هارد دیسک اکسترنال wd my book 3TB تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: هارد دیسک اکسترنال wd my book 3TB

پست‌ها
    417

Kaspersky Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    982
    سپاس (دریافتی)
    627
    نوشته ‌های وبلاگ
    5

پیش فرض هارد دیسک اکسترنال wd my book 3TB

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    من یه همچین هاردی دارم و متاسفانه پارتیشن آن unallocated شده. با چند نرم افزار اطلاعات و پارتیشن را ریکاوری کردم اما چیزی پیدا نکرد. فرستادم شرکت ویستا برای گارانتی، حالا اون ها می گن که هارد باید فرمت بشه تا مشکلش رو پیدا کنیم.در ضمن می ترسم هارد رو فرمت کنن و اطلاعات به طور کامل بازیابی نشن. گفتن اگر اطلاعات رو می خواهید براتون ریکاوری می کنیم. به نظرتون بهشون بگم هچین کاری بکنن یا هارد رو ببرم پیش یه مرکز تخصصی بازیابی اطلاعات؟(مانند [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]) چون این مرکز می گه بدون فرمت کردن براتون اطلاعات رو داخل خود هارد ریکاوری می کنیم.
    پست‌ها
    35
    Apple-iPhone-6-Plus
    Lenovo-IdeaTab-A3000
    NOD32 Google-Chrome Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1
    سپاس (دریافتی)
    36

با سلام

احتمالا شما هارد را از باکس استرنال باز کرده و مستقیم به کامپیوتر وصل کرده اید .
    هارد های مای بوک دارای یک قطعه به نام اینترفیس می باشند که هارد اینترنال به اکسترنال تبدیل می کند.

این قطعه علاوه بر تبدیل اینترنال به اکسترنال هارد شما را دیکریپت و کدگذاری میکند و اگر هارد مورد نظر را فرمت کنید اطلاعات امحا و غیر قابل دسترسی می شود

برای ریکاوری این دسته از هارد ها نیاز به بایپس کردن کد اینترفیش میباشد که فقط PC3000 قابلیت بایپس کردن هاردهای فوق را دارا می باشد

پیشنهاد من کانون بازیابی اطلاعات می باشد می باشد که جدیدترین دستگاه های بازیابی اطلاعات و تعمیر هارد را دارند مثل PC3000 و MRTPRO

منبع : [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ویرایش توسط AriaNDopinG : October 3rd, 2016 در ساعت 12:42

نقل قول نوشته اصلی توسط mihaneman13 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    من یه همچین هاردی دارم و متاسفانه پارتیشن آن unallocated شده. با چند نرم افزار اطلاعات و پارتیشن را ریکاوری کردم اما چیزی پیدا نکرد. فرستادم شرکت ویستا برای گارانتی، حالا اون ها می گن که هارد باید فرمت بشه تا مشکلش رو پیدا کنیم.در ضمن می ترسم هارد رو فرمت کنن و اطلاعات به طور کامل بازیابی نشن. گفتن اگر اطلاعات رو می خواهید براتون ریکاوری می کنیم. به نظرتون بهشون بگم هچین کاری بکنن یا هارد رو ببرم پیش یه مرکز تخصصی بازیابی اطلاعات؟(مانند [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]) چون این مرکز می گه بدون فرمت کردن براتون اطلاعات رو داخل خود هارد ریکاوری می کنیم.
    هیچ مرکزی بجز نوین هارد [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] نمی تواند اطلاعات هارد فرمت شده را داخل خودش بازیابی اطلاعات کند. اگر هارد را حتی فرمت کنید احتیاج به قبض کردن ندارد و حضوری این مرکز میتواند اطلاعات فرمت شده را داخل خود هارد بازیابی اطلاعات کند. هنوز هیج مرکز بازیابی اطلاعاتی نمی تواند اطلاعات هارد فرمت شده را داخل خود هارد بدون ریکاوری برگرداند .
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ویرایش توسط houman_2h : January 6th, 2018 در ساعت 09:11
    پست‌ها
    35
    Apple-iPhone-6-Plus
    Lenovo-IdeaTab-A3000
    NOD32 Google-Chrome Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1
    سپاس (دریافتی)
    36

تا زمانی که ذهن ما یاری میکند شرکت نوین تعمیرات پاور انجام میداد و هاردهای خود را توسط شرکت های دیگر به عنوان واسطه تعمیر و بازیابی می کرد
    اگر درست بگویم استاد ایشان نیز مهندس امیر ( خانه سخت افزار ) بوده است اما اگر در یک سال اخیر هارد ها توسط خود ایشان ریکاوری میشده ، پیشرفت قابل ستایشی بوده است !!!

اما در هر صورت انجمن محلی برای تبلیغات مثبت و منفی نیست . بیشتر تلاش کنیم با راهنمائی های مفید مشکل عزیزان را حل کنیم تا تبلیغ کاری را بکنیم که واسطه ای بیش نیستیم .

نقل قول نوشته اصلی توسط AriaNDopinG [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    تا زمانی که ذهن ما یاری میکند شرکت نوین تعمیرات پاور انجام میداد و هاردهای خود را توسط شرکت های دیگر به عنوان واسطه تعمیر و بازیابی می کرد
    اگر درست بگویم استاد ایشان نیز مهندس امیر ( خانه سخت افزار ) بوده است اما اگر در یک سال اخیر هارد ها توسط خود ایشان ریکاوری میشده ، پیشرفت قابل ستایشی بوده است !!!

اما در هر صورت انجمن محلی برای تبلیغات مثبت و منفی نیست . بیشتر تلاش کنیم با راهنمائی های مفید مشکل عزیزان را حل کنیم تا تبلیغ کاری را بکنیم که واسطه ای بیش نیستیم .
    ذهن شما را همین یک سال یاری کردند که برای بازار تبلیغات خانه سخت افزار استخدام شده اید. تعمیرات پاور من بر می گردد به 10 سال قبل . آن موقع که شما اصلا در بازار بازیابی اطلاعات نبودید تا توسط خانه سخت افزار همین پارسال استخدام شده اید. رضا امیر استاد و حقوق بده شما است نه من.
    اگر زیاد حرف بزنی فاکتور های ریکاوری هارد برای ایشان که توسط مرکز نوین انجام گرفته را چاپ و در محل کار شما جلوی شما و تمام سایت پخش می کنم تا همه بدانند که حرف الکی نزنی . پس تو برای تبلیغ خانه سخت افزار استخدام شدی پس حواست بکارت باشه و حواست باشه چی میگی.
    ویرایش توسط houman_2h : November 13th, 2015 در ساعت 15:58
    پست‌ها
    695
    SonyEricsson-Z710
    360-Internet-Security Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    550
    سپاس (دریافتی)
    1172

دوستان خواهشا اگه نمیتونین کمکی به دوستمون بکنین الکی جنجال درست نکنین
    با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط mihaneman13 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دوست من شما باید به مراکزی مراجعه کنید که pc3000 داشته باشند اگر به مرکز ما , نوین هارد تشریف بیاورید در همان لحظه اطلاعاتتان را داخل خود هاردتان بازیابی اطلاعات خواهیم کرد. و احتیاج به ریکاوری و آوردن هارد برای کپی اطلاعات نخواهید داشت. [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ویرایش توسط houman_2h : January 6th, 2018 در ساعت 08:30

نقل قول نوشته اصلی توسط houman_2h [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ذهن شما را همین یک سال یاری کردند که برای بازار تبلیغات خانه سخت افزار استخدام شده اید. تعمیرات پاور من بر می گردد به 10 سال قبل . آن موقع که شما اصلا در بازار بازیابی اطلاعات نبودید تا توسط خانه سخت افزار همین پارسال استخدام شده اید. رضا امیر استاد و حقوق بده شما است نه من.
    اگر زیاد حرف بزنی فاکتور های ریکاوری ایشان توسط مرکز نوین را چاپ و در محل کار شما جلوی شما و تمام سایت پخش می کنم تا همه بدانند که حرف الکی نزنی . پس تو برای تبلیغ خانه سخت افزار استخدام شدی پس حواست بکارت باشه و حواست باشه چی میگی.
    با سلام خدمت دوستان
    باعث تاسف است که همکاران کم تجربه ای مانند شما به تخریب همکاران محترم دیگر همانند آقای نورمحمدی بپردازد . لطفا توجه داشته باشید که رقابت یعنی تخصص و تعهد نه تخریب و تبلیغات منفی.
    با تشکر
    مهدی یوسفی
    کانون هارد ایران
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)