سلام
بچه ها من هک این بازی برای ios پیدا کردم ولی انروید هر چی گشتم پیدا نمیشه اگه میشه کمکم کنید
با تشکر
سلام
بچه ها من هک این بازی برای ios پیدا کردم ولی انروید هر چی گشتم پیدا نمیشه اگه میشه کمکم کنید
با تشکر
به طور کلی این نوع بازیها مثل همین بازی و یا Clash of Clans، اگر هکی هم براشون پیدا بشه خیلی زود آپدیتش توسط سازنده میاد و جلوش گرفته میشه و کاربر هم ناچار به بهروزرسانیه. به خاطر همین هم الان هر چی شما راه جستجو میکنید یا راههایی هستند که روی نسخههای قبلی کار میکردند و از کار افتادند یا سرکاری هستند. زیاد من فکر نمیکنم این بازیها هک شدنی باشند، مگر اینکه یک هکی پیدا بشه و برای چند روز روی نسخهی کنونی کار بکنه.
چیزی که تحملش سخت است، یادآوریاش شیرین است.
نسخه هک ios برای دانلود می زارید
برای اندرویدش رو من فایل هکشو دارم نسخه مورد نظرش رو ندارم !
هر چی هم گشتم اون نسخه ا ی که هک من رو ش کار می کنه رو پپیدا نکردم ! "می دونم نسخه چنده ولی گیرش نمی یارم! "
حالا اگه خواستی اسم و ادرس لینک دانلود فایل هکشو بدم بهت !
با lucky-patcher می تونی هکش کنی.....
من خودم نفر اول در جهانم.....
اسمم : vvvvvv
shadow
stinger
unknoWn
noName
?WhoAmI
-----------------------------------
ولی در کل بازی مزه اش رو از دست میده......
.................................................. ..
آموزش lucky patcher رو گذاشتم تو ترفندستان......
ویرایش توسط N13~SHADOW : September 25th, 2015 در ساعت 22:17
.This post is copyrighted. No partion may be reproduced without my written permission and signature
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+برای ورژن جدید dumpper به [ sourceforge.net ] مراجعه کنید... (windows)
+برای ورژن جدید androdumper و wps connect به [ google play store ] مراجه کنید... (android)
+برای دریافت crack و trainer به [ megagames.com ] مراجه کنید... (games)
+برای تماشای anime به سایت های: [ ryuanime.to ] [ ryuanime.io ] [ ryuanime.com ] - [ ryu-anime.com ] مراجه کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره خودم:
+ تایپر سریع (فقط انگلیسی متاسفانه)
+ علاقه مند به بازی های کامپیوتری (planet side 2 . world of warcraft . call of duty black ops 3)
+ علاقه مند به anime
+ مسلط به انگلیسی و در حال یادگیری زبان ژاپنی -_-
+ خودت میدونی D:
https://gifyu.com/image/rxe
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)