اولین نرم افزار خودم تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: اولین نرم افزار خودم

پست‌ها
    57
    Samsung-Galaxy-Ace-2-I8160
    NOD32 Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    3
    سپاس (دریافتی)
    40

Cool اولین نرم افزار خودم

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    به نام خدااین نرم افزار کم حجم و پرکاربرد برنامه نویسان تحت وب است که کمک زیادی به ان ها میکند.کاری که نرم افزار انجام میدهد این است که کد های اچ تی ام ال درون خود دارداین نرم افزار رو خودم ساختماین نرم افزار به زودی کد های بیشتری درون خو خواهد داشت.اگه استقبال بشه سورس کدش هم میزارمتوجه کنید که این اصلا ویروس نیستلطفا مشکلات و نظرات و انتقادات خودتون رو به ایمیلم یا در قسمت نظرات ارسال کنیدبرای دانلود به ادامه مطلب بروید[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

we are ANONIMOUS

www.pc-iran.blog.ir
    پست‌ها
    470
    Nokia-220
    Avira Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    400
    سپاس (دریافتی)
    644

اولا ضربه درسته بعدشم به نظرم چیز مفیدی میتونه باشه کاملش کنی و البته قشنگ تر به نظرم خیلی به کار بیاد بجای اینکه یه دفترچه با خودت راه بندازی رو از روش کار کنی میتونی از این استفاده کنی به کار خودم که میاد ولی کاملش دمت گرم
    قابلیت جستجو هم بذاری عالی میشه
    راه حل مشکلات بازی ماینکرافت

نمایشخانه ی گیم (تریلر ، گیم پلی ، تیزر و ..)

جوکر: به یاد اوردن گذشته خطرناکه.. به نظر من گذشته جای پر اضطراب و دلهره آوریه
    بله .. خاطرات گول زننده و خطرناک.. یه لحظه غرق در خوش گذرونی هستی .. دوران خوش کودکی...
    همگی مثل پشمک سست و رویایی، ولی چشم روی هم بذاری تورو میبره به جایی که نمیخوای باشی
    یه جای سرد و تاریک .. پر از چیزهای ناراحت کننده و مبهم

The killing Joke

پست‌ها
    173

NOD32 Firefox Windows-8 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    232
    سپاس (دریافتی)
    348
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

برا اولین برنامه خوبه موضوع خوبی رو انتخاب کردی فقط تایپ بشه جا عکس به نظرم بهتره و کاربر باهاش راحت تر تعامل برقرار میکنه.
    رو گرافیکش هم یه ذره باید کار بشه.
    اگه هم با سایتای مختلف و مخصوصا w3schools وقت بذاری و واسه هرکدوم تگ ها یه لینک به یه فرم دیگه ایجاد کنی که کامل با توضیح و مثال اون تگ و اتریبیوت هاشو یاد بده عالی میشه البته خیلی زمانبره.
    انشات هم یه ذره روش کار کن تو درباره ما یه کم لنگ میزنه.
    فونت خوب هم واسه زیبایی به کارببر البته زیاد متنوع و جلف نباشه.

امیدوارم پستم باعث سوءتفاهم نشه اینو من برای پیشرفتت گفتم.خود من هم واسه دومین قالبی که واسه وبم (چون من بیشتر تحت وب کارمیکنم) ساختم که الآن هم رو وبم که تو امضام نشونیش هست قرار داره یه تاپیک تو یه انجمن تخصصی برنامه نویسی باز کردم که با اینکه خودم فکرمیکردم خیلی خوب درآوردم بعد پستا بقیه کم کم داشتم حس میکردم هیچ نقطه مثبتی نداره ولی الآن میبینم خیلی هاش راسته و کم کم دارم رفعش میکنم.

موفق باشی
    السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
    پست‌ها
    57
    سپاس (اهدایی)
    3
    سپاس (دریافتی)
    40

نقل قول نوشته اصلی توسط marasiali [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    برا اولین برنامه خوبه موضوع خوبی رو انتخاب کردی فقط تایپ بشه جا عکس به نظرم بهتره و کاربر باهاش راحت تر تعامل برقرار میکنه.
    رو گرافیکش هم یه ذره باید کار بشه.
    اگه هم با سایتای مختلف و مخصوصا w3schools وقت بذاری و واسه هرکدوم تگ ها یه لینک به یه فرم دیگه ایجاد کنی که کامل با توضیح و مثال اون تگ و اتریبیوت هاشو یاد بده عالی میشه البته خیلی زمانبره.
    انشات هم یه ذره روش کار کن تو درباره ما یه کم لنگ میزنه.
    فونت خوب هم واسه زیبایی به کارببر البته زیاد متنوع و جلف نباشه.

امیدوارم پستم باعث سوءتفاهم نشه اینو من برای پیشرفتت گفتم.خود من هم واسه دومین قالبی که واسه وبم (چون من بیشتر تحت وب کارمیکنم) ساختم که الآن هم رو وبم که تو امضام نشونیش هست قرار داره یه تاپیک تو یه انجمن تخصصی برنامه نویسی باز کردم که با اینکه خودم فکرمیکردم خیلی خوب درآوردم بعد پستا بقیه کم کم داشتم حس میکردم هیچ نقطه مثبتی نداره ولی الآن میبینم خیلی هاش راسته و کم کم دارم رفعش میکنم.

موفق باشی
    خخخ بعد از تمام کردن برنامه یهو دیدم اون god رو اشتباه نوشتم.
    خب الان مشکل اینجاست که نمیتونم با ویژال بسیک ۶ فورم و پروژه باز کنم.
    اگه مشکلی دیدین شرمنده ولی کسی حمایت نمیکنه که توسعه بدم خودتون که میدونید کمتر کسی سراغ برنامه های ایرانی میره.

we are ANONIMOUS

www.pc-iran.blog.ir
    پست‌ها
    57
    سپاس (اهدایی)
    3
    سپاس (دریافتی)
    40

نقل قول نوشته اصلی توسط (کــــــــــــســـــــرا) [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    اولا ضربه درسته بعدشم به نظرم چیز مفیدی میتونه باشه کاملش کنی و البته قشنگ تر به نظرم خیلی به کار بیاد بجای اینکه یه دفترچه با خودت راه بندازی رو از روش کار کنی میتونی از این استفاده کنی به کار خودم که میاد ولی کاملش دمت گرم
    قابلیت جستجو هم بذاری عالی میشه
    دوست عزیز ممنون از حماییت واقعا به حمایتت نیاز داشتم.
    من الان دارم میرم کلاس برنامه نویسی و این برنامه رو که ساختم هم با دانشی که خودم یادگرفتم ساختم.من ۱۵ سالم بیشتر نیست واسه همین از نظر گرافیکی و از اینجور چیزا قشنگ بزارم و به یه کسی نیاز دارم تا تو این کارا راهنماییم کنه

we are ANONIMOUS

www.pc-iran.blog.ir
    پست‌ها
    173

سپاس (اهدایی)
    232
    سپاس (دریافتی)
    348
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

شایان جان متاسفانه این مشکلیه که دیگه واسه ماها هس نبود کپی رایت و نبود مرجع توزیع برنامه های کامپوتر ایرانی از یه طرف رو آوردن مردم به پلتفرم های دستگاه های همراه مثل اندروید و ios و حمایت نکردن از برنامه ساز های جوون از طرف دیگه با توجه به اینا الآن نون فقط تو برنامه نویسی اندروید که هرکسی به راحتی اگه برنامشو بسازه میتونه تو مارکت هایی مثل بازار منتشر کنه و یه شبه ره صدساله رو بره.البته کدنویسی تحت وب و سفارش طراحی قالب گرفتن هم بد نیس ولی انصافا برنامه نویسی کامپیوتر بازارش حداقل واسه تازه کارا داغونه و نهایت باید سراغ برنامه نویسی برا شرکت ها رفت.
    در ضمن چون پونزده سالتونه خودتونو رها نکنین و بگین بعدا یاد میگیریم یه تحقیقی درباره سبکای متریال فلت و پارالاکس کنین و مطالب روانشناسی رنگ تو طراحی بخونین من هم پونزده سالمه و خیلی های دیگه هم هستن تو این سن کدنویسی کنه الآن عصر تکنولوژیه و همه مدرن شدن.هرکاری سختی خودشو داره امیدوارم که در نهایت موفق باشید و به جایگاه های والا دست پیدا کنید.
    پست‌ها
    57
    سپاس (اهدایی)
    3
    سپاس (دریافتی)
    40

نقل قول نوشته اصلی توسط marasiali [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    شایان جان متاسفانه این مشکلیه که دیگه واسه ماها هس نبود کپی رایت و نبود مرجع توزیع برنامه های کامپوتر ایرانی از یه طرف رو آوردن مردم به پلتفرم های دستگاه های همراه مثل اندروید و ios و حمایت نکردن از برنامه ساز های جوون از طرف دیگه با توجه به اینا الآن نون فقط تو برنامه نویسی اندروید که هرکسی به راحتی اگه برنامشو بسازه میتونه تو مارکت هایی مثل بازار منتشر کنه و یه شبه ره صدساله رو بره.البته کدنویسی تحت وب و سفارش طراحی قالب گرفتن هم بد نیس ولی انصافا برنامه نویسی کامپیوتر بازارش حداقل واسه تازه کارا داغونه و نهایت باید سراغ برنامه نویسی برا شرکت ها رفت.
    در ضمن چون پونزده سالتونه خودتونو رها نکنین و بگین بعدا یاد میگیریم یه تحقیقی درباره سبکای متریال فلت و پارالاکس کنین و مطالب روانشناسی رنگ تو طراحی بخونین من هم پونزده سالمه و خیلی های دیگه هم هستن تو این سن کدنویسی کنه الآن عصر تکنولوژیه و همه مدرن شدن.هرکاری سختی خودشو داره امیدوارم که در نهایت موفق باشید و به جایگاه های والا دست پیدا کنید.
    من html &css بلدم اما طرز پول درآوردن از اون رو بلد نیستم.
    حالا برنامه نویسی رو یاد بگیرم بعد میرم برنامه نویسی اندروید.
    الان هم برنامه رو توسعه بدم اگه دیدم استقبال نشد ولش میکنم

we are ANONIMOUS

www.pc-iran.blog.ir
    پست‌ها
    173

سپاس (اهدایی)
    232
    سپاس (دریافتی)
    348
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

من هم به html و css مسلطم تا حدی هم جاوااسکریپت ولی با این حال جرئت ندارم برم چون واقعا باید آدم به همه چیزش مسلط باشه(+فریمورکهای معروف مثل بوت استرپ و جی کوئری) که بتونه پشتیبانی کنه بعد که مطمئن شد و زیاد قالب خوب طراحی کرد که همه ازش راضی باشن بعد یه سایت زد و تبلیغشو کرد.
    اندروید هم اگه موفق شدی بی زحمت به من هم بگو از کجا یادگرفتی چون خودم هم سراغ eclipse رفتم هم اندروید استودیو و توهردوش وقتی فقط پروژه جدید میساختم ده تا ارور میداد قبل شروع کار
    نمی دونم چرا پستام همیشه طومار میشه
    پست‌ها
    470
    Nokia-220
    Avira Google-Chrome Windows-10 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    400
    سپاس (دریافتی)
    644

البته باید بگم که اگر دنبال زبان برید و به صورت کامل زبان انگلیسی رو یاد بگیرید میتونید با کمی سرمایه کارهاتون رو به اونوریا بفروشید ! با قیمتی خوب توی ایران تقریبا همه چیز عجیب غریبه

و درضمن شایان جان میفهمم چی میگی کسی که خودش تمام کار های یه سایت یا یه برنامه رو بکنه کارش خیلی ضعیف تر از کاریه که هر متخصص یه جای طراحی رو به عهده گرفتن! پس به نظر خودم هم بهتره که کسی رو که گرافیست واقعی باشه رو پیدا کنی و باهاش کار کنی
    کسی رو میشناسم بتونه کمکت کنه توی این زمینه باهاش صحبت میکنم و خبرش رو خصوصی بهت میدم
    ویرایش توسط (کــــــــــــســـــــرا) : July 24th, 2015 در ساعت 21:44
    راه حل مشکلات بازی ماینکرافت

نمایشخانه ی گیم (تریلر ، گیم پلی ، تیزر و ..)

جوکر: به یاد اوردن گذشته خطرناکه.. به نظر من گذشته جای پر اضطراب و دلهره آوریه
    بله .. خاطرات گول زننده و خطرناک.. یه لحظه غرق در خوش گذرونی هستی .. دوران خوش کودکی...
    همگی مثل پشمک سست و رویایی، ولی چشم روی هم بذاری تورو میبره به جایی که نمیخوای باشی
    یه جای سرد و تاریک .. پر از چیزهای ناراحت کننده و مبهم

The killing Joke

پست‌ها
    81
    Samsung-Galaxy-Grand-Prime
    Sheed Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    285
    سپاس (دریافتی)
    148

عالی بود
    تبریک میگم

امیدوارم بیشتر ازاین پیشرفت کنی

برنامه نویسی خوبه ادامه اش بده
    the heart that has no love for sharing with the other is not heart ، is a rock
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)