با سلام به دوستان عزیز ترفندستانی
میخوام بدونم اگه بخوام یه سایت داشته باشم باید چکار کنم؟لطفا قدم به قدم و دقیق بگید از اول.و در ضمن چقدر هزینه داره؟.ممنون
با سلام به دوستان عزیز ترفندستانی
میخوام بدونم اگه بخوام یه سایت داشته باشم باید چکار کنم؟لطفا قدم به قدم و دقیق بگید از اول.و در ضمن چقدر هزینه داره؟.ممنون
اگه میخواید موفق بشید طبق تجربه های شخصی من:
1- از لحاظ مالی باید با دست پر برید جلو
2-تیم تشکیل بدید(خودتون مدیر باشید بقیه از شما دستور بگیرن چند تا مدیر باعث ایجاد مشکلات میشه)
3-سئو و اختصاصی بودن(کپی نبودن) پست ها جزو اهداف و اعمال اصلیتون باشه
4-وقتی به رنک خوبی رسیدید تبلیغات رو از حد خارج نکنید
5-با حوصله و صبور باشید و توی مشکلات دست از کار نکشید
من بعد از ایجاد 8 تا سایت که دوتاشون تا رنک 9 هزار ایران هم رسیدن این نکته های بالا رو یاد گرفتم و هربار به خاظر رعایت نکردن یکیش کارم خراب شد.
پیروز باشید
خب اندازه خاصی نمیتونم بگم
به قول معروف هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
حداقلش رو یخوام بگم میشه پول اجاره یه هاست و خرید یه دامنه بقیش رایگان هم میتونه انجام بشه(قالب رایگان و تبلیغات نکردن)
حداکثرش هم میشه پول اجاره هاست از بهترین هاستینگ های کشور یا حتی جهان و سفارش قالب اختصاصی از بهترین طراحا و سفارش پنل اختصاصی وردپرس مثل وردپرس ادیت شده مخصوص سایت websima.com و تبلیغات توی بزرگترین سایت ها و ...
خلاصه با هر بودجه ای میشه فعالت کرد ولی اونی که بودجه بیشتری میزاره سرعت پیشرفتش خیلی متفاوته با اونی که بودجه کم میزاره
مطالب اختصاصی که میگم منظورم اختصاصی بودن متن مطلب هستش
شما سایت های زیادی واسه دانلود برنامه های اندروید میبینید توی کشور
همشون برنامه هاشون یکیه ولی به مطالبشون میگن اختصاصی و دلیلش اینه که متن هاشون رو کپی نمیکنن و توصیحاتی که میدن با هم متفاوته
برا گوگل هم فقط متن مطلب های شما اهمیت داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)