سلام خسته نباشید ممنون میشم یکیم راهنماییم کنین برای خرید قطعات که 1 سیستم خوب جمع کنم!
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم گیج شدم هرکی میاد هرچی داره میگه این مارک که من دارم خوبه عالی که مال خودشون بفروشن![]()
من 1 سیستم میخوام تا 5 میلیون دیگه بیشتر نشه!!کار خاصی ندارم باهاش فقط در حد اوتوکد یا فوتوشاپ اینا بیشتر گیم!!!
مادربرد اینتل خیلی میپسندم چون اصل چینی نداره اینجا و خوب خرابی که 1% داشته باشه و خوب بهترین چیپست هارو داره اینتل شکی نیست توش
این مدل مد نظر من هست نمیدونم مدل بالاتریم اومده یا نه نمیدونم ؟! intel DZ87KLT-75K نمیدونم حالا خوبه یا نه کلا برم برای خرید MSI ?! نمیدونم بین این دو تا ؟!
سی پی یو که خوب اینتل صدد 100% intel core i7 ولی نمیدونم کدوم مدلش بگیرم یا آخرین مدلش ارزش داره این همه پولشو داد !! 7 چند مدل داره اصلا کدومش بدرد من میخوره که بگیرم!؟
گرافیک NVIDIA خوبه ولی نمیدونم میگن MSI عالی درسته >؟! ASUS خیلی داره چینی داره خوب نیست چه برند بهتر از ایناست ؟
هاردم که 250 SDD برای ویندوز کافیه! با 2 ترای HDD برای برنامه این ها درسته؟ یا 512 بگیرم برای نصب ویندوز یا هنوم کافیه ؟؟
رم کینگستون 2 تا 8 خوبه؟ یا کینگستونم چینی مارک بهتری هست ؟>
خیلی ممنون از راهنماییتون بچه ها گیج شدن نمیدونم میرم توی پاساژ ایرانم هر کی 1 چیزی میگه همه مار خودشون میگم این خوبه این عاله نمیدونم والا چیکار کنم![]()