سلام
من از همه چیز ویندوزم راضیم الا این وبکمش
صفحش سیاهه
درایورم براش نیست(از درایور خود ویندوز استفاده می کنم.)
لپتاپ من DELL INSPIRON N5110 هسش.
نرم افزار دل توی ویندوز 7 خوبه ها ، تو ویندوز 8.1 م خوب بود.
معلوم نیس تو این جا چشه.
چی کارش کنم؟
سلام
من از همه چیز ویندوزم راضیم الا این وبکمش
صفحش سیاهه
درایورم براش نیست(از درایور خود ویندوز استفاده می کنم.)
لپتاپ من DELL INSPIRON N5110 هسش.
نرم افزار دل توی ویندوز 7 خوبه ها ، تو ویندوز 8.1 م خوب بود.
معلوم نیس تو این جا چشه.
چی کارش کنم؟
همینه که هست.
.This post is copyrighted. No partion may be reproduced without my written permission and signature
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+برای ورژن جدید dumpper به [ sourceforge.net ] مراجعه کنید... (windows)
+برای ورژن جدید androdumper و wps connect به [ google play store ] مراجه کنید... (android)
+برای دریافت crack و trainer به [ megagames.com ] مراجه کنید... (games)
+برای تماشای anime به سایت های: [ ryuanime.to ] [ ryuanime.io ] [ ryuanime.com ] - [ ryu-anime.com ] مراجه کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره خودم:
+ تایپر سریع (فقط انگلیسی متاسفانه)
+ علاقه مند به بازی های کامپیوتری (planet side 2 . world of warcraft . call of duty black ops 3)
+ علاقه مند به anime
+ مسلط به انگلیسی و در حال یادگیری زبان ژاپنی -_-
+ خودت میدونی D:
https://gifyu.com/image/rxe
منظورتو از:
"نرم افزار دل توی ویندوز 7 خوبه ها ، تو ویندوز 8.1 م خوب بود."
نفهمیدم...
7 کار کرد
8 کار کرد
پس مشکل چیه؟
ویندوزت الان چیه؟
...
اگه 10 هست...
برو توی automatic uptade و توی optional گزینه ی درایور دوربینتو رو تیک بزن و بصورت دستی دانلود کن.... (بقیه رو بردار... )
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
....
اگه منظورت این نبود, بشتر توضیح بده... یا اگه اصن حوصله یا وقت حرف زدن با من بدبخت رو نداری به kasra یه pm درباره ی مشکلت بزن...
.This post is copyrighted. No partion may be reproduced without my written permission and signature
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+برای ورژن جدید androdumper و wps connect به [ google play store ] مراجه کنید... (android)
+برای تماشای anime به سایت های: [ ryuanime.to ] [ ryuanime.io ] [ ryuanime.com ] - [ ryu-anime.com ] مراجه کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره خودم:
+ علاقه مند به بازی های کامپیوتری (planet side 2 . world of warcraft . call of duty black ops 3)
+ علاقه مند به anime
+ خودت میدونی D:
همینه که هست.
درباره خودم:
+ علاقه مند به anime
+ خودت میدونی D:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)