دیتابیس و جداول ایجاد شده توسط وردپرس و ووکامرس تبلیغات در ترفندستان

نمایش نتیجه ‌های نظرسنجی ها: به نظر شما ضروریه که کسی که با وردپرس کار میکنه درین حد از دیتابیس وردپرس اطلاع داشته باشه؟!

رأی دهندگان
2. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

1 50.00%
  • خیر

1 50.00%
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: دیتابیس و جداول ایجاد شده توسط وردپرس و ووکامرس

پست‌ها
    231
    Samsung-I9000-Galaxy-S
    NOD32 Firefox Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    98
    سپاس (دریافتی)
    181
    نوشته ‌های وبلاگ
    69

Exclamation دیتابیس و جداول ایجاد شده توسط وردپرس و ووکامرس

با سلام
    من برای پروژه کارشناسی یک سایت فروشگاه با ورد پرس و افزونه هایی مثل ووکامرس تهیه کردم که موقع تحویل پروژه استاد گیر داده که باید دیتابیس ایجاد شده توسط اینارو تحلیل کنی!
    خودم تا یه جاهایی پیش رفتم اما به مشکل بر خوردم... تو گوگل یه سرچ زدم یه سری مطالب راجع به دیتابیس ایجاد شده توسط خود وردپرس پیدا کردم اما مطلبی در مورد جداول ایجاد شده در رابطه با ووکامرس پیدا نکردم.
    اگه امکانش هست توی تحلیل جداول ایجاد شده توسط ووکامرس و روابط بین اونها (نمودار ERD) کمکم کنید.
    با تشکر
    ویرایش توسط Mehrdad.HMT : September 5th, 2015 در ساعت 21:31
    HMT

دوره ارزانيست ... شرف اينجا ارزان ... تن عريان ارزان ... آبرو قيمت يک تکه نان ... و دروغ از همه چيز ارزانتر ... و چه تخفيفي خوردست ، قيمت هر انسان!!

.................................................. ........................................
    پست‌ها
    2,178
    Apple-iPhone-6
    Google-Chrome Ubuntu Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    3563
    سپاس (دریافتی)
    7672
    نوشته ‌های وبلاگ
    67

سلام
    در ابتدا باید بگم که ووکامرس در هسته وردپرس تغییری ایجاد نمیکنه بلکه به هر ویژگی وردپرس یه آیتم جدید که برای استفاده خودش مورد نیازه اضافه می کنه. برای مثال به post_type که در حالت پیشفرض post و page هست آیتم products رو اضافه می کنه و یا به taxonomy مواردی مثل product_cat و product_tag و ... رو.

جداولی هم که میسازه:

• woocommerce_attribute_taxonomies موقع ساخت یه taxonomy جدید از صفات تعریف شده کاربر که تو این جدول ذخیره شده استفاده میشه.
    • woocommerce_termmeta : تو وردپرس، term به دسته بندی زیرمجموعه یه taxonomy میگن. این جدول اطلاعات term رو ذخیره میکنه.
    • woocommerce_downloadable_product_permissions : جدولی که "دسترسی کاربران عضو و مهمان" برای دانلود "فایل محصول" توش تعریف شده.
    • woocommerce_order_items : سفارشات در این جدول ذخیره میشه که برای گزارش گرفتن هم از این جدول استفاده میشه و کوئری گرفته میشه.
    • woocommerce_order_itemmeta : کلیدمتای سفارشات که از متاباکس های محصول دریافت میشه تو این جدول ذخیره میشه. همون اطلاعات اضافه محصوله.
    • woocommerce_tax_rates : نرخ مالیات در این جدول ذخیره میشه و ازش کوئری گرفته میشه.
    • woocommerce_tax_rate_locations : مکان اون نرخ مالیات اینجا تعریف میشه چون هر نرخ شاید واسه چند ناحیه استفاده بشه.

دیگه رابطه شون و نمودار ERD هم خودتون می تونید تحلیل کنید.
    "فقط یک بار زندگی کردن مانند هرگز زندگی نکردن است ...
    پست‌ها
    231
    Samsung-I9000-Galaxy-S
    NOD32 Firefox Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    98
    سپاس (دریافتی)
    181
    نوشته ‌های وبلاگ
    69

نقل قول نوشته اصلی توسط Abolfazl.E [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دیگه رابطه شون و نمودار ERD هم خودتون می تونید تحلیل کنید.
    امکانش هست نمودار ERD رو هم برام بزارید؟! چون روابطی که من بین جداول تشخیص دادم از نظر استادمون کامل نبود!!!
    بازم ممنون بابت راهنمایی قبلیتون
    HMT

دوره ارزانيست ... شرف اينجا ارزان ... تن عريان ارزان ... آبرو قيمت يک تکه نان ... و دروغ از همه چيز ارزانتر ... و چه تخفيفي خوردست ، قيمت هر انسان!!

.................................................. ........................................
    پست‌ها
    2,178
    Apple-iPhone-6
    Google-Chrome Ubuntu Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    3563
    سپاس (دریافتی)
    7672
    نوشته ‌های وبلاگ
    67

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrdad.HMT [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    امکانش هست نمودار ERD رو هم برام بزارید؟! چون روابطی که من بین جداول تشخیص دادم از نظر استادمون کامل نبود!!!
    بازم ممنون بابت راهنمایی قبلیتون
    خواهش میکنم. طراحی نمودار ERD فقط با در دست داشتن جداول ووکامرس امکان پذیر نیس بلکه محوریت این نمودار، موضوع، خدمات و پیاده سازی وبسایت شماست. موضوع زمان بری هست و کسی که صاحب پروژه هست می تونه انجام بده یعنی خودتون. من براتون یه نمونه نمودار میزارم که در رابطه با ووکامرس و یک وبسایت خدمات درمانی هست:

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    "فقط یک بار زندگی کردن مانند هرگز زندگی نکردن است ...
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)