تاپیک توضیح قابلیت‌های جدید فروم تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: تاپیک توضیح قابلیت‌های جدید فروم

Exclamation تاپیک توضیح قابلیت‌های جدید فروم

با سلام به همگی و با اجازه از کسری عزیز

در ابتدا فکر کردم که در تاپیک [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] در مورد قابلیتهای جدید ترفندستان که کشف کردم توضیح بدم. با خودم فکر کردم که بهتره که لااقل تا همه اونچه که هنوز کسری جان و احیانا سایر اعضائی که با ایشون همکاری میکنن فعالیتهاشون برای کامل کردن نسخه جدید تموم نشده, اینگونه توضیحات در ادامه تاپیک [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] ارسال بشن. اما بعد با توجه به اینکه خیلی ها ممکنه بجز پست اول اون تاپیک پستهای دیگه رو نخونن و در نتیجه توضیحات در لابلای پستهای ارسالی خونده نشن این بود که با اجازه کسری جان تصمیم گرفتم یک تاپیک جدید ایجاد کنم تا هر یک از اعضاء اونچه که در مورد جزئیات قابلیتهای جدید سایت میدونن اونها رو در این تاپیک ارسال کنن تا کمکی برای سایر اعضاء باشه.

از همه اعضاء هم درخواست میکنم که در صورتیکه در این راستا چیزی میدونن محبت کنن و در این تاپیک توضیح بدن تا بلکه تاپیک راهنمای جامعی برای قابلیتهای جدید سایت باشه و پیشاپیش برای این تلاش و همکاری ازشون تشکر میکنم.

در حال حاضر من دو چیز رو که طی ارسال تاپیکهام کشف کردم و احتمال داره که دوستان دیگه ای هم کشف کرده باشن ولی عده ای دیگه از دوستان ندونن رو توضیح میدم که یکی در مورد اضافه کردن عکس توسط ادیتور هست و دیگری اضافه کردن ویدیو برای مشاهده مستقیم روی صفحه خود ترفندستان.

افزودن تصویر توسط ادیتور :

برای افزودن تصویر توسط ادیتور همانند گذشته روی ایکن مربوطه که در تصویر زیر با کادر قرمز نمایش داده شده کلیک کنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

پنجره زیر گشوده خواهد شد که شامل دو تب برای دانلود تصویر مورد نظر از یک یو ار ال و یا از کامپیوتر میباشد.

برای اپلود تصویر مورد نظر از روی کامپیوتر خود روی انتخاب فایلها کلیک کرده و دو کلیک روی تصویر مورد نظر کنید.

اکنون سه ایکن در پائین این پنجره مشاهده خواهید کرد. روی دکمه فایل اپلود کلیک کنید. در صورتیکه از اپلود فایل منصرف شده اید روی دکمه پاک کردن لیست فایلها کلیک کنید.

تصویرها بطور پیشفرض در اندازه بند انگشتی اپلود میشوند. در صورتیکه مایلید تصویر در اندازه دیگری نمایش داده شود دو کلیک روی ان بکنید تا پنجره زیر نمایان گردد. همانطور که مشاهده میکنید در این پنجره میتوانید اندازه فایل تصویری و جهت قرار گرفتن در سمت راست یا چپ یا مرکز پست یا تاپیک حود را انتخاب کنید. بعد از کلیک روی گزینه های مورد نظر روی دکمه Ok کلیک کنید.

افزودن ویدیو برای مشاهده مستقیم ان در صفحه وب ترفندستان

کسری جان تاپیک [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] نوشتن :

نمایش ویدئو در محیط تاپیک: با استفاده از گزینه مخصوص اضافه کردن ویدئو در ادیتور، می‌توانید ویدئوهای سایت‌های به اشتراک‌گذاری ویدئو را مستقیماً درون متن خود بگنجانید. از سرویس ایرانی آپارت هم پشتیبانی می‌شود.
    و اما با اجازه ایشون این رو هم من اضافه میکنم که ویدیوهای خودتون رو هم میتونین از روی کامپیوتر روی فروم اپلود کنید تا اعضاء بتونن اونها رو مستقیما در صفحه وب ترفندستان و بدون اینکه نیازی به دانلود اونها داشته باشن مشاهده کنن. در اینجا صحبت از اپلود بعنوان فایل پیوست نیست بلکه همونطور که گفته شد افزودن فایل ویدیوئی برای تماشای مستقیم روی سایت هست. در واقع ویدیوها نه مستقیما در خود اون تاپیک بلکه در صفحه ای جدید از ترفندستان که باز میشه مستقیما نمایش داده میشن.

برای اینکار روی لوگوی "اپلود فایل تا بینهایت" در بالای صفحه فروم کلیک کنید.

صفحه ای به شکل زیر رو مشاهده خواهید کرد. همونطور که میبینید دو گزینه برای اپلود فایل وجود داره که یکی اپلود از کامپیوتر و دیگری اپلود از یک یو ار ال هست.

برای اپلود از ادرس یو ار ال, ادرس اونها رو در کیسهای مربوطه وارد کرده و بعد روی دکمه اغاز اپلود کلیک کنید. اگر احیانا بیش از سه یو ار ال مایلید وارد کنید روی دکمه افزودن مواد بیشتر کلیک کنید.

اما در اینجا بیشتر مایلم روی اپلود فایل ویدیوئی از کامپیوتر تاکید کنم. در واقع همونطور که مشاهده میکنید این قسمت دو گزینه برای اپلود داره که یکی "اپلود به روش سنتی" هست و دیگری اپلود فایل با سر دادن مستقیم فایل از روی کامپیوتر در محوطه خاکستری رنگ که داخل نوشته شده : برای آپلود، فایل‌های خود را توسط ماوس گرفته و به درون این کادر بکشید!

اعضائی که از اخرین نسخه مرورگرها استفاده نمیکنن و یا بهتر بگم مرورگرشون از HTML5 پشتیبانی نمیکنه نمیتونن با گرفتن فایل مورد نظر با ماوس و کشیدن اون در محوطه خاکستری رنگ اونو اپلود کنن و پیامی که در تصویر زیر هست رو مشاهده خواهند کرد. در نتیجه این افراد ناچارا که با کلیک روی نوار "برای اپلود به روش سنتی روی این دکمه کلیک کنید" کلیک کنن.

همینطور برای مشاهده ویدیوها مستقیما روی سایت باید اخرین نسخه مرورگرها رو داشته باشید چون در غیر اینصورت نمیتونید اونها رو مشاهده کنید و ناچارید اونها رو از فایل پیوست دانلود کنید.

اما اونهائی که اخرین نسخه مرورگرها رو دارن میتونن با کلیک روی لینک فایل ویدیودی اپلود شده (که در تاپیک یا پستی قرار داده شده) مستقیما اون ویدیو رو روی صفحه وب ترفندستان مشاهده کنن و نیازی به دانلود اون ندارن.

برای این دسته از اعضاء, با کلیک روی لینک ویدیوی اپلود شده, صفحه جدیدی که صفحه وب ترفندستان هست باز میشه که مستقیما اون ویدیو رو پخش میکنه. مثل هر ویدیوی دیگه ای با کلیک روی ایکن سمت راست پائین اون ویدیو میتونید اونو در اندازه بزرگ مشاهده کنید.

دو نمونه از ویدیوهائی که روی فروم اپلود شدن و میتونید اونها رو به شرط استفاده از اخرین نسخه مرورگرها و یا مرورگرهائی که از HTML5 پشتیبانی میکنن مستقیما روی سایت مشاهده کنید ویدیوهای زیر هستن.

*توجه داشته باشید که در صورتیکه دانلود منیجر فعال داشته باشید امکان مشاهده مستقیم این ویدیوها رو نخواهید داشت چون بطور خودکار توسط دانلود منیجر دانلود میشن. در نتیجه برای مشاهده مستقیم باید موقتا دانلود منیجرتون رو غیر فعال کنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]اپلود شده برای تاپیک خبری [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] اپلود شده برای تاپیک خبری [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

در اخر برای اطلاع همه دوستان باید بگم که در واقع همه مرورگرهای جدید از HTML5 پشتیبانی میکنن بدون اینکه از همه عناصر و یا قابلیتهای اون پشتیبانی کنن. برای اینکه بدونین از چه عناصری و تا چه اندازه مرورگرتون از HTML5 پشتیبانی میکنه [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

قابلیت مشاهده مستقیم ویدیوها روی فروم ترفندستان توسط اینترنت اکسپلورر یازده و فایرفاکس 36 پشتیبانی میشن.
    پست‌ها
    110
    Huawei-Ascend-Y550
    Firefox Windows-10 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    233
    سپاس (دریافتی)
    131
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

ممنون از ویژگی های جدید منتظر ویژگی های جدید هستیم
    پست‌ها
    3

Google-Chrome Windows-7
    نوع و سرعت اینترنت: Wireless-64 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

مرسی بابت توضیحات عالی بود
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)