راهنمایی برای خرید قطعات کامپیوتر (سیستم) تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: راهنمایی برای خرید قطعات کامپیوتر (سیستم)

پست‌ها
    36
    Samsung-Galaxy-Note-4-N910C
    Samsung-Galaxy-Tab-3-10-1-P5220
    Microsoft-Security-Essentials Internet-Explorer Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    37
    سپاس (دریافتی)
    12

Question راهنمایی برای خرید قطعات کامپیوتر (سیستم)

سلام خسته نباشید ممنون میشم یکیم راهنماییم کنین برای خرید قطعات که 1 سیستم خوب جمع کنم!
    اگه راهنماییم کنین ممنون میشم گیج شدم هرکی میاد هرچی داره میگه این مارک که من دارم خوبه عالی که مال خودشون بفروشن
    من 1 سیستم میخوام تا 5 میلیون دیگه بیشتر نشه!! کار خاصی ندارم باهاش فقط در حد اوتوکد یا فوتوشاپ اینا بیشتر گیم!!!

مادربرد اینتل خیلی میپسندم چون اصل چینی نداره اینجا و خوب خرابی که 1% داشته باشه و خوب بهترین چیپست هارو داره اینتل شکی نیست توش
    این مدل مد نظر من هست نمیدونم مدل بالاتریم اومده یا نه نمیدونم ؟! intel DZ87KLT-75K نمیدونم حالا خوبه یا نه کلا برم برای خرید MSI ?! نمیدونم بین این دو تا ؟!

سی پی یو که خوب اینتل صدد 100% intel core i7 ولی نمیدونم کدوم مدلش بگیرم یا آخرین مدلش ارزش داره این همه پولشو داد !! 7 چند مدل داره اصلا کدومش بدرد من میخوره که بگیرم!؟

گرافیک NVIDIA خوبه ولی نمیدونم میگن MSI عالی درسته >؟! ASUS خیلی داره چینی داره خوب نیست چه برند بهتر از ایناست ؟

هاردم که 250 SDD برای ویندوز کافیه! با 2 ترای HDD برای برنامه این ها درسته؟ یا 512 بگیرم برای نصب ویندوز یا هنوم کافیه ؟؟
    رم کینگستون 2 تا 8 خوبه؟ یا کینگستونم چینی مارک بهتری هست ؟>

خیلی ممنون از راهنماییتون بچه ها گیج شدن نمیدونم میرم توی پاساژ ایرانم هر کی 1 چیزی میگه همه مار خودشون میگم این خوبه این عاله نمیدونم والا چیکار کنم
    پست‌ها
    3,341
    Apple-iPhone-6
    Kaspersky Firefox Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6787
    سپاس (دریافتی)
    6110
    نوشته ‌های وبلاگ
    26

دوست عزیز شما بحث چینی رو ول کن جنس چینی بهترین جنس بازار جهان هست الآن دیگه شما ایسوز تایوانی اصلا تولید نمی شه همون اینتل هم تولید چینه شما اول این مورد رو درست کن چون روی همین مورد خیلی ضرر می کنی جنس چینی درجه دو هم نیستن اینا اینا همه درجه یک های اصلی هستن که زیر نظر خود شرکت سازنده تولید می شن فقط به این دلیل هم توی چین هست که خب کارگر چینی روزی یک دلار می گیره کارگر آمریکایی یا جای دیگه40-50 دلار حتی آیفون مثلا فک می کنن پارت نامبر آمریکا یعنی ساخت آمریکاست ولی نه در واقع اونم چینیه ولی خب برای کشور آمریکا ساخته شده
    اون مادربردی لینک دادی بدرد نخور هست و قدیمی
    شما موس و کیبرد و ماینتور و اسپیکرم می خوایید یا فقط کیس؟
    این بحث چیی بودن رو هم می گم باز از ذهنتون بیرون کنید حرفه ای تر از شماهاش اصلا عین خیالشون نیست دیگه شما ...
    گر نکوبی شیشه غم را به سنگ هفت رنگش میشود هفتاد رنگ

چشمها را باید شست
    جوری دیگر باید دید

-تو کی هستی؟
    -مردی با نقاب!
    -اینو دارم می بینم
    -من به بینایی شما شک ندارم بانو
    فقط سوال شما تناقض دارد، شما دارید از کسی که ماسک بر چهره زده می پرسید : کی هستی؟
    پست‌ها
    36
    سپاس (اهدایی)
    37
    سپاس (دریافتی)
    12

نه فقط کیس میخوام موس کیبورد مانیتور رایزر گرفتم خدایی 1خورده ای 3 سال پیش دادم برای موس کیبور هنوز آخ نگفته!
    من والا 4 سال پیش برای درستم کارای طراحی معماری این چیزا
    3خورده دادم سیستم جمع کردم! چجوری رفتم پاساژ ایرانیان اون موقع بهترین گرون ترین
    ایسوز بود خردیم این اون فرداش مادربرد مشکلا داشت رفتم دوباره عوض کردم!! حالا بماند فن این چیزاش که سر 3 ماه به سدا افتادو پاور 400تومنیش همینتور صدا کامیون میداد ! همه فروشندهاشم گفتم مرد حسابی پول بیشتر میدادی اینتل ام اس ای میگرفتی نه جنسای چیزی تایوانی ایسوز گیگابایت این چیزا گرفتی از این بهتر نیست!

والا ما رفتیم هفته پیشم گفتن آقا بیا 5.6 تومن خرج کن فقط چیز اصل میخوای اینتل ام اس ای برو تو مارک های آمریکایی گرون وگرنه ایسوز داریم 2 تومن مادربرده هیچ زمانتی نیست 6 ماه دیگه مشکل نخوره چون چین تایوانه همه جنسا همینه
    گفت بیشتر خرج کن بیشتر آش بخور حال نمیدونم واقعا الان من 6 تومن پول بدم به قول خودشون واقعا جنس های خوب آمریکایی میشه یا نه همشون منتاز به قول شما

شک میکنه دیگه نمایندگی ایسوز 2 تومن مادربرد میخری میگه فقط 24ساعت خرابی قبول میشه 6 ماه1 سال ضمانت داریم اگه تازه قبول کنه خودت خراب نکردی نوسان برق نبوده این چیزا !
    پست‌ها
    3,341
    Apple-iPhone-6
    سپاس (اهدایی)
    6787
    سپاس (دریافتی)
    6110
    نوشته ‌های وبلاگ
    26

نقل قول نوشته اصلی توسط pooria_sos [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    نه فقط کیس میخوام موس کیبورد مانیتور رایزر گرفتم خدایی 1خورده ای 3 سال پیش دادم برای موس کیبور هنوز آخ نگفته!
    من والا 4 سال پیش برای درستم کارای طراحی معماری این چیزا
    3خورده دادم سیستم جمع کردم! چجوری رفتم پاساژ ایرانیان اون موقع بهترین گرون ترین
    ایسوز بود خردیم این اون فرداش مادربرد مشکلا داشت رفتم دوباره عوض کردم!! حالا بماند فن این چیزاش که سر 3 ماه به سدا افتادو پاور 400تومنیش همینتور صدا کامیون میداد ! همه فروشندهاشم گفتم مرد حسابی پول بیشتر میدادی اینتل ام اس ای میگرفتی نه جنسای چیزی تایوانی ایسوز گیگابایت این چیزا گرفتی از این بهتر نیست!

والا ما رفتیم هفته پیشم گفتن آقا بیا 5.6 تومن خرج کن فقط چیز اصل میخوای اینتل ام اس ای برو تو مارک های آمریکایی گرون وگرنه ایسوز داریم 2 تومن مادربرده هیچ زمانتی نیست 6 ماه دیگه مشکل نخوره چون چین تایوانه همه جنسا همینه
    گفت بیشتر خرج کن بیشتر آش بخور حال نمیدونم واقعا الان من 6 تومن پول بدم به قول خودشون واقعا جنس های خوب آمریکایی میشه یا نه همشون منتاز به قول شما

شک میکنه دیگه نمایندگی ایسوز 2 تومن مادربرد میخری میگه فقط 24ساعت خرابی قبول میشه 6 ماه1 سال ضمانت داریم اگه تازه قبول کنه خودت خراب نکردی نوسان برق نبوده این چیزا !
    دوست عزیز متاسفانه تهران شده دو دسته آدم یه دسته کلاهبردار حرفه ای یه سری هم آدم ساده (اونم در حد اعلا) به طور مثال شما واقعا می گما ناراحت نشی مثلا نمونه اش علاءالدین من نمی فهمم برچسب صفحه روی آیفون 900 تومن؟؟؟؟؟؟ نصف قیمت گوشی هست این برچسب
    اون دوستی هم این حرفا رو به شما زده قطعا می خواسته اجناس خودش که ام اس آی رو به شما بفروشه وگرنه اسوز فقط تولید چینی داره(توی تمام جهان) و امسال هم به رقم 500 میلیون مادربرد فروخته شده رسید رنک یک جهان رو شما به رنک 3 ترجیح می دی؟ ولی خب در کل مارک مهم نیست مهم کارایی هست که در مقابل پول شما می تونید داشته باشید شما نگران چینی نباشید من بخوایید تضمین می کنم حتی اگر از کسی که بگم خرید کنید حاضرم بنویسم که سیستم هیچ مشکلی نداشته باشه(بدلیل اینکه اونی که شما ازش خرید می کنی از اونجایی که سطح اطلاعاتتون پایینه قطعه ریفر شده رو بهتون میده که از 100 تا جنس درجه 500 چینی بدتره )
    شما هم 300 میلیون بدی همین آش و همین کاسه است بازم جنس مونتاژ من دارم بهتون می گم خود آمریکا و اروپا از جنس چینی استفاده می کنن همیشه هم بهترین گرون ترین نیست
    شانستونم بوده اون مادربرد ایسوز مشکل داشته به هر حال هر جنسی یه سری ایراد کلی داره مثل پورشه کاین سری اول یه سری هم تک و توکی سالمن مثل ماشینای ایرانی یه سری هم تک و توکی مشکل دارن مثل فورد
    شما 2 تومن مادربرد ام اس آی بخری گارانتی و مرجوعیش بدتر از ایسوزه !!! اون اینتل که کلا از دور خارجه
    اون دوستی گفته مادربرد دو تومنی ایسوز ضمانت نداره 6 ماه کار کنه شما نشون من بدش جون تو جای بند کفشام ازش استفاده می کنم اون مادربرد دو تومنی ایسوز جزو بهترین مادربرد های جهان هست که بخام مزایاش رو توضیح بدم ...(ولش کن)

من خلاصه همه حرفامو به شما تو چند جمله می گم جنس فرقی نداره ساخت کجا باشه (چون همه چینی هستن حتی اون اینتل اگر روش زده باشه آمریکا بدون بازم ساخت چینه چون همون مواد اولیه اش چینی هست ) دو هیچ فروشنده ای قصد کمک به شما رو نداره و فقط قصد فروختن جنس رو داره پس یادتون باشه حرف فروشنده برای کمک به فروش جنسش هست نه شما
    شما یه بودجه درست بگو من یه سیستم حرفه ای بت می گم خواستی هم بهت می گم کجاها دارن که اگر از یکی دو تاشون بخری گفتم حاضرم تضمین کنم هیچ مشکلی نخواهد داشت(این تضمین منم داستان داره توی سافت 98 باعث شد خیلی ها مادربرد ازراک بخرن که حتی می گفتن این آشغال چیه ولی الآن راضین الکی رو چیزی برچشب نمی زنیم )

چشمها را باید شست
    جوری دیگر باید دید

-تو کی هستی؟
    -مردی با نقاب!
    -اینو دارم می بینم
    فقط سوال شما تناقض دارد، شما دارید از کسی که ماسک بر چهره زده می پرسید : کی هستی؟
    پست‌ها
    36
    سپاس (اهدایی)
    37
    سپاس (دریافتی)
    12

نقل قول نوشته اصلی توسط justin breuning [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    شما یه بودجه درست بگو من یه سیستم حرفه ای بت می گم خواستی هم بهت می گم کجاها دارن که اگر از یکی دو تاشون بخری گفتم حاضرم تضمین کنم هیچ مشکلی نخواهد داشت(این تضمین منم داستان داره توی سافت 98 باعث شد خیلی ها مادربرد ازراک بخرن که حتی می گفتن این آشغال چیه ولی الآن راضین الکی رو چیزی برچشب نمی زنیم )
    آره خوب

دیگه آخرش تا 4.5 میلیون 1 مادربرد سی پی یو ایتل 7 و گرافیک 3.2 فکر کنم کافی باشه اگه شد 4 رم 2تا 8 هارد اس اس دی 128 اینا برای نصب ویندوز اینا ! هارد معمولی 2ترا

حالا دیگه ریشو قیچی دست خودت مارد خاصی مغازه خاصی که میگی بگو حالا دیگه بازم کمه جمه کنم 5 خورده ای اینا بعد از عید سیستم بگیرم اگه با همین 4 خورده میشه جمع کردن چیزی که مد نظرتونه که هیچ
    پست‌ها
    3,341
    Apple-iPhone-6
    سپاس (اهدایی)
    6787
    سپاس (دریافتی)
    6110
    نوشته ‌های وبلاگ
    26

CPU:Intel core i7-4790K : 1.250.000T
    M.B:ASRock Z97 Extreme 6 : 650.000T
    Ram:Gskill RipjawsX 2×4GB DDR3 2133MHz CL9 : 350.000T
    Vga:Zotac GTX 970 Omega Edition OC 4GB: 1,480,000
    SSD:Plextor M6 pro 128GB :365.000T
    ODD:ASus 24x : 60.000T
    Power:Corsair Vs 650 : 230.000T
    Case: Green X2 Jaguar Gaming : 160.000T
    یکم قیمتش زیاد شد ولی می ارزه متاسفانه سی پی یو توی این چند روز نایاب شده و قیمتش حتی تا 1450 هم رفته ولی با این قیمتی که گفتم حتی پایین تر هم گیر میاد
    فقط لطفی بکنین اگر این سیستم مد نظرتون همینایی که گفتم باشه خیلی از فروشنده ها با برند ازراک موافق نیستن بخاطر کیفیتش نیست بخاطر سود کمی هست که روش می کنن بهتر از این قطعات توی این رنج نیست یا مثل برند گرافیک زوتاک یکی از بزرگترین شرکت های سازنده گرافیکه که حتی روی ایسوز و ام اس آی و گیگابایتم بعضی وقتا زمین می زنه ولی بخاطر اینکه فروشنده سود کمی روش می کنن جنسش آشغاله
    هارد برات نذاشتم چون قیمت سیستم می رفت بالا در آینده می تونی هارد وسترن دیجیتال خاویار گرین 2 ترابایت با قیمت 280 و 3 ترابایت با قیمت 360 تومن رو تهیه کنی ارزش نداره سیستم رو فدای هارد کنی
    بیشتر قطعات رو آریا کامپیوتر و لیون کامپیوتر با قیمتی که گفتم دارن ولی خب سی پی یو رو مثلا ندارن و خودت باید بگردی پیدا کنی
    حرف آخ به فروشنده هیچ اعتمادی نکن

چشمها را باید شست
    جوری دیگر باید دید

-تو کی هستی؟
    -مردی با نقاب!
    -اینو دارم می بینم
    پست‌ها
    36
    سپاس (اهدایی)
    37
    سپاس (دریافتی)
    12

نقل قول نوشته اصلی توسط justin breuning [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    CPU:Intel core i7-4790K : 1.250.000T
    M.B:ASRock Z97 Extreme 6 : 650.000T
    Ram:Gskill RipjawsX 2×4GB DDR3 2133MHz CL9 : 350.000T
    Vga:Zotac GTX 970 Omega Edition OC 4GB: 1,480,000
    SSD:Plextor M6 pro 128GB :365.000T
    ODD:ASus 24x : 60.000T
    Power:Corsair Vs 650 : 230.000T
    Case: Green X2 Jaguar Gaming : 160.000T
    یکم قیمتش زیاد شد ولی می ارزه متاسفانه سی پی یو توی این چند روز نایاب شده و قیمتش حتی تا 1450 هم رفته ولی با این قیمتی که گفتم حتی پایین تر هم گیر میاد
    فقط لطفی بکنین اگر این سیستم مد نظرتون همینایی که گفتم باشه خیلی از فروشنده ها با برند ازراک موافق نیستن بخاطر کیفیتش نیست بخاطر سود کمی هست که روش می کنن بهتر از این قطعات توی این رنج نیست یا مثل برند گرافیک زوتاک یکی از بزرگترین شرکت های سازنده گرافیکه که حتی روی ایسوز و ام اس آی و گیگابایتم بعضی وقتا زمین می زنه ولی بخاطر اینکه فروشنده سود کمی روش می کنن جنسش آشغاله
    هارد برات نذاشتم چون قیمت سیستم می رفت بالا در آینده می تونی هارد وسترن دیجیتال خاویار گرین 2 ترابایت با قیمت 280 و 3 ترابایت با قیمت 360 تومن رو تهیه کنی ارزش نداره سیستم رو فدای هارد کنی
    بیشتر قطعات رو آریا کامپیوتر و لیون کامپیوتر با قیمتی که گفتم دارن ولی خب سی پی یو رو مثلا ندارن و خودت باید بگردی پیدا کنی
    حرف آخ به فروشنده هیچ اعتمادی نکن
    ممنون مرسی لطف کزدی راهنمایی کردین
    باید پولارو جمع جور کنم حقوق این ماه ماه دیگرو بگیرم برم تو کار سیستم!
    تو روحشون همچین میاد توی صورتت میگه من 20 سال تو این کارم ه روز دارم 70.80 تا جنس میفروشم اینجا من زندگیم این کاره تجربه دارم اشتباه نکن پشیمون میشی فلان برندو ول کن ک یکجا کسی نمیخره خریت نکن که پشیمونی فایده نداره !
    آدم تو دلش خالی میشه شک میکنه باور میکنه حرفشونو اینقدر با حسو با قسمم جون بچمو به قران میگن آدم باور میکنه

آخ راستی یادم رفت کرمان وای کرمان روحیم خراب شد من 2 سال اونجا نابود شدم توی سربازی 05 ) وای خدایا اصلا اسم سیرجانمم نیار که واقعا اسمی بس مناسب براش گذاشتن سیر جانننننن
    با اینکه 2 سال خورده ای اونجا سرویس شدم کامل ولی خوب بود 1 چیزایشمم در آینده لازم میشه !!

بازم دمت گرم داداش مرسی الز راهنماییت
    پست‌ها
    3,341
    Apple-iPhone-6
    سپاس (اهدایی)
    6787
    سپاس (دریافتی)
    6110
    نوشته ‌های وبلاگ
    26

نقل قول نوشته اصلی توسط pooria_sos [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ممنون مرسی لطف کزدی راهنمایی کردین
    باید پولارو جمع جور کنم حقوق این ماه ماه دیگرو بگیرم برم تو کار سیستم!
    تو روحشون همچین میاد توی صورتت میگه من 20 سال تو این کارم ه روز دارم 70.80 تا جنس میفروشم اینجا من زندگیم این کاره تجربه دارم اشتباه نکن پشیمون میشی فلان برندو ول کن ک یکجا کسی نمیخره خریت نکن که پشیمونی فایده نداره !
    آدم تو دلش خالی میشه شک میکنه باور میکنه حرفشونو اینقدر با حسو با قسمم جون بچمو به قران میگن آدم باور میکنه

آخ راستی یادم رفت کرمان وای کرمان روحیم خراب شد من 2 سال اونجا نابود شدم توی سربازی 05 ) وای خدایا اصلا اسم سیرجانمم نیار که واقعا اسمی بس مناسب براش گذاشتن سیر جانننننن
    با اینکه 2 سال خورده ای اونجا سرویس شدم کامل ولی خوب بود 1 چیزایشمم در آینده لازم میشه !!

بازم دمت گرم داداش مرسی الز راهنماییت
    خب پس عزیز هر وقت خواستی بخری دو روز قبلش باز یه سر بزن چک کن چون قیمتا توی 2-3 روز هر جنسی 10 تومن بالا پایین بشه کلا میشه 100 تومن
    عزیز فروشنده ها بازار تهران خیلی آدمای ناجوری هستن کرمانی ها هم تازه یاد گرفتن پریروز یکی از دوستان 5s 32 gold می خواست یارو گفت بابا 5s بدرد نمی خوره دیگه بیا 6 16 بردارد 2350 بعدش تند تند داشت حرف می زد یا یا 6 64 2850 گفتم حاجی ببین 6 16 2350 نیست 2250 ماکزیممشه 6 64 هم 2750 میشه گیر آورد بعدش داشتم می رفتم بیرون گفت خب پس برو تقلبیشو بهت بدن (که خیلیا اینجا حرف فروشنده رو باور می کنن) به طرف گفتم آخه آدم حسابی گوشی رو 2 تومن داری می دی این با اون چه فرقی نداره
    بعدش خلاصه رفتم گوشی رو از یه جا دیگه گرفتم آخر شب بود طرف اومد توی همون مغازه ای که بودم داشت حساب کتاب روزشو می کرد گوشی رو گرفته بودم گفتم ببین من این گوشی رو از سورس خودت گرفتم به نظرت تقلبیه یه خو منمن کرد و من رفتم که کلا بچسبه به دیوار
    شما بخر پشیمون شدی من خودم بر می دارم شاید توی کل این فروشنده های تهران تعداد انگشت شماری آدمای با انصاف باشن

خب دیگه اینجا کشوریه برای خودش :دی
    شمالیا غریبه رو توی خودشون راه نمی دن و اذیتش می کنن این کرمونیا غریبه رو راه میدن ولی اذیتشم می کنن

چشمها را باید شست
    جوری دیگر باید دید

-تو کی هستی؟
    -مردی با نقاب!
    -اینو دارم می بینم
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)