با سلام من یه بار نرم افزار ای دی ام رو دانلود کردم و رجیستر هم کردم اما یک بار بروز رسانیش کردم اما دیگه باز نشد و سریال خواست بعدا اونو پاک کردم دوباره یه IDM رو نصب کردم اما دیگه فایل HOTST به حالت اولیه برنگشته بود.درخواست راهنمایی
با سلام من یه بار نرم افزار ای دی ام رو دانلود کردم و رجیستر هم کردم اما یک بار بروز رسانیش کردم اما دیگه باز نشد و سریال خواست بعدا اونو پاک کردم دوباره یه IDM رو نصب کردم اما دیگه فایل HOTST به حالت اولیه برنگشته بود.درخواست راهنمایی
سلام دوست عزیز
به هیچ وجه نباید نرم افزار رو آپدیت کنین
بعد از فرمت کردن سیستم رو ریست کردین؟از طریق رجیستری فایل ها رو پاک کنین و بعد نسخه جدیدتر رو نصب کنین
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
میشه یاد بدین ریسیت کردن رو
چطوری از طریق رجیستری فایل هارو پاک کنم
منظور همون Restart هستشمیشه یاد بدین ریسیت کردن رو
کلیدای Windows و R رو همراه بزنید تو پنجره باز شده بنویسید regedit از سمت چپ پنجره باز شده قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE رو باز کنید بعد قسمت SOFTWARE و Internet Download Manager رو پاک کنید همینطور برید پایین تر و Wow6432Node رو هم باز کنید و اونجام Internet Download Manager رو پاک کنید فک کنم حالا بعد یه ری استارت مشکلی با نصب کردنش نداشته باشید .چطوری از طریق رجیستری فایل هارو پاک کنم
من مث بیشتر افراد از این برنامه استفاده میکنم همیشه هم اپدیت میکنم
هر وقت اپدیت میکنم گیر میده به سریال برنامه رو از کنار ساعت exit میکنم بعد پچ جدیدش رو از سایت سافت 98 میگیرم پچش میکنم درست میشه و هیچ مشکلی ندارم باهاش
نمیدونم چرا میگن نباید اپدیت کرد
قیمت خرید پوکه معدنی قروه از خود معدن
راه حل مشکلات بازی ماینکرافت
نمایشخانه ی گیم (تریلر ، گیم پلی ، تیزر و ..)
جوکر: به یاد اوردن گذشته خطرناکه.. به نظر من گذشته جای پر اضطراب و دلهره آوریه
بله .. خاطرات گول زننده و خطرناک.. یه لحظه غرق در خوش گذرونی هستی .. دوران خوش کودکی...
همگی مثل پشمک سست و رویایی، ولی چشم روی هم بذاری تورو میبره به جایی که نمیخوای باشی
یه جای سرد و تاریک .. پر از چیزهای ناراحت کننده و مبهم
The killing Joke
سلام
من میخام روی لپتاپ و idm تنظیماتی انجام بدم که علیرغم بسته بودن لپتاپ و sleep بودن، لیست دانلودم در ساعات برنامه ریزی شده دانلود بشه
چکار کنم
sent from my Xperia C3-Dual
با سلام. این تنظیمات رو که در لینک زیر گفته شده رو در بایوس انجام بدید تا لپ تاپ خودش روشن بشه، زمان روشن شدن لپ تاپ رو چند دقیقه قبل از زمان شروع دانلود در IDM تنظیم کنید تا اول کامپیوتر روشن بشه و بعد دانلود شروع بشه. نکته : در این روش اگر کامپیوتر لپ تاپ هستش باید در لپ تاپ باز باشه و ویندوز روی حالت اتصال خودکار به مودم تنظیم شده باشه.
اگر این روش براتون کار نکرد میتونید از نرم افزاری که لینکشو دادم استفاده کنید
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
منبع : amozesh.net
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
منبع : soft98.ir
ویرایش توسط Mr.Ermia : July 22nd, 2016 در ساعت 15:21
بیهوده ترین روز، روزیست که در آن نخندیده باشیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)