تاپیک جامع برنامه استیم و آشنایی با بازی های اوریجینال تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 27

موضوع: تاپیک جامع برنامه استیم و آشنایی با بازی های اوریجینال

پست‌ها
    806

Apple-iPad-4-4G
    NOD32 Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    715
    سپاس (دریافتی)
    1723

پیش فرض تاپیک جامع برنامه استیم و آشنایی با بازی های اوریجینال

سلام.
    خواستم در راستای ترویج استفاده از بازی های اوریجینال این تاپیک رو ایجاد کنم تا دوستانی که آشنایی ندارن آشناشن!
    اول به بررسی اورییجینال و مزایای اون نسبت به بازی های کرک شده می پردازیم بعدش برنامه Steam و امثالش رو معرفی میکنیم.

بازی های اوریجینال چه مزایایی نسبت به کرکی ها دارن؟

خوب! از مهمترین مزایاش میشه به:
    عدم وجود دردسر کرک
    عدم وجود مشکلاتی از قبیل کرش کردن بازی , مشکلات گرافیکی و اجرا نشدن بازی و...(البته باید قدرت سیستم خودتون رو هم در نظر بگیرید).
    رعایت قانون کپی رایت و حفظ حقوق ناشر!
    *اما شاید مهمترین مزیت بازی های اوریجینال قابلیت مولتی پلیر اون باشه که بدون دردسر و با داشتن اینترنت مناسب میشه آنلاین بازی کرد, حال آنکه[!] با نسخه کرکی به صورت خیلی محدود و با دردسر زیاد(مثلا با تانگل) میشه آنلاین بازی کرد. (البته بازی که میخرین باید خودش قابلیت آنلاین رو داشته باشه)
    بازیتون همیشه آپدیت هست.
    معایب(البته شاید):
    قیمت نسبتا زیاد این بازی ها نسبت به نسخه کرکی.

چه جوری بازی های اوریجینال رو تهیه کنیم؟

تو خارج از ایران میشه این بازی ها رو از سی دی فروشی ها خرید که این بازی ها شامل CD Key هستن که موقع نصب ازتون میخواد.
    ولی تقریبا تمام بازی هایی که شما از بیرون و سی دی فروشی ها تهیه میکنید کرکش شده هستن!
    حالا یا باید برید از خارج بازی رو تهیه کنید و بیاید نصب کنید یا از برنامه هایی مثل Steam,Origin و UPlay استفاده کنید.
    که ما تو این تاپیک قصد معرفی Steam به دلیل تعدد و تنوع بیشتر بازی هاش نسبت به اون دوتای دیگه رو داریم.

استیم چیست؟
    استیم یه شبکه جهانی توزیع بازی های اوریجینال هست که شامل یه جامعه مجازی هم میشه.
    کلا استیم یه دو بخش [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] یا فروشگاه
    استیم و [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] یا جامعه مجازی و زیر مجموعه هاش مثل انجمن ها و گروپ ها و غیره میشه که شیلتره!

قابلیت های استیم:
    همونطور که اشاره کردم اصلی ترین قابلیت استیم خرید بازی های اوریجینال هست.
    برای استفاده از استیم حتما باید یه اکانت استیم داشته باشید.باید نرم افزار استیم رو دانلود کنید از [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] و یه اکانت بسازید بعد یه ایمیل براتون ارسال میشه که باید تاییدش کنید.
    تو استیم میتونید دوست پیدا کنید و با اون ها در ارتباط باشید, ببینید الان دارن چه بازی هایی انجام میدن و اگه بازیشون رو شما هم داشته باشید بهشون بپیوندید.

استیم چه بازی هایی داره؟
    خیلی! میتونید [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] بازی های موجود رو با قیمتاشون مشاهده کنید یا اسمشو سرچ کنید.

بریم سر اصل مطلب!

استیم خود بازی رو برامون میفرسته؟
    نه! استیم در واقع لایسنس بازی ها رو میفروشه. بعد از اینکه لایسنس یه بازی رو خریدید. استیم بهتون اجازه میده که به فایل های بازو مورد نظر دسترسی پیدا کنید. حالا یا میتونید از خود استیم خیلی راحت دانلود کنید یا بک آپ بازی ها رو تهیه کنید. مثلا از [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ***بازی هایی که میخرید فقط و فقط با اسیتم اجرا میشن! یعنی اول باید استیم باز باشه بعد از طریق اون بازی رو اجرا کنید.***
    در ضمن برای اجرای بک آپ هایی که از دیگران یا سایت هایی مثل سایتی که دادم، باید حتما بازی رو تو اکانتتوتن داشته باشید وگرنه به دردی نمیخوره!

چجوری این لاینس ها رو بخریم؟
    وقتی اکانت ساختید یه قسمت به نام کیف پول وجود داره که میتونید با کارت های بین اعتباری بین المللی شارژش کنید و از اون طریق خرید کنید. اما معول ترین راه تو ایران خرید گیفت هست. گیف همونطور که از اسمش مشخصه در واقع لاینسی هست که یکی میخره و واسه دوستش هدیه میفرسته به اکانت یا ایمیلش. حالا یه عده تو ایران بازی ها رو میخرن و واسه شما گیفت میکنن ولی پول بازی رو هم مسلما میگیرن!

تو پست های بعدی طریقه اضافه کردن بازی های گیفت شده براتون به اکانتتون رو توضیح میدم.

از سایت هایی مثل [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] و [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] و [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] میتونید این گیفت ها رو تهیه کنید البته سایت زیاد هست که میتونید تو گوگل سرچ کنید.

***این تاپیک آپدیت میشه***

پست‌ها
    3
    BlackBerry-7130G
    Acer-Iconia-Tab-A501
    Panda Maxthon Mac
    نوع و سرعت اینترنت: WiMAX-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    2
    سپاس (دریافتی)
    3

از همه دوستان عذر خواهی میکنم که تاپیک قدیمی را اپ کردم ولی سوالم به این تاپیک مربوط میشه.

تو نوشته ها (شماره 6) اموزش در رابطه بازی های روسی داده شده.
    والا من یک تحقیقاتی انجام دادم و گفتن برای اینکه اکانتت را روسی کنی باید روبل واسه اکانتت خریداری کنید.من هم همینکارو کردم ولی اکانتم روسی نشد.

برای اینکه اکانت را روسی کنی روش خاصی هست؟کسی از دوستان بلده؟
    پست‌ها
    1,564
    HTC-Sensation
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6085
    سپاس (دریافتی)
    2943
    نوشته ‌های وبلاگ
    54

نقل قول نوشته اصلی توسط mirrorkillzon [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    از همه دوستان عذر خواهی میکنم که تاپیک قدیمی را اپ کردم ولی سوالم به این تاپیک مربوط میشه.

تو نوشته ها (شماره 6) اموزش در رابطه بازی های روسی داده شده.
    والا من یک تحقیقاتی انجام دادم و گفتن برای اینکه اکانتت را روسی کنی باید روبل واسه اکانتت خریداری کنید.من هم همینکارو کردم ولی اکانتم روسی نشد.

برای اینکه اکانت را روسی کنی روش خاصی هست؟کسی از دوستان بلده؟
    در حال حاضر ریجن شما چیه؟ آمریکا؟

برای اینکه ریجن خودت رو به روسیه تغییر بدی باید مستقیما با مسترکارت یا ویزا کارت یا غیره خرید کنی، برای اینکار میتونید به فروشنده ها بگید که براتون مستقیما از داخل اکانت، بازی یا چیزی خرید کنن، البته یوذر و پسورد رو ازتون میگیرن و مسلما باید به فرد قابل اعتمادی بدین که کلاهی سرتون نزارن و اکانت رو نپیچونن

درسته ریجن روسیه بازی های ارزونی داره ولی بعضی از بازی هاش ریجن لاکه و اگه اون بازی مورد نظر رو بخری فقط میتونی با IP روسی بازی کنی و اگه بخوای گیفت بخری بدی به دوستت نمیتونی اینکارو کنی
    تنها مزیتش قیمت ارزونشه
    http://www.tarfandestan.com/forum/signaturepics/sigpic33293_2.gif

حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
    پست‌ها
    3
    BlackBerry-7130G
    Acer-Iconia-Tab-A501
    Panda Maxthon Mac
    سپاس (اهدایی)
    2
    سپاس (دریافتی)
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط Mansour07 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    در حال حاضر ریجن شما چیه؟ آمریکا؟

برای اینکه ریجن خودت رو به روسیه تغییر بدی باید مستقیما با مسترکارت یا ویزا کارت یا غیره خرید کنی، برای اینکار میتونید به فروشنده ها بگید که براتون مستقیما از داخل اکانت، بازی یا چیزی خرید کنن، البته یوذر و پسورد رو ازتون میگیرن و مسلما باید به فرد قابل اعتمادی بدین که کلاهی سرتون نزارن و اکانت رو نپیچونن

درسته ریجن روسیه بازی های ارزونی داره ولی بعضی از بازی هاش ریجن لاکه و اگه اون بازی مورد نظر رو بخری فقط میتونی با IP روسی بازی کنی و اگه بخوای گیفت بخری بدی به دوستت نمیتونی اینکارو کنی
    تنها مزیتش قیمت ارزونشه
    از نظر لاک بودن که در جریانم.
    ما از چند تا رفیقهام پرسیدم و گفتن باید روبل خرید اکانتت روسی میشه.منم همین کارو کردم و مقداری روبل از فروشنده ای خریدم.ولی هنوز روسی نشد.میگم تو استیم تنظیمات خاصی داره که باید اعمال بشه؟از فروشنده ای که بازی روسی میفروخت پرسیدم ، گفت اول باید اکانتت را روسی کنم بعد روبل توش بریزم.اینجا برام سوال شده که شاید تنظیمات خاصی باید اعمال بشه.اکانتم خامه و هیچ ولتی توش نریختم.
    پست‌ها
    1,564
    HTC-Sensation
    سپاس (اهدایی)
    6085
    سپاس (دریافتی)
    2943
    نوشته ‌های وبلاگ
    54

نقل قول نوشته اصلی توسط mirrorkillzon [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    از نظر لاک بودن که در جریانم.
    ما از چند تا رفیقهام پرسیدم و گفتن باید روبل خرید اکانتت روسی میشه.منم همین کارو کردم و مقداری روبل از فروشنده ای خریدم.ولی هنوز روسی نشد.میگم تو استیم تنظیمات خاصی داره که باید اعمال بشه؟از فروشنده ای که بازی روسی میفروخت پرسیدم ، گفت اول باید اکانتت را روسی کنم بعد روبل توش بریزم.اینجا برام سوال شده که شاید تنظیمات خاصی باید اعمال بشه.اکانتم خامه و هیچ ولتی توش نریختم.
    اون بالا گوشه استیم کنار اسم اکانتت چی نوشته؟ مبلغی نشون داده نشده؟ اگه چیزی نیست یعنی اکانتت خامه و باید شارژ بشه
    ببین دو تا عکس میزارم تا بهتر متوجه بشی ( عکس اول رو ببین )

گوشه سمت راست بالا مبلغی رو کنار اسم اکانتت مینویسه اگه اون برای شما نبود پس اکانتت خامه و باید شارژ بشه، برای اینکه اکانتت روسی بشه باید به فروشنده بگی ( که البته خودش قاعدتا باید وارد باشه ) با IP روسی برات والت شارژ کنه ( یعنی از قیلترشکن روسی استفاده کنه وارد اکانتت بشه و شارژ کنه ) مثلا من خودم برای اینکه اکانتم ریجن آمریکا بگیره از قیلترشکنی استفاده کردم که IP امریکایی بده بهم و بعدش کد شارژ والت رو وارد کردم بدون هیچ دردسر خاصی ثبت شد، شاید جدیدا فروشنده ها از روش دیگه ای برای شارژ استفاده میکنن، تو عکس اول یه قسمت دیگه هست که میتونی Store Country رو انتخاب کنی که این مورد فقط در مورد store و قیمتش صدق میکنه و اونوجوری نیس که مثلا اکانتت تغییر ریجن بده برای تغییرش هم طبق عکس دوم میتونی عمل کنی ( فایل ضمیمه شده )

برای یکی از رفیقام که ریجن روسیه میخواست فقط به فروشنده گفتم که همون کار رو انجام بده و اکانتش درست شد.

شما عکس از همین قسمتی که من گذاشتم بزار تا بهتر بشه کمک کرد. ( آدرسش [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] )
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست region-jpg   region2-jpg  

حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
    پست‌ها
    3
    BlackBerry-7130G
    Acer-Iconia-Tab-A501
    Panda Maxthon Mac
    سپاس (اهدایی)
    2
    سپاس (دریافتی)
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط Mansour07 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    اون بالا گوشه استیم کنار اسم اکانتت چی نوشته؟ مبلغی نشون داده نشده؟ اگه چیزی نیست یعنی اکانتت خامه و باید شارژ بشه
    ببین دو تا عکس میزارم تا بهتر متوجه بشی ( عکس اول رو ببین )

گوشه سمت راست بالا مبلغی رو کنار اسم اکانتت مینویسه اگه اون برای شما نبود پس اکانتت خامه و باید شارژ بشه، برای اینکه اکانتت روسی بشه باید به فروشنده بگی ( که البته خودش قاعدتا باید وارد باشه ) با IP روسی برات والت شارژ کنه ( یعنی از قیلترشکن روسی استفاده کنه وارد اکانتت بشه و شارژ کنه ) مثلا من خودم برای اینکه اکانتم ریجن آمریکا بگیره از قیلترشکنی استفاده کردم که IP امریکایی بده بهم و بعدش کد شارژ والت رو وارد کردم بدون هیچ دردسر خاصی ثبت شد، شاید جدیدا فروشنده ها از روش دیگه ای برای شارژ استفاده میکنن، تو عکس اول یه قسمت دیگه هست که میتونی Store Country رو انتخاب کنی که این مورد فقط در مورد store و قیمتش صدق میکنه و اونوجوری نیس که مثلا اکانتت تغییر ریجن بده برای تغییرش هم طبق عکس دوم میتونی عمل کنی ( فایل ضمیمه شده )

برای یکی از رفیقام که ریجن روسیه میخواست فقط به فروشنده گفتم که همون کار رو انجام بده و اکانتش درست شد.

شما عکس از همین قسمتی که من گذاشتم بزار تا بهتر بشه کمک کرد. ( آدرسش [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] )
    خیلی خیلی ممنون عزیز.
    حرفت کاملا درست بوده ، اون یارو هنوز هیچی شارژ نکرده
    پست‌ها
    3
    Huawei-Ascend-G620s
    NOD32 Google-Chrome Windows-8 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    3

ببخشید من یک مشکل با ساختن اکانت استیم دارم
    وقتی میخوام اکانت درست کنم تمام کارهای لازم رو انجام میدم ولی وقتی create رو میزنم به این شکل در میاد
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

اگه میشه یک راه حل بدید ممنون
    پست‌ها
    18,334

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19288
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط epic [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ببخشید من یک مشکل با ساختن اکانت استیم دارم
    وقتی میخوام اکانت درست کنم تمام کارهای لازم رو انجام میدم ولی وقتی create رو میزنم به این شکل در میاد
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

اگه میشه یک راه حل بدید ممنون
    سلام دوست عزیز
    .
    مطمئن هستید مراحل رو درست انجام دادین؟

@[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    موفق باشید.
    پست‌ها
    3
    Huawei-Ascend-G620s
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    3

مشکل اینه که من قبلا هم یک اکانت داشتم و وقتی هم که میخوام وارد اون اکانت هم بشم بازم همین پنجره توخالی میاد گفتم شاید مشکل از این اکانت باشه
    خواستم یکی دیگه درست کنم این یکی هم همینطور میشه
    نمیدونم دیگه باید چکار کرد
    پست‌ها
    1,564
    HTC-Sensation
    سپاس (اهدایی)
    6085
    سپاس (دریافتی)
    2943
    نوشته ‌های وبلاگ
    54

نقل قول نوشته اصلی توسط epic [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    مشکل اینه که من قبلا هم یک اکانت داشتم و وقتی هم که میخوام وارد اون اکانت هم بشم بازم همین پنجره توخالی میاد گفتم شاید مشکل از این اکانت باشه
    خواستم یکی دیگه درست کنم این یکی هم همینطور میشه
    نمیدونم دیگه باید چکار کرد
    برنامه رو پاک کنید و از سایتش دانلود کنید >> [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] << بزار نصب شه ( حدود 80 تا 100 مگابایت دانلود میکنه ) ببین بازم اینجوری میشه یا نه، خبرشو اینجا بگو

پست‌ها
    3
    Huawei-Ascend-G620s
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    3

نه دوست من
    بازم نمیشه عجیبه که هر چی میگردم تو سایتها کسی راه حلش رو ننوشته
    فکر کنم اولین نفریم که تا حالا همچین مشکلی واسش پیش اومده
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)