چرا من از خود سایت codeblocks میخوام دانلود کنم.
سلام . احتمالاً شما مجاز به دانلود این فایل نیستید . لینک رو لطف کنید تا ببینم چطوریه ؟!
سلام دوست عزیز
.
به نظر این خطا باشد که در پایین عکس دیده میشه:HTTP/1.1 302 found
.
اگر این خطا باشد مربوط به پروتکل HTTP است.
.
تفاوت HTTP 1/0 و HTTP 1/1
(1/0 و 1/1) در واقع نسخه های مختلف پروتکل HTTP هستند که توسط گروه HTTP-WG که خود زیر مجموعه IETF یا (Internet Engineering Task Force) است، توسعه یافته، HTTP 1/0 نسخه ابتدایی و قدیمی این پروتکل است که در ابتدا مورد استفاده قرار می گرفت و به دلیل نقایص و نقاط ضعفی که وجود داشت، به تدریج توسعه داده شد و استاندارد HTTP 1/1 شکل گرفت، در بستر نسخه جدید پروتکل HTTP کدهای وضعیت بیشتری تعریف شده و امروزه بیشتر سرور ها و مرورگرها از آن استفاده می کنند.
.
کد 302، پیدا شد (Found)
کد 302 به این معنی است که منبع درخواستی یافت شده، اما مرورگر باید موقتا به آدرس دیگری منتقل شود (Moved Temporarily)، این حالت با کد 301 متفاوت است، در اینجا انتقال به صورت موقت انجام شده و آدرس اصلی همچنان معتبر و در دسترس خواهد بود، اما در ریدایرکت 301، منظور از انتقال، انتقال همیشگی، حذف آدرس فعلی و جایگزینی آن با آدرس جدید است.
=====================
منبع:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
===========
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
=========================
موفق باشید.
سلام
وقتی می خوای رو لینک دانلود کلیک کنی ( و یا وقتی صفحه ای باز می شه و اتوماتیک دانلود شروع می شه)
دکمه ی ALT رو از صفحه کلید، نگه دار، عملیات دانلود رو مرورگر به عهده می گیره؛ نه IDM.
سلام
من با دانلود منیجر تونستم دانلود کنم و مشکلی نبود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)