سوال در مورد سایت vcp تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: سوال در مورد سایت vcp

پیش فرض سوال در مورد سایت vcp

من یک سوال داشتم و یک درخواست
    اول سوالم می پرسم
    سایت vcp.ir که برای ارائه سایت به صورت رایگان می باشد از چه سیستمی استفاده می کنه مثلا وردپرس یا...
    و در خواستم
    من یک قالب می خوام واسه سایتم ولی متاسفانه قالب مناسبی ندیدم که دچار باگ نباشه و مناسب فروش باشه
    موضوع سایتم فروش نرم افزار
    خوش حال می شم آگه کسی بتونه کمکم کنه
    با سپاس

فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
    پست‌ها
    2,178
    Apple-iPhone-6
    Google-Chrome Ubuntu Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    3563
    سپاس (دریافتی)
    7672
    نوشته ‌های وبلاگ
    67

سلام
    در مورد سیستم vcp خودشون نوشتن که از VCPanel استفاده می کنند که گویا یه سیستم سفارشیه: سیستم مدیریت محتوای سایت ساز کانی وب با برند VCPanel با استفاده از تکنولوژی های نوین وب به گونه ای ساخته شده است که تجربه ی کاربری استثنایی و لذت بخشی را برای شما فراهم کند! این سیستم پیوسته در حال توسعه و بهبود می باشد.

در مورد قالب برای فروش نرم افزار هم از چه سیستمی استفاده می کنین؟ دقیقا میخواین چه امکاناتی داشته باشه؟
    ویرایش توسط Abolfazl.E : August 19th, 2015 در ساعت 02:55
    "فقط یک بار زندگی کردن مانند هرگز زندگی نکردن است ...

نقل قول نوشته اصلی توسط Abolfazl.E [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام
    در مورد سیستم vcp خودشون نوشتن که از VCPanel استفاده می کنند که گویا یه سیستم سفارشیه: سیستم مدیریت محتوای سایت ساز کانی وب با برند VCPanel با استفاده از تکنولوژی های نوین وب به گونه ای ساخته شده است که تجربه ی کاربری استثنایی و لذت بخشی را برای شما فراهم کند! این سیستم پیوسته در حال توسعه و بهبود می باشد.

در مورد قالب برای فروش نرم افزار هم از چه سیستمی استفاده می کنین؟ دقیقا میخواین چه امکاناتی داشته باشه؟
    راستینش می خوام امکان پرداخت آنلاین بهش اضافه کنم از طریق سایت زرین پال و یک هدر واسه سایت طراحی کردم که آگه بشه بتونم هدرش عوض کنم امکان عضویت هم داشته باشه در اصل دنبال یک قالبیم که آگه بشه هرکدام از پست هام که اضافه می کنم باکس باکس کنار هم باشند مثلاً تو هر ردیف 3 پست و یک عکس کوچک از همون نرم افزار ارائه شده باشه
    نمیدونم چنین قالبی هست!
    با سپاس

فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
    پست‌ها
    2,178
    Apple-iPhone-6
    Google-Chrome Ubuntu Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    3563
    سپاس (دریافتی)
    7672
    نوشته ‌های وبلاگ
    67

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa mousavi [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    راستینش می خوام امکان پرداخت آنلاین بهش اضافه کنم از طریق سایت زرین پال و یک هدر واسه سایت طراحی کردم که آگه بشه بتونم هدرش عوض کنم امکان عضویت هم داشته باشه در اصل دنبال یک قالبیم که آگه بشه هرکدام از پست هام که اضافه می کنم باکس باکس کنار هم باشند مثلاً تو هر ردیف 3 پست و یک عکس کوچک از همون نرم افزار ارائه شده باشه
    نمیدونم چنین قالبی هست!
    با سپاس
    سیستم مدیریت محتواتون چیه؟ در زمینه وردپرس باید خدمتتون عرض کنم که اگر نرم افزارهارو به صورت دیجیتالی میخواین بفروشید (یعنی مبلغ پرداخت بشه و بعد لینک دانلود ارسال بشه برای خریدار) میتونید از افزونه Easy Digital Downloads استفاده کنید یه درگاه رایگان و سالم پارس پال نیز براش نوشته شده. در صورتی که قصد فروش پستی دارید از افزونه ووکامرس استفاده کنید.

مرحله بعدی انتخاب یه قالب که هست که با افزونه های یاد شده هماهنگی داشته باشه. اگر قصد خرید و سفارش دادن طراحی پوسته ندارید و رایگان میخواین، قالب ووکامرس یه مقدار تنوعش بیشتره برا Easy Digital Downloads که کلا قالب رایگان هماهنگ شده من ندیدم غیر از یه مورد که طراحی پر زرق و برقی هم نداشت و ساده بود.
    یه مقدار سرچ کنید ببینید قالب مدنظرتون پیدا میشه.

فقط توجه داشته باشید که در صورت استفاده از وردپرس قبل از قالب نیاز به اون افزونه هایی که ذکر کردم دارید. و در مرحله بعد قالبتون باید هماهنگی لازم رو داشته باشه.

در صورتی که قالب رایگان مدنظرتون رو پیدا نکردید و همینطور هزینه سنگین طراحی یه قالب جدید رو نمیخواین بدید می تونین از فروشگاه قالب های وردپرس یه پوسته ترجمه شده رو خریداری کنین که قیمت مناسبی (حدود 30 تا 50 تومن) دارند.
    "فقط یک بار زندگی کردن مانند هرگز زندگی نکردن است ...
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)