درود دوستان.
من در بازی Batman Arkham City به مشکل سیو نکردن برخورد کردم هر کاری میکنم سیو نمیکنه نرم افزار microsoft windows Live ریختم اما توی بازی کار نمیکنه که یه اکانت بسازم کمک لطفا .....
درود دوستان.
من در بازی Batman Arkham City به مشکل سیو نکردن برخورد کردم هر کاری میکنم سیو نمیکنه نرم افزار microsoft windows Live ریختم اما توی بازی کار نمیکنه که یه اکانت بسازم کمک لطفا .....
ویرایش توسط ryse : August 25th, 2014 در ساعت 14:36
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
دوست عزیز من اصلا نرم افزارmicrosoft windows Live برام کار نمیکنه که اکانت بسازم یعنی زمانی که در بازی دکمه ی HOME رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته
دوباره سلام ظاهرا این برنامه با ویندوز 8 مشکل داره
1 . ابتدا GFWL و تمام مخلفاتشو از جمله Microsoft Games For Windows Live Redistributable و Microsoft Games For Windows Market Place را از داخل کنترل پنل کامل پاک کنید .
Click here to view the original image of 802x83px.
![]()
2 . بعد کامپیوتر خود را یک بار ریستارت کنید .
3. بعد از اینکه کامپیوتر شما بالا آمد به لینک زیر برید و gfwlivesetup.exe رو که 678 کیلوباید هست رو دانلود کنید و اونو بر روی صفحه ی دسکتاپ خود ذخیره کنید .
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
4. بر روی gfwlivesetup.exe که دانلود کردید کلیک راست کنید و گزینه ی Properties رو انتخاب کنید و سپس به سر برگ Compatibility برید و تیک گزینه ی Run This Program In Compatibility Mode For رو بزنید و سپس منوی کشویی که در زیر گزینه ی پر رنگ می شود را به Windows 7 تغییر بدید و سپس تیک گزینه ی Run This Program As And Administrator را هم بزنید و پنجره را Ok کنید و آنرا ببندید .
. سپس بر روی gfwlivesetup.exe دو بار کلیک چپ کنید و بگذارید تا به صورت آنلاین فایل های خود را دانلود کند ( حدود 30 مگابایت ) و به همان صورت آنلاین هم نصب شود .
6 . بعد از اینکه نصب شد و در پنجره ی سیاه رنگ Market Place نوشت Install Success گزینه ی Launch در قسمت پایین صفحه را انتخاب کنید و بگذارید تا پنجره ی آن باز شود و سپس آن را ببندید و سیستم خود را رستارت کنید .
بعد از اینکه سیستم بالا اومد بازی مورد نظر خودتون را که به GFWL احتیاج داره رو اجرا کنید و کلید Home روی صفحه کلید خود را فشار دهید ، مشاهده می کنید که پنجره ی GFWL باز می شود.
با استفاده از این روش نسخه ی GFWL که مخصوص ویندوز 8 با توجه به سیستم عامل شما از اینترنت به صورت اتوماتیک دانلود و نصب می شود و این نسخه ایی که بر روی سیستم شما نصب مشود در اینترنت به صورت آفلاین موجود نیست که شما دانلود کنید و بعدآ هم نصبش کنید .
اگر روش بالا را انجام دادید و نتیجه نگرفتید که تا 80 درصد نتیجه می دهد اگر ویندوز شما 64 بیتی هستش به آدرس زیر بروید و سپس فایل های زیر را کپی کنید و در آدرس بعدی پیست کنید
به آدرس C:/Windows /sysWOW64 بروید و فایل های
را کپی کنید و در آدرس C:/Windows/System32 پیست کنید و سپس بازی خودتون را اجرا کنید ، البته قبلش یک دفه سیستم خودتون را ریستارت کنید .
عزیزان دلی که هنگامی که روی gfwlivesetup.exe کلیک می کنن و هنگام دانلود فایل ها پیغام An Error Occurred While Attempting To Connect To Internet مواجه شدن تنها کاری که باید انجام بدن اینه که یک User Account جدید بسازن و اونو رویه حالت Administrator قرار بدن و سپس ویندوز را با اکانت جدیدی که ساخته اید بوت کنید و از آنجا اقدام به دانلود و نصب gfwlivesetup.exe کنید تا مشکل حل بشه .
امیدوارم مفید واقع بشود
البته دوست عزیز اکانتی نباید ساخته بشه معمولا،شما باید نرم افزار رو نصب کنین و موقع بازی به نت وصل نباشین
کرک بازی سالم باشه واگه نرم افزارهایی همراه بازی هستند به درستی نصب بشن
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
البته شادمهر جان من چند بازی که نیاز به ویندوز لایو داشتن بدون نیاز به ساخت اکانت و فقط با نصب نرم افزار و البته استفاده از کرک مناسب به اتمام رسوندم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)