سلام من یه نرم افزار میخوام مثل دریم ویور باشه اما برای اندروید یعنی نتیجه ی کد ها رو نمایش بده و تو نوشتن کد ها بهم کمک کنه همچین نرم افزاری هست ؟
سلام من یه نرم افزار میخوام مثل دریم ویور باشه اما برای اندروید یعنی نتیجه ی کد ها رو نمایش بده و تو نوشتن کد ها بهم کمک کنه همچین نرم افزاری هست ؟
نعمت با محدودیت زیبا میشود.
برای برنامه نویسی اندروید کلا دو برنامه اصلی وجود داره اولی eclipse که پیشفرض برای جاواست و با نصب پلاگین ADT میشه باهاش برنامه نوشت و دوم Android studio که توسط خود شرکت گوگل عرضه شده و توصیه میشه.که محیطاشون هم تقریبا شبیه هم دیگه است.غیر این برنامه ها هرچی الآن هست برنامه هاییه که بدون دانش برنامه نویسی میشه باهاش برنامه ساخت و کنترل کاملی ارائه نمیدن و برنامه حرفه ای نمیشه باهاشون ساخت.
درضمن باید توجه داشته باشید که چون dreamweaver معمولا برای کدنویسی تحت وب استفاده میشه و ساختار زبان های تحت وب با زبان برنامه نویسی اندروید و کامپیوتر کاملا متفاوتن هرگز نمیتونن یه محیطو ارائه بدن.چون به شکلای مختلفی در این زبان ها برنامه نویسی انجام میشه.
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
ضاهرا اشتباه فهمیدین تخصص من برنامه نویسی صفحه های وب هست من نمیتونم همیشه رایانم رو به همراه داشته باشم برای همین نیاز به یک نرم افزار برنامه نویسی دارم که تو گوشیم نصبش کنم و کد های
PHP , HTML , CSS , JavaScript
رو داخل گوشیم ویرایش کنم چند تا نرم افزار پیدا کردم که بهترینش Turbo Editor هست که هم دکمه های تخصصی برنامه نویسی رو که باید برای پیدا کردنش کلی با کیبرد گوشی درگیر بشی رو کنار اماده گذاشته و هم نتیجه ی کد رو نمایش میده ولی باید سیوش کنی بعد بری ببینیش . فقط مشکل من اینکه من زیاد املا خوبی ندارم یه نرم افزار میخوام که مثل دریم ویور که وقتی نوشتی t خصلت type رو بهت نشون بده که انتخابش کنی .
نعمت با محدودیت زیبا میشود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)