تروجان!!! تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23

موضوع: تروجان!!!

Unhappy تروجان!!!

سلام
    من یه مشکلی دارم و اون هم تروجانه!خیلی تو لپتاپم مشکل ایجاد کرده.... خیلی از نرم افزارامو مشکل دار کرده... رو سایتایی که باز میکنم تبلیغات میاره.... نیوفولدر نمیزاره بسازم و ...لطفا کمکم کنید این مشکل رو رفع کنم...

دوستانی که میگن تروجان هست یا ویروس، هیچکدام.
    adware هست، جوری که دوستمون میگه ایجاد تبلیغات و...
    اطلاعات بیشتر:
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    پست‌ها
    36
    Huawei-Honor-3C
    Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    4
    سپاس (دریافتی)
    86

Red face

نقل قول نوشته اصلی توسط Milad [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دوستانی که میگن تروجان هست یا ویروس، هیچکدام.
    adware هست، جوری که دوستمون میگه ایجاد تبلیغات و...
    اطلاعات بیشتر:
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    با سلام و سپاس از شما دوست عزیز.اد ویر یا همون adware که از اسمش هم معلومه به برنامه ای گفته میشه که در کامپیوتر شما تبلیغات ایجاد میکنه.
    مثال:ads!alert , price minus و دیگر نرم افزار ها که زمانی که دانلود شوند در مرورگر شما یا در کامپیتور شما ایجاد تبلیغ میکنند.
    اما چگونه؟؟
    شما زمانی که یک نرم افزار رایگان دانلود میکنید و license را نمیخوانید مطمین باشید در لایسنس آن در قسمتی ذکر شده است building ads یا متن های دیگر.که طبق این لایسنس که شما تیک میزنید قبول دارید که این نرم افزار برای شما تبلیغات ایجاد کند.
    و اماپاسخ برای حرف شما=بله , قسمتی از مشکل کاربر که تبلیغات است مربوط به adware میباشد.اما به گفته خودش اگر تروجان باشه حتما فعالیتش حدودا جاسوسیه یا اینکه فعالیت های دیگه ای انجام میده.اما کسی (ببخشیدا) دیوونه نیست ویروسی که به این سادگی با notepad و cmd نوشته میشه رو بوسیله ی تروجان بنویسه و در کامپیوتر دیگران به اجرا بذاره.پس شک نکنید این یک ویروس است.اگر خواستید بگویید تا در تاپیک های بعدی آموزش نوشتن این ویروس ساده و مسخره رو برایتان بنویسم.
    و سخن آخر= دوست ما دو چیز دانلود کرده.
    1. adware که باعث ایجاد تبلیغات در مرورگرش میشه.
    2.ویروس که باعث نساختن newfolder میشه
    این تبلیغاتی که باز میشه هم مطمینا به خاطر برنامه های بدرد نخوری مثل ف.ی.ل.ت.ر شکن میباشد.

پیروز و سربلند باشید.
    ویرایش توسط aafshar18 : July 10th, 2015 در ساعت 03:33 دلیل: ناراحت شدن کاربر در قسمتی از پست
    برای آموزش وبلاگ نویسی و قالب و امنیت به وبلاگ من مراجعه فرمایید
    http://afshar-themer.blog.ir

ایمیل:
    aafshar18@yahoo.com
    پست‌ها
    560
    Apple-iPhone-4
    360-Internet-Security Firefox Windows-7
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    1307
    سپاس (دریافتی)
    765

ممنون از دوستان
    ویروس کشم رو اپدیت کردم و همچنین از برنامه های اسکن استفاده کردم و خوشبختانه از بین رفت
    ویرایش توسط lylagol : July 10th, 2015 در ساعت 01:30

پست‌ها
    36
    Huawei-Honor-3C
    Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    4
    سپاس (دریافتی)
    86

نقل قول نوشته اصلی توسط lylagol [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ممنون از دوستان
    ویروس کشم رو اپدیت کردم و همچنین از برنامه های اسکن استفاده کردم و خوشبخانه از بین رفت
    خدا رو شکر که تونستم کمکی کنم و همونطور که گفتم این فقط یک ویروس ساده هست.با تشکر از اینکه اعلام کردید مشکل حل شد.

ایمیل:
    aafshar18@yahoo.com

نقل قول نوشته اصلی توسط aafshar18 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    با سلام و سپاس از شما دوست عزیز.اد ویر یا همون adware که از اسمش هم معلومه به برنامه ای گفته میشه که در کامپیوتر شما تبلیغات ایجاد میکنه.
    مثال:ads!alert , price minus و دیگر نرم افزار ها که زمانی که دانلود شوند در مرورگر شما یا در کامپیتور شما ایجاد تبلیغ میکنند.
    اما چگونه؟؟
    و اماپاسخ برای حرف شما=خیر,اگر این فایلی که دوستمون در کامپیوترش هست adware باشه , حتما باید تبلیغی ایجاد باشه.یا اگر تروجان باشه حتما فعالیتش حدودا جاسوسیه یا اینکه فعالیت های دیگه ای انجام میده.اما کسی (ببخشیدا) دیوونه نیست ویروسی که به این سادگی با notepad و cmd نوشته میشه رو بوسیله ی تروجان بنویسه و در کامپیوتر دیگران به اجرا بذاره.پس شک نکنید این یک ویروس است.اگر خواستید بگویید تا در تاپیک های بعدی آموزش نوشتن این ویروس ساده و مسخره رو برایتان بنویسم.
    و سخن آخر= دوست ما دو چیز دانلود کرده.
    2.ویروس که باعث نساختن newfolder میشه
    این تبلیغاتی که باز میشه هم مطمینا به خاطر برنامه های بدرد نخوری مثل ف.ی.ل.ت.ر شکن میباشد.

پیروز و سربلند باشید.
    با قبولی طاعات و عبادات
    شما زمانی که یک نرم افزار رایگان دانلود میکنید و license را نمیخوانید مطمین باشید در لایسنس آن در قسمتی ذکر شده است building ads یا متن های دیگر.که طبق این لایسنس که شما تیک میزنید قبول دارید که این نرم افزار برای شما تبلیغات ایجاد کند.
    خیر - اکثرا بدون اطلاعات فرد نصب میشند و ایجاد مختل میکنند - به برنامه ی که مثل اشانتیون نصب میشند bloatware میگویند. اطلاعات بیشتر =https://www.google.com/search?q=what is bloatware
    ,اگر این فایلی که دوستمون در کامپیوترش هست adware باشه , حتما باید تبلیغی ایجاد باشه
    شما مثل اینکه متن پست اول را ندید؟ گفتند؛
    رو سایتایی که باز میکنم تبلیغات میاره.
    پس قبول کردید که adware بوده.

خوشحالم که باعث اطلاعات رسانی برادران مسلمان خود شده ام.و قول میدهم در آینده تاپیکی خواهم زد که کلا همه را به زبان ساده شرح خواهم داد.
    ویرایش توسط Milad : July 10th, 2015 در ساعت 03:24
    پست‌ها
    36
    Huawei-Honor-3C
    Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    4
    سپاس (دریافتی)
    86

نقل قول نوشته اصلی توسط Milad [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    با قبولی طاعات و عبادات
    خیر - اکثرا بدون اطلاعات فرد نصب میشند و ایجاد مختل میکنند - به برنامه ی که مثل اشانتیون نصب میشند bloatware میگویند. اطلاعات بیشتر =https://www.google.com/search?q=what is bloatware

شما مثل اینکه متن پست اول را ندید؟ گفتند؛

پس قبول کردید که adware بوده.

خوشحالم که باعث اطلاعات رسانی برادران مسلمان خود شده ام.و قول میدهم در آینده تاپیکی خواهم زد که کلا همه را به زبان ساده شرح خواهم داد.
    دوست عزیز و خوبم.من که قصد کل انداختن ندارم!من قبول دارم حرف شما درسته و اون چیزی که راجع به تبلیغات گفتید برای adware هست.اما هدف من از پست قبلیم در این تاپیک =
    اول:پاسخ به کاربر lylagol دادم
    دوم:این پستی که ایجاد کردم برای بالا تر بردن اطلاعات اعضا بوده است.
    سوم:توضیحات شما را کامل کردم
    امیدوارم سوتفاهم ایجاد نشود و باعث ناراحتی شما نشده باشم.من دوست ندارم کسی از من دلخوری داشته باشه.با تشکر از شما دوستان عزیز

ایمیل:
    aafshar18@yahoo.com
    پست‌ها
    57
    Samsung-Galaxy-Ace-2-I8160
    NOD32 Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    3
    سپاس (دریافتی)
    40

نقل قول نوشته اصلی توسط aafshar18 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دوست عزیز اون تروجان نیست چون من خودم ویروس نویس و تروجان نویس هستم این رو میدونم.این یه ویروس بوده که شما دانلود کردید و خیلی ساده میشه این ویروس رو نوشت که با cmd اجرا می شود.به احتمال خیلی زیاد avast و یا eset این ویروس پیش پا افتاده رو تشخیص میدن.اگر مشکلتان حل نشد به من پیام دهید تا ضد این ویروس را برایتان بنویسم
    سلام دادا.
    ویروس نویسی رو از چه زبان برنامه نویسی مینویسی؟؟؟
    به ایمیلم بفرست اینجا زیاد نمیام:shayan_hacker007@yahoo.com
    اگه یادم بدی چه طور بنویسم ممنون میشم

we are ANONIMOUS

www.pc-iran.blog.ir
    پست‌ها
    36
    Huawei-Honor-3C
    Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    4
    سپاس (دریافتی)
    86

نقل قول نوشته اصلی توسط shayan.z [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دادا.
    ویروس نویسی رو از چه زبان برنامه نویسی مینویسی؟؟؟
    به ایمیلم بفرست اینجا زیاد نمیام:shayan_hacker007@yahoo.com
    اگه یادم بدی چه طور بنویسم ممنون میشم
    با سلام خدمت شما دوست عزیز.من به زبان c و vb تسلط دارم پس به همین زبان ها میتوانم بنویسم.یادتان میدهم ولی به شرط اینکه قول بدهید اینجا زیاد بیاید چون ترفندستان از بهترین انجمن ها برای این کارهاست.با تشکر

ایمیل:
    aafshar18@yahoo.com
    پست‌ها
    5
    Apple-iPhone-3G
    Acer-Iconia-A1-830
    NOD32 Firefox IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-64 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    9
    سپاس (دریافتی)
    10

سلام

برای رفع مشکلتون از نرم افزار زیر استفاده کنین

GridinSoft Trojan Killer

خیلی ممنون که وقت گذاشتید جواب دادید دوستان...
    خوشبختانه با نرم افزار trojan killer و anti-malware یه اسکن دلیت کردم... مشکلات حل شد ... ینی ظاهرا حل شده...
    (آها اینم یادم رف بگم که دسترسی به پروکسی رو هم ازم گرفته بود)

و در مورد adware ... قبلا با نام های دیگه بوجود اومده بود که از طریق extention مرورگر حل میشد ولی این یکی اصن اونجا نبود... تو قسمت uninstall های کنترل پنل هم نبود...

بابت کمکهاتون خیلی ممنونم
    ویرایش توسط zfable : July 11th, 2015 در ساعت 05:10
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)