی یک shaman یا priest رو بعنوان healer ست میکنید خیلی خوب پشتیبانی میکنه! البته اینم بگم برای بعضی باس ها مثل deathbringer که نیاز به استراژ داره اینا زیاد بدرد نمیخورن(البته دراپش میکنن)! چون فقط بلدن وحشیانه بزنن و اگه تانک باشن درصورت لوزم (با تشخیص خودشون) تانت میکنن!
    شما نمیتونید به این بات ها آیتم بدین- هرچی دراپ شد مال خودتونه!

موارد مورد نیاز:

1- بازی ورلد آف وارکرافت ورژن 3.3.5a
    2- حداقل 2 گیگ رم و پردازنده دو هسته ای برای کنترل 35 بات همزمان.
    3- map های مورد نیاز
    3-1 - [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    3-2 - [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    3-3 - [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    3-4 - [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    4- repack و botcore
    4-1 - [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

قدم اول ساخت : ساخت و راه اندازی سرور آفلاین

برای راه اندازی سرور شما به فایل ها و برنامه های نیاز دارید که یک سرور اختصاصی رو برای شما شبیه سازی کنه! درسته که حجم بازی 20 گیگه ولی بنا به دلایلی map های بازی روی سرور قرار میگیره! بنابراین شما باید map ها رو دانلود کنید که لینک هاش رو بالا گذاشتم!
    تقریبا 200 مگاباته که بعد از اکسترکت 1.5 گیگ میشه!
    البته یه سری فایل های .bat مربوط به یک سرور ساز وجود داره که کلا 250 کلیوبایته و وقتی اجرا میکنی 1.5 گیگ رو میسازه! ولی خب برای ساخت بین 4 تا 6 ساعت زمان لازم دارید!! پس همون مستقیم دانلود کنید بهتره!

خب ! بعد از اینکه فایلا رو دانلود کردین مراحل زیر رو به ترتیب انجام بدین:

1- یک پوشه هرجا از سیستمتون غیر از مسیر بازی به نام repack بسازید! (دلیلش رو نمیدونم! طراح این سیستم گفت اینکار رو بکن!)
    2- فایل های map - mmap - vmap -dbc رو (بعد از اکسترکت ، پوشه هاش)توی پوشه core_ قرار بدین.
    3- سرور یا ریلم بازی رو به این صورت تغییر بدین:
    3-1 : نام سرور : دلخواه
    3-2 : آدرس: 127.0.0.1
    **دوستانی که بلد نیستن میتونن نرم افزار releam list رو دانلود کنن و از طریق اون اضافه کنن!
    4- وارد پوشه server_ بشید و mysql.bat رو اجرا کنید.
    5- وارد پوشه Core_ بشید و worldserver و authserver رو اجرا کنید. درصورتی که مشکلی داشته باشه ارور میده- توضیح درمورد ارورها بعدا!!
    6- صبرکنید تا دوتا سرور ران بشن! authserver زیاد زمان نمیبره و فقط تایید میکنه که به دیتابیس(mysql) وصل هستین و ریلم چی باید باشه.
    وقتی که worldserver به درستی اجرا بشه(20-40ثانیه طول می کشه) یه صدای "بیپ" میشنوید!
    7- تا اینجا شما سرور مجازی رو ساختین و راه اندازی کردین! پس بازی رو با همون ریلم که ساختین اجرا کنید!
    8- برای ورود از از یوزر و پس admins استفاده کنید!
    درصورت درست بودن شما وارد بازی میشید و میتونید کاراکتر بسازید!
    *****برای بار اول این کار هارو بکنید - ازون به بعد هربار مراحل4 به بعد رو انجام بدین*****

قدم دوم: تنظیمات پیشرفته بازی!

روش مبتدیبرای دوستانی که زیاد از کامپیوتر سردر نمیارن)

منظور از تنظیمات option های بازی نیست . وقتی با اون یوزر و پس وارد میشید شما GM بازی هستین و هرکاری دلتون خواست میتونید بکنید! واسه خودتون هر آیتمی که میخواین بگیرید ، levelup کنید و کارهای دیگه. برای اینکار شما نیاز به یکسری دستور یا gm command دارین!
    توجه کنید که نقطه (.) قبل از دستور وجود داره

1- حالت فعال یا غیر فعال بودن GM
    در این حالت شما میتونید gm بودن کاراکتر رو مشخص کنید - کاراکتر شما gm هست. ولی مثلا وقتی gm فعال باشه هیچ موجودی حتی باس و mob ها به شما اتک نمیدن و نمیتونید بزنید!
    دستور
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید

کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    2- دستور levelup
    اگه حوصله لول آپ ندارین از این دستور استفاده کنید. برای اینکار روی کاراکتر مورد نظر کلیک کنید(خودتون) و دستور زیر رو بزنید:
    کد:
    جای x هر عددی که دوس داشتین بزنید!(فقط جو گیر نشید بیشتر از 80 بزنید که به مشکل میخورید!)

3- دستور گرفتن آیتم
    با این دستور هر آیتمی که بخواین از سلاح تا مونت رو میتونید بگیرید. برای استفاده راحت تر به addon های attlas loot احتیاج دارید!
    بعد از اینکه attlas loot رو نصب کردین شما میتونید همه آیتم های بازی رو ببینید! این افزونه به صورت طبقه بندی شده (اینس و باس و ست) آیتم ها رو لیست میکنه. درصورتی که روی یکی آیتم رفتین و باز نبود shift+right click رو انجام بدین تا باز بشه! همچنین وقتی حالت تایپ فعال باشه و شما یک آیتم رو به صورت shift+left click انتخاب کنید اسم آیتم در محل تایپ قرار میگیره(مثل همون کاری که lootmaster میکنه).
    توی دستور item# یعنی همین عمل قراردادن اسم در محل چت
    کد:
    به همین راحتی شما آیتم دار میشید!

4- دستور آموزش spell
    با این دستور شما میتونید هر چیزی رو یاد بگیرید! مثلا برای paladin غیب rogue رو بگیرید! این دستور زمانی به کار میره که برای بعضی چیزا حوصله انجام quest ندارین.مثلا برای استفاده از مونت های پرنده در بعضی سرورها نیاز به (Cold Weather Flying)دارین.
    برای گرفتن یک spell باید spell id رو پیدا کنید - (یا افزونه یا از طریق سرچ گوگل). توی دستور spellid# یعنی همون کد
    کد:
    مثلا واسه همون مونت
    کد:
    همین دستور ها کافیه . اگه چیز خاصی لازم داشتین سرچ کنید gm command و راهنماش هست!

روش حرفه ای:
    در این روش شما میتونید یک سری تنظیمات خاص رو سرور مجازی خودتون اعمال کنید.

ابتدا فایل worldserver.conf رو با notepad باز کنید. یکم کدهاش شلوغه.برای راحت تر شدن همه کدها(ctrl+a) رو کپی کنید توی word. اونجا خودش مرتبه . بعد دوباره از word کپی کنید به notepad ! (پت و مت بازیه ولی جواب میده!!!)قبل از این تغیرات از فایل یک کپی بگیرید که اگه خراب شد به مشکل نخورید!

1- شروع بازی با لول خاص:
    به وسیله ctrl+f این متن رو جست و جو کنید : StartPlayerLevel
    میبینید که یه سری توضیحات داده - اونایی که قبلش هش تگ (#)هستش کامنت هستن. اونی که قبلش هیچی نیست رو تغیر بدین - پیشفرض 1 هستش و شما به هر لول دلخواه تا 80 میتونید تغییر بدین

2- شروع بازی با پول خاص:

به وسیله ctrl+f این متن رو جست و جو کنید : StartPlayerMoney
    پبش فرض 0 هستش . عددی که وارد میکنید برمبنای copper هست . یعنی برای داشتن gold مورد نظر باید مقدار رو در 10000 ضرب کنید.
    مثلا برای 5 تا gold مشا باید 500000 هزار رو وارد کنید . یه محدودیتی داره بازی پس زیاد وارد نکنید!درحد training ها که میشه 7000 تا gold وارد کنید!

اگه زبانتون خوب باشه میتونید بقیه موارد رو پیدا کنید!خودش کامل توضیح داده!ولی چون با gm command میتونید آیتم بگیرید زیاد سیخ نزنید!چون ممکنه توی بازی یهو ببینید که lich king داره تو dalaran رژه میره!!!
    واسه اونایی که میخوان شبکه بازی کنن یا جوری بازی کنن که طبیعی تر بشه میتونید یه سری تغیرات بدین!مثلا سرور رو hardکنن(پیش فرضhard هست!یعنی با تنظیمات blizzard) یا سرور رو easy کنن!
    یه کدی داره که rate هارو مشخص میکنه - مثل دراپ شدن آیتم از موب ها یا xp quest ها و میزان gold quest ها! همین rate رو سرچ کنید پیدا میکنید و طبق توضیح میتونید افزایش بدین! پیش فرض 1 هست. هر عددی که وارد کنید به همون مقدار چندبرابر میشه! مثلا rate آیتم دراپ رو بالا ببرید(25) توی اینس ها همه موب ها آیتم epic دراپ میکنن!
    باز هم میگم اگه سر درنیاوردین از توضیحات خودش دست نزنید!!!!!واسه همین بالا نوشتم روش حرفه ای!
    ****به هیچ عنوان به authserver.conf دست نزنید!!!****

قدم سوم : کار با bot ها

من توی قدم دوم تنظیمات و gm command هارو گفتم تا با command یکم آشنا بشید! حالا کار با بات ها که به صورت کامندی هست رو توضیح میدم!!!!
    توجه داشته باشید هر دستوری که وارد میکنید باید اول خودتو رو انتخاب کنید (با f1 یا کلیک روی آواتار) وگرنه کار نمیکنه!

1- اضافه کردن بات
    برای اینکار دستور زیر رو وارد کنید. class# یعنی نام کلاس
    کد:
    مثلا برای اضافه کردن shaman
    کد:
    2- حذف بات
    برای اینکار روی بات مورد نظر کلیک کنید و این دستور رو تایپ کنید
    کد:
    برای حذف همه بات ها روی خودتون کلیک کنید و این دستور رو بزنید
    کد:
    3- زنده کردن بات
    اگه زیر یک باس همه بات ها مردن و خودتون زنده بودین اینکار بکنید تا همشون زنده بشن:
    قبلش اینو بگم همه کاراکتر هایی که قابلیت زنده کردن دارن (rezz یا ress) اگه بمیرید اولین نفر شما رو زنده میکنن!بنابراین اگه همه + hero شما مرد و یک نفر شما رو زنده کرد خودکار بقیه زنده میشن! اگه نشدن یا شما زنده بودین و بقیه مرده دستور عمل میکنه!(یعنی باید زنده باشی). همچنین توی combat نباشی - برای خروج از combat باید gm command زیر رو بزنید
    کد:
    بعد از اینکه از کمبت دراومدین دستور زیر رو بزنید
    کد:
    4- کنترل حرکت بات ها
    قبلا گفتم که بات ها مثل pet میمونن و هرجا برید دنبالتون میان! اگه بنا به دلایلی خواستین یک جا بمونن از این دستور استفاده کنید
    کد:
    و برای اینکه دنبالتون بیان
    کد:
    چندتا نکته:
    a: نقطه قبل از کامند میاد - مثل / که برای دستورات معمولی میاد (dance/)
    b: حتما باید خودتون رو انتخاب کنید تا کار کنه دستورات!
    c: اگه یک دستور رو بدون ادامه بزنید خودش توضیحات میده! مثلا
    کد:
    رو بزنید تمام کامند هارو میاره. یا حتی اگه فقط npcbot بزنید.
    برای gm command هم این مورد صدق میکنه! مثلا بنویسید
    کد:
    خودش میاد و شکل کلی کامند و توضیحات رو بهتون میگه! یا نوشتن help بعد از هر کامند!
    d: بات ها تا روی کسی کلیک نکنید حمله نمیکنن! مگه اینکه بهشون حمله بشه! اگه توی درگیری 3 تا موب باشن و شما بعنوان تانک به یکی اتک بدین نصف بات ها به شما کمک میکنن و بقیه به بقیه موب ها اتک میدن!

e: طراحش خیلی حرفه ای بوده و تکنیک های جمعی رو به بات ها یاد داده! مثلا اگه یکجا 4 تا موب بهتون حمله کنن غیر از نفر اصلی که تانک داره بش اتک میده این فعالیت ها رو برای بقیه میبینید:

rogue و paladin اونایی که تو کمبت نیستن رو سپ (سب) میکنه
    warlock و warrior اونار و fear میکنه
    mage گوسفند میکنه
    druid و shaman و hunter میندازشون توی trap

f: بیرون اینس باشید buff های معمولی رو میندازن و اگه داخل باشید buff های حرفه ای - shaman توتم میکاره!

g: هیلرهای خوبی هستن!

بیرون از کمبت و اینس روی بات(خود hero) کلیک راست کنید! یک صفحه باز میشه که یکی از گزینه هاش اینه : manage rule
    اونو که انتخاب کنید نشون میده چه کارهایی میتونن بکنن!
    شما میتونید چندتا انتخاب کنید یا بگید فقط یک کار بکنه! مثلا به priest بگید اتک نده و فقط healer باشه
    یا یک warrior رو فقط tank تعیین کنید و یک warrior دیگه رو فقط dps!
    talent ها و بقیه spell های بات با توجه به انتخاب شما عوض میشن!
    مثلا به warrior بگی tank بشو یهو میبینی خونش میشه 35k ! اونم بدون آیتم! توی درگیری این تانک درمواقعی که صلاح بدونه تانت میکنه باس یا موب رو!!!

بنابراین قبل از ورود به هر اینس اول خوب فکر کنید به چه هیرو هایی نیاز دارین! چندتا از هرکلاس و هرکی چکار کنه. بعد که یکی یکی تولید میکنید وظیفه (rule) رو براش مشخص کنید!
    اگه شلوغ بشه بات ها کنار هم وامیستن و نمیتونید خوب انتخابشون کنید!
    به نظر من خودتون تانک اصلی باشید بهتره!چون بعنوان dps خیلی وحشین و بعنوان healer زرنگ! ولی برای کشیدن موب ها خودتون باشید بهتره! البته موب های ICC رو چند نفره میومدن هم بات ها میترکوندن و کم نمی اوردن! ولی برای قشنگ شدن بازی خودتون با ترکیب کامند های stay و تانت یک اینس حرفه ای تنجام بدین!

************************************************** *
    ******ارور ها*******

زمانی که سرور هارو اجرا میکنید 4 نوع مشکل به وجور میاد:

1- ارور sql conection: (در worldserverو authserver)
    موقعی این ارور رو دارید که sql در سیستم شما به درستی اجرا نشده باشه. بنابراین فایل sql رو اجرا کنید.یا توی task manager ببینید فعال هست یا نه! اگه نبود ممکنه سرویسش رو بسته باشید یا firewall بلوک کرده باشه!
    ممکنه بعد اینکه با سیستم مدت طولانی و با نرم افزار های متعدد کار کردین این مشکل پیش بیاد. بنابراین سیستم رو خاموش و روشن (نه ریست) کنید.
    موقعی که sql.bat رو اجرا میکنید firewall (اگه فعال باشه)درمورد اجرای اون از شما سوال میپرسه تا allow کنید - بنابراین موقع اجرا پنجره های باز شده رو چک کنید ببنید صفحه باز شده یا نه! تا allow نکنید اجرا نمیشه!(من مجبور شدم کلا قطع کنمش!! چون کاربردی هم نداشت)

2- ارور map (فقط worldserver)
    موقعی این ارور رو دارید کهmap ها مشکل داشته باشن! فایل ویروسی یا خراب شده باشه یا جای مناسب کپی نکردین یا اسم پوشه ها عوض شدن.

3- ارور تنظیمات (فقط worldserver)
    اگه موقع ویرایشworldserver.conf بعضی از تنظیمات رو اشتباهی تنظیم کرده باشین سرور اجرا نمیشه!در این حالت اگه یادتون میاد کار کردین درستش کنید وگرنه از کپی فایل استفاده کنید. بعضی از تنظیمات مثل مقدار پول و لول رو اگه بیشتر از حد وارد کنید خطا میده ولی خودش درست میکنه!

4- وصل نشدن سرورها درصورتی که ارور های بالا رو نداشته باشید:
    اگه سرورها وصل نشن نکنید موقعی که برنامه releam list رو اجرا میکنید چراغ سرور قرمزه! این بخاطر دوتا مشکل بوجود اومده:
    I ) آی پی رو ست نکردین یا درست نکردین - چک کنید که حتما 127.0.0.1 باشه
    II )پورت 80 شما اشغال باشه! برای بررسی و خالی کردنش توی گوگل سرچ کنید.
    -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
    اگه مورد و ارور دیگه وجود داشت توی همین تاپیک مظرح کنید تا جواب بدم!
    برای جواب هاتون صبور باشید!!! نهایتا هر یک یا دو روز یکبار این تاپیک رو بررسی میکنم و به ترتیب اگه بتونم و بلد باشم جواب میدم!
    اگه بلد نبودم یا خودم سوال میکنم یا اگه انگلیسی تون خوبه توی این آدرس ها دنبال جواب باشید یا سوال کنید:

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    or
    or
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    کلی طول کشید تا این متن رو براساس تجربه شخصی تایپ کردم! البته منت هم نمیزارم چون وظیفم بوده به دوستانتم کمک کنم و اگه چیزی بلدم بهشون یاد بدم! چون میگن "ذکات علم ، آموزشه"

بنابراین اگه دوس داشتین فقط بگید خدا خیرش بده و پدرمادرش رو بیامرزه!!! همین! کلا 5ثانیه زمان لازم داره!

با تشکر

رضا بقایی مقدم
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    منابع

دوست عزیزم [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] از کلورادو که زحمت برنامه نویسی بات ها رو کشیدن.
    و بقیه که سرور آفلاین رو با Trinity طراحی کردن
    ویرایش توسط rbmm : March 21st, 2014 در ساعت 04:32
    پست‌ها
    16,942

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    18982
    سپاس (دریافتی)
    18931
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadhokmbadi [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام یه سوال من هر کار میکنم نمیتونم bot اضافه کنم چه باید بکنم لطفا جواب بدین
    سلام دوست عزیز
    .
    الان کجای این آموزش مشکل دارید:
    قدم سوم : کار با bot ها

من توی قدم دوم تنظیمات و gm command هارو گفتم تا با command یکم آشنا بشید! حالا کار با بات ها که به صورت کامندی هست رو توضیح میدم!!!!
    توجه داشته باشید هر دستوری که وارد میکنید باید اول خودتو رو انتخاب کنید (با f1 یا کلیک روی آواتار) وگرنه کار نمیکنه!

1- اضافه کردن بات
    برای اینکار دستور زیر رو وارد کنید. class# یعنی نام کلاس
    کد:
    .npcbot add #class
    مثلا برای اضافه کردن shaman
    کد:
    .npcbot add shaman
    دستورات رو وارد می کنید کار نمیکنه؟

امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)

کانال من در آپارات / آی فیلو / تلگرام

دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
    پست‌ها
    2
    Apple-iPhone
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-10
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

سلام
    خیر کار نمیکنه این ارور رو میده
    There is no such command
    ویرایش توسط mohammadhokmbadi : June 18th, 2020 در ساعت 16:10

سلام لینک های دانلود بسته شدن لینک جدید لطفا.
    پست‌ها
    1

Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: WiMAX-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

سلام منم هرچی کد ساخت bot میزنم کار نمی کنه خطا میده
    There is no such command

سلام من چراغش روشن شد ولی میگه نمیتونی وارد شی admins زدم یوز و پس اما کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید
    پست‌ها
    1

Google-Chrome Windows-7 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

با سلام و خسته نباشید . این پست شما ماله خیلی وقته اما من یک سوال مهم دارم . الان من بازی رو دانلود کردم اما بصورت فشرده بود وقتی از حالت فشرده خارج کردم فایل نصبی که خودم نصب کنم نبود
    اماده بازی بود رفت داخل بازی
    این فولدر هایی که شما گفتین اصلا داخلش پیدا نکردم .
    1- یک پوشه هرجا از سیستمتون غیر از مسیر بازی به نام repack بسازید! (دلیلش رو نمیدونم! طراح این سیستم گفت اینکار رو بکن!)
    2- فایل های map - mmap - vmap -dbc رو (بعد از اکسترکت ، پوشه هاش)توی پوشه core_ قرار بدین.
    3- سرور یا ریلم بازی رو به این صورت تغییر بدین:
    3-1 : نام سرور : دلخواه
    3-2 : آدرس: 127.0.0.1
    **دوستانی که بلد نیستن میتونن نرم افزار releam list رو دانلود کنن و از طریق اون اضافه کنن!
    4- وارد پوشه server_ بشید و mysql.bat رو اجرا کنید.
    5- وارد پوشه Core_ بشید و worldserver و authserver رو اجرا کنید. درصورتی که مشکلی داشته باشه ارور میده- توضیح درمورد ارورها بعدا!!
    6- صبرکنید تا دوتا سرور ران بشن! authserver زیاد زمان نمیبره و فقط تایید میکنه که به دیتابیس(mysql) وصل هستین و ریلم چی باید باشه.
    وقتی که worldserver به درستی اجرا بشه(20-40ثانیه طول می کشه) یه صدای "بیپ" میشنوید!
    --
    میتونم یک جوری باهاتون تماس مستقیم داشته باشم لطفا و خواهشا بررسی کنید منظور از فولدر همون _server و core - به غیر این چهارتا فایل ها که باید اکسترکت شه ی فایل دیگه هم هست اون باید چکار شه
    ویرایش توسط o3tuvar : May 25th, 2023 در ساعت 09:25
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)