درخواست فوتبال PS1 تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 42

موضوع: درخواست فوتبال PS1

پست‌ها
    20
    Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562
    NOD32 Internet-Explorer Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    102
    سپاس (دریافتی)
    25

Red face درخواست فوتبال PS1

با سلام خدمت دوستان گرامی
    یادش به خیر چقدر زود دیر شد. در این تایپیک قصد دارم تا چند بازی فوتبال سونی یک را از سروران گرامی درخواست کنم.این بازیهای فوتبال که برایتان توضیح خواهم داد را بارها و بارها در اینترنت جستجو کرده ام اما نتیجه ای نیافته ام.به عنوان مقدمه باید عرض کنم که تاریخ عرضه این بازیها برمیگرده به مابین سالهای 2000 تا 2002 . نسخه اصلی این بازی به نام winning eleven 2000 U23 می باشد که توسط شرکت کونامی ژاپن در آن سال به بازار آمد. در نسخه اصلی تمامی تیمهای حاضر ملی بوده و هیچ تیم باشگاهی در آن وجود ندارد.اما با ورود این بازی به کشور عزیزمان بعضی از افراد خبره در زمینه کامپیوتر موفق شدند که این بازی را به اصطلاح patch کرده و تیمهای ملی را به باشگاهی تبدیل نمایند که در سه ورژن مختلف به بازار ایران آمد. حال درخواست من از سروران گرامی این سه نسخه می باشد که در ذیل آنها را توضیح خواهم داد:
    1.winning eleven 2001 U23 serie A calcio معروف به لیگ ایتالیا. در آن سالها لیگ ایتالیا مانند الان ضعیف نبود و تقریبا می توان گفت 80 درصد بهترین بازیکنها در آن لیگ بازی می کردند. به هر حال از مشخصه های آن بازی می توان به وجود تیم منتخب غایبین با پرچمی زرد رنگ شبیه پرچم کشور اسکاتلند(رنگ زرد به جای آبی) با ضربدر مشکی وسط پرچم نام برد.در این تیم بازیکنانی مانند هرناندز با قدرت شوت 19 با موهای دم اسبی ویا کنت اندرسون با موهای طلایی و... حضور داشتند.مشخصه دیگر این بازی حضور بازیکن معروف زیدان در یوونتوس ایتالیا می باشد.
    2.??? winning eleven 2001 یادم نیست به چه چیزی معروف بود. اما مهمترین مشخصه آن رنگ بنفش روی سی دی بود که چهره چند بازیکن روی سی دی وجود داشت. من 4 سال پیش این بازی را داشتم که یک آدم نامرد آن را دزدید.
    3.winning eleven 2002 Italian league که می توان از آن به عنوان بهترین فوتبال کنسول ps1 نام برد. بهترین مشخصه آن رنگ زرد تورهای دروازه می باشد و همچنین زیدان بازیکن ریال مادرید است وجانشین او در یووه پاول ندود است.
    و اما مهمترین مشخصه تمامی این بازیها این است که با یک کد گیم شارک می توان سرعت بازی را بیشتر کرد.
    حال اگر این بازیها را در اختیار دارید لطفا یک ایمیج با فرمت mds از آنها بگیرید و در هر جا که خواستید آپلود کرده و اطلاع دهید ویا اگر فروشگاهی می شناسید که این بازیها را دارد ویا خودتان دارید و قصد فروششان را دارید میتوانید شهر و آدرس و تلفن فروشگاه یا خودتان را پیام خصوصی کنید.(خواهشا برای جلوگیری از تبلیغات فقط پیام خصوصی کنید)
    در آخر از دوست خوبم با نام کاربری chio تشکر می کنم و از آدمین خواهش می کنم که این تایپیک را تایید بفرمایند.
    با تشکر فراوان از دوستان
    ویرایش توسط G.viera : January 20th, 2017 در ساعت 00:14 دلیل: اصلاح نوشته
    پست‌ها
    15,816

McAfee Konqueror Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    7788
    سپاس (دریافتی)
    24501
    نوشته ‌های وبلاگ
    82

دوست عزیز
    با این نرم افزار از روی دیسک بازی ایمیج گرفتم
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]تا باهمین نرم افزار بتونی ایمیج رو رایت کنی
    سرعت رایت نباید از 4 بیشتر باشه
    درخواست فوتبال PS1 فايل هاي پيوست شده
    پست‌ها
    20
    سپاس (اهدایی)
    102
    سپاس (دریافتی)
    25

دوست عزیزم chio گرامی
    ببخشید که شما رو تو زحمت انداختم فقط اگه ممکنه فرمت ایمیج ها mds باشه و هر وقت فایلهارو آپلود کردین خواهشا توی این تایپیک آدرسشو اطلاع بدین.
    بازم ممنون به امید دیدار مجدد
    پست‌ها
    15,816

McAfee Konqueror Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    7788
    سپاس (دریافتی)
    24501
    نوشته ‌های وبلاگ
    82

دوست عزیزم chio گرامی
    ببخشید که شما رو تو زحمت انداختم فقط اگه ممکنه فرمت ایمیج ها mds باشه و هر وقت فایلهارو آپلود کردین خواهشا توی این تایپیک آدرسشو اطلاع بدین.
    بازم ممنون به امید دیدار مجدد
    درود
    با عرض پوزش
    دوست عزیز امکانش نیست چون بخشی از این بازی رو با همون فرمتی که عرض کردم آپلود کردم
    که بعد دانلود هر 3 پارت و سر هم کردن با نرم افزاری براتون قرار دادم روی سی دی با سرعت 4 رایت کنید و استفاده کنید
    بدرود
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

بقیه پارتها نیز قرار داده شد
    دوست عزیز میدونستم که با الکل120% میشه اون کار رو کرد، بنده با این نرم افزار بازی ها رو تکثیر کردم و به مشکل نخوردم"برای این این رو پیشنهاد دادم"
    پست‌ها
    20
    سپاس (اهدایی)
    102
    سپاس (دریافتی)
    25

دوست عزیز سلام
    واقعا دست گلت درد نکنه گل کاشتی فقط چندتا سوال داشتم:
    1.آدرسی که به اشتراک گذاشتی فقط مال یک پارته. اگه میشه آدرس هر سه پارتو بذاری ممنون میشم.
    2.طرز استفاده از نرم افزار کلون سی دی رو اگه میشه توضیح بدین. یعنی چطوری این ایمیجو با استفاده از این نرم افزار رایت کنم تا کنسول پلی استیشن بتونه بازش کنه؟(آخه کار با نرم افزارو بلد نیستم)
    3.آیا اون سه تا فوتبال که اول تایپیک بهشون اشاره کردم همشونو دارین؟اگه دارین ممنون میشم آپلود کنین.
    و در آخر یه چیز درگوشی بگم: با نرم افزار الکل 120 میشه از سی دی های پلی استیشن ایمیج با فرمت mds تهیه کرد.(ممنون میشم یه تستی بکنین)
    به امید دیدار مجدد
    پست‌ها
    1,533
    Apple-iPhone-6
    Samsung-Galaxy-Tab-8-9-LTE-I957
    NOD32 Google-Chrome Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1127
    سپاس (دریافتی)
    1937
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

در میان سبک بازی های کامپیوتری همواره بازی هایی که در سبک های پرطرفدار و بدون محدودیت سنی ، ساخته شده اند ، به یکی از پرطرفدارترین و زیبا ترین بازی ها تبدیل شده اند. پس از مدت زمان طولانی که پس از کنسول های بازی مانند میکرو و سگا ، کنسول بازی پلی استیشن یک تحول عظیم در کنسول های بازی ایجادکرد و بازی های کنسول های میکرو و سگا به یک خاطره تبدیل شد و کنسول پلی استیشن یکی از جذابترین وسایل سرگرمی به حساب می آمد.
    حال شما اگر به سبک فوتبال علاقه مند باشید و بازی با کنسول بازی پلی استیشن 1 را تجربه کرده باشید حتما سری بازی های [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] را تجربه و بازی کرده اید.
    سري Winig Eleven نامي آشنا براي دوستداران رشته ورزشي فوتبال بحساب مي آيد. که سازنده آن يعني کونامي يکي از پر طرفدارترین و محبوب ترین کمپانی های ساخت بازی های رایانه ای می باشد و یکی از عوامل محبوبیت این کمپانی همین سری بازی های Winning Eleven می باشد که در آنها سبک ورزشی فوتبال در قالب بازی با کنسول پلی استیشن 1 که در این سری از بازی ها جذابیت و هیجان به اوج خود می رسد و با سبک جذابی در بازی پیگیری می شود که شاید به یکی از بازی های خاطره انگیز در میان افراد به حساب می آید.
    این بار در میهن دانلود قصد داریم سری کامل این بازی خاطره انگیز را با لینک های دانلود جداگانه برای شما کاربران قرار دهیم که شما با مشاهده نام بازی و انتخاب آن که از حجم بسیار پائیینی هم برخوردار می باشد و به راحتی قابل دریافت است را بتوانید در کامپیوتر خود بازی کنید و از این بازی ها لذت ببرید.
    نام بازی ها و عکس هایی از آنها را می توانید در ادامه مطلب مشاهده نمایید.

Winning eleven 3

رمز: [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

Winning eleven 4

رمز:

Winning eleven 2000

رمز:

Winning eleven 2000 under 23

رمز:
    Winning eleven 2001

رمز:
    Winning eleven 2002

رمز:
    نرم افزار اجرای بازی ها

رمز:
    اینم یه عالمه بازی فوتبال ...
    من در استیم ( کلیک کنید )
    کانال مختص به گیم
    ارتباط با من در تلگرام

توجه : برای تشکر کافیست دکمه سپاس سمت راست پایین را فشار دهید .

برای اهدای امتیاز کافیست اینجا کلیک کنید .

i love Tarfandestan
    پست‌ها
    1,533
    Apple-iPhone-6
    Samsung-Galaxy-Tab-8-9-LTE-I957
    NOD32 Google-Chrome Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1127
    سپاس (دریافتی)
    1937
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط chio [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

درود
    با عرض پوزش
    دوست عزیز امکانش نیست چون بخشی از این بازی رو با همون فرمتی که عرض کردم آپلود کردم
    که بعد دانلود هر 3 پارت و سر هم کردن با نرم افزاری براتون قرار دادم روی سی دی با سرعت 4 رایت کنید و استفاده کنید
    بدرود

بقیه پارتها نیز قرار داده شد
    دوست عزیز میدونستم که با الکل120% میشه اون کار رو کرد، بنده با این نرم افزار بازی ها رو تکثیر کردم و به مشکل نخوردم"برای این این رو پیشنهاد دادم"
    باسلام دوست عزیز اگه میتونستی ایمیج اون رو اپلود کنی با این برنامه بدون رایت کردن تو دیسک اجرا می شد!!!
    نرم افزار اجرای بازی ها

رمز:
    من در استیم ( کلیک کنید )
    کانال مختص به گیم
    ارتباط با من در تلگرام

توجه : برای تشکر کافیست دکمه سپاس سمت راست پایین را فشار دهید .

برای اهدای امتیاز کافیست اینجا کلیک کنید .

i love Tarfandestan
    پست‌ها
    20
    سپاس (اهدایی)
    102
    سپاس (دریافتی)
    25

chio عزیز
    دستتان درد نکنه واقعا شمارو تو زحمت انداختم ولی من کار با این نرم افزارو بلد نیستم اگه ممکنه یه توضیح کوچیک بدین مخصوصا اون جایی که میخواهیم ایمیج رو رایت کنیم کدوم گزینه رو باید انتخاب کرد.منظورم یکی از این سه گزینه است: 1.Data CD یا 2.Game CD یا 3.Protected PC Game کدوم یکی؟
    سوال بعدی که دارم اینه که اون سه تا فوتبال که در اول این تایپیک بهشون اشاره کردم کدومشون رو دارین؟ یکیشونو که آپلود کردین. اون دوتای دیگه رو هم دارین؟
    اگه دارین ممنون میشم آپلود کنین.مخصوصا اون فوتبالی که توش منتخب غایبین داره یعنی winning eleven 2001 u23 serie A calico و زیدان بازیکن یوونتوس هست
    با تشکر فراوان
    پست‌ها
    20
    سپاس (اهدایی)
    102
    سپاس (دریافتی)
    25

امیر جان
    ممنونم که زحمت کشیدی و این نرم افزارو معرفی کردی(آخرین ورژنش هم اینه:epsxe 1.9.0)
    اما دلیل این که می خوام ایمیجو رایت کنم اینه که می خوام بازیو توی کنسول اجرا کنم آخه خودم یه پلی استیشن دارم
    در مورد اون فوتبالهایی که معرفی کردی باید بگم اونا همشون تیمهاشون ملی هستش ولی من دنبال فوتبال با تیمهای باشگاهی هستم البته جدیدشو نمیگم منظورم بین سالهای 2000 تا 2002 هستش.اگه یه لطفی بکنی و یه نگاه به اول این تایپیک بندازی و متنی که من نوشتمو خوب مطالعه کنی منظورمو میفهمی.
    در هر حال ممنون از زحمتی که کشیدی.

این بازی به نظرم باشگاهی هم داشت.
    بازی آنلاین ورزشی فکری فوتبال دخترانه بازی دخترانه موتور هواپیما تیر اندازی اکشن
    بازی فکری مبارزه ا چندنفره اخبار بازی ماشین سواری موتور سواری اکشن بازی فوتبال تراوین
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)