ببیخشید من عکسای عقدمو با نرم افزار فولدرلوک 6 قفل کردم الان رمزشو ندارم فایل flk رو دارم 500 مگه ولی نمیتونم بازش کنم راهنماییم کنید خیلی پشیمونم تشکر
ببیخشید من عکسای عقدمو با نرم افزار فولدرلوک 6 قفل کردم الان رمزشو ندارم فایل flk رو دارم 500 مگه ولی نمیتونم بازش کنم راهنماییم کنید خیلی پشیمونم تشکر
سلام
من folder lock 7.5 داشتم و رمزشو یادم رفته بود و چند تا فابل مهمم قفل شده بود
واسه همین رفتم youtube و سرچ کردم folder lock 7.5 اولین ویدیویی که اومد یه ویدیو بود که یه روش خیلی ساده برای باز کردن فولدرا رو گفته بود و من اینکارو انجام دادم و جواب داد و فایل هایی که دنبالش بودم دیگه قفل نداشت
اینم ادرسشه [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
روشش اینجوریع که باید نرم افزارو پاک کنبم ولی رمز میخواد واسه همین این روش پایینو باید برید
روش کارم اینجوریه که میرید تو registry editor بعدش سمت چپ صفحه HKEY-CURRENT-USER رو میزنید بعد باید بری رو پوشه ای که folder lock رو ریختید که برای من new softwares بود بعد همون سمت چپ رو folde lock کلیک میکنید که همون زیرش چند تا فایل باز میشه بعد رو uninstall کیلیک میکنید یه پنجره باز میشه که تو اون یه قسمت value date که مقدارش 1 شما اونو صفر
میکنید یعد ok رو میزنید بعدش میرید کنترل پنل نرم افزارو پاک میکنید.و فایل ها به دست میان.به همین راحتی.
روش رفتن به registery editor هم اگه نمیدونید تو گوگل سرچ کنید.
عرض سلام وادب بازیابی" رمز نرم افزار قفل folder Lock version 7.8.9 رمز دادم ولی چند وقته استفاده نمیکردم الانم چندتا فایل دارم تو اون نرم افزار ولی پسورد نمیدونم خیلی برام حیاتی از دوستان کسی هست بتونه کمکم کنه ممنون میشم
خدا خیرت بده نجاتم دادی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)