سلام
من قصد دارم یک سایت دانلود فیلم باز کنم ولی نمی دونم چه هاست و دامینی برای این کار مناسبه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
من قصد دارم یک سایت دانلود فیلم باز کنم ولی نمی دونم چه هاست و دامینی برای این کار مناسبه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلامانتخاب هاست و دامین بستگی به موارد زیر داره:
1-تعداد بازدید کنندگان شما.
2-کشور بازدید کنندگان شما.
3-زبان برنامه نویسی cms شما.
با این سه گزینه نوع هاست مورد نیاز شما انتخاب میشه
دیگه شرکتی که ازش هاست خریداری میکنید و مقدار حجم مورد نیاز بستگی به بودجه و فضای براورد شده برای آپلود فیلم هاست.
وردپرس با زبان php نوشته شده پس نیاز به هاست لینوکس خواهید داشتخوب تعداد بازدید که تازه میخوام راش بندازم قاعدتا کمه
می خوام از وردپرس استفاده کنم
کشور که خوب خودم ایرانم ولی سایت به درد ایرانیای خارج از کشور هم میخوره
شرکت ها تعرفه های متعددی دارن برای همین برای انتخاب گیج شدم
اگه بازدید کننده خارجی هم دارید من هاست آلمان یا آمریکا رو بهتون پیشنهاد میکنم
دیگه انتخاب شرکت هم باید پرس و جو کنید ببینید دیگران با چه شرکت هایی کار کردن و راضی بودن.
سلام
برای سایت فیلم عملاً نمی تونید از هاست اشتراکی (همین هاست های عادی که به فروش می رسه) استفاده کنید.
2 تا نکته در این مورد باید در نظر گرفته بشه:
1- فضای مورد نیاز شما زیاده
2- شخصا از روی سیستم نمی تونید آپلود کنید (بخاطر حجم زیاد) بلکه باید از سایت های وارز به وسیله سرور مجازی (VPS) ، فایل فیلم رو انتقال بدید به سرور خودتون، نام فایل رو تغییر بدید و لینک دانلود جدید تولید بشه.
موضوع مهم تر اینه حتی با VPS هم کار راه نمیفته و عملا به "سرور اختصاصی" نیاز دارید.
فرض کنید برای شروع یه آرشیو از 2000 فیلم میخواین قرار بدید. هر فیلم هم 2 کیفیت 720p و 1080p قرار بدید تقریبا برای هر فیلم میگیم 2.5 گیگ برآورد میشه.
با احتساب 2000 فیلم میشه 5 ترابایت فضا.
ضمن اینکه سایت های فیلم رقیب آرشیوی بیشتر از 2000 فیلم دارند و در ضمن سریال ها رو هم در نظر نگرفتیم.
شما به یه پکیج اختصاصی نیاز دارید و نه پلن های عادی
ویرایش توسط Abolfazl.E : September 19th, 2015 در ساعت 20:29
"فقط یک بار زندگی کردن مانند هرگز زندگی نکردن است ...
جوان سئو بروز ترین و معتبرترین مرکز مشاوره سئو و بهینه سازی سایت
انکر تکست (Anchor text) و اهمیت آن در سئو سایت
آشنایی با نرم افزار کاربردی Xampp
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)