سلام دوستان. هر گوشی اندرویدی که از 2'2'4 بالاتر باشه به طور مداوم با مودم خونه ام قطع و وصل میشه. علت چیه?
سلام دوستان. هر گوشی اندرویدی که از 2'2'4 بالاتر باشه به طور مداوم با مودم خونه ام قطع و وصل میشه. علت چیه?
من اینو دارم
راه حل بعدی لطفا
the heart that has no love for sharing with the other is not heart ، is a rock
خوب اگه با این مشکل دارید بکنیدش ببینید مشکل حل میشه ؟
این احتمال هم هست مخصوصاً وقتی که تلفن بی سیم باشه و سیم کشی هاش از کنار سیم برق رد شده یا مثلاً رو میز فلزی باشه .
من دقیق نمیدونم ولی ممکن هست که بخاطر نویز بیش از حد شاید نت قطع بشه و اگر این طور باشه از میکروفیلتر استفاده کن
لطفا مطمئن شید که سیمهارو درست به اسپلیتر وصل کره باشید اگه جا به جا باشن ممکنه قطع و وصلی پیش بیاد در ضمن سیمی که به مودمتون میخوره طولش چقدره ؟ خیلی نباید بلند باشه
راه حل مشکلات بازی ماینکرافت
نمایشخانه ی گیم (تریلر ، گیم پلی ، تیزر و ..)
جوکر: به یاد اوردن گذشته خطرناکه.. به نظر من گذشته جای پر اضطراب و دلهره آوریه
بله .. خاطرات گول زننده و خطرناک.. یه لحظه غرق در خوش گذرونی هستی .. دوران خوش کودکی...
همگی مثل پشمک سست و رویایی، ولی چشم روی هم بذاری تورو میبره به جایی که نمیخوای باشی
یه جای سرد و تاریک .. پر از چیزهای ناراحت کننده و مبهم
The killing Joke
من رفتم سایت خود مودمم, فریمور مدل دستگاه رو هم دانلود کردم. اما موقع اپدیت ارور میده. کسی میدونه چرا?
خوب متن ارور رو ذکر کنید تا اگه بلد بودیم بگیم چرا !![]()
الان رفتم سایت زایکسل ریجستر شدم.ایمیل داده که طی بیست و چهار ساعت لینک اپدیتو واسم میفرسته. ارور میگه امکان اپدیت با این لینک وجود ندارد, در صورتی که من دقیقا فریمور مودم خودمو دان میکردم. خیلی عجیبه.
عجیب که خیلی عجیبه !!! یدفه با فـیلترشکن هم امتحان کنید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)