بین n550jx و Y7070 گیر کردم تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: بین n550jx و Y7070 گیر کردم

Question بین n550jx و Y7070 گیر کردم

سلام
    من میخوام یه لپ تاپ خوب بخرم.دوست دارم تاچ باشه و خیلی قوی، بین دو لپ تاپ Asus n550jx و Lenovo Y7070 گیر کردم،به نظرتون کدوم بهتره که بخرم؟؟؟
    پست‌ها
    330
    Huawei-Honor-3C
    BitDefender Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    766
    سپاس (دریافتی)
    745
    نوشته ‌های وبلاگ
    4

lenovo را بگیر
    از پیرمردی پرسیدند چرا ناراحتی؟
    گفت جاسیگاری ام شکست...
    گفتند مگر چقدر قیمت داشت؟
    گفت به قیمتش نیست، "تمام جوانی ام را در آن سوزاندم"

http://www.tarfandestan.com/forum/thread164794.html
    پست‌ها
    3,708
    LG-G3
    Microsoft-Security-Essentials Google-Chrome Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    607
    سپاس (دریافتی)
    3558
    نوشته ‌های وبلاگ
    7

نقل قول نوشته اصلی توسط arash0123456 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام
    من میخوام یه لپ تاپ خوب بخرم.دوست دارم تاچ باشه و خیلی قوی، بین دو لپ تاپ Asus n550jx و Lenovo Y7070 گیر کردم،به نظرتون کدوم بهتره که بخرم؟؟؟
    بستگی داره لپتاب های سری Y لنوو مخصوص کارای گرافیکی و بازی هست اما سری n در ایسوس سری با کیفیت تر هست.ولی اگر سری بازی ایسوس رو میخوای بایدسری ROG رو بررسی کنید.
    از لحاظ گرافیکی لنوو DDR5 هست ولی ایسوس DDr3(فک کنم دقیق نمی دونم بپرسی بهتره).اگه این جوری باشه حتی اگه نسخه یکسانی هم داشته باشن لنوو بسیار قوی تره و طبیعی هم هست چون سری مخصوص بازی هست.
    ولی فکر کنم از لحاظ قیمت هم خیلی این مدل لنوو گرون تر از ایسوس هست و یجورایی سخته بخوای مقایسشون کنی.
    من خودم ایسوس n551jkدارم که گرافیک نسبتا پایین تری داره ولی از این مدل ایسوسی که گفتید گرون تر هست.باید ببینی پی میخوای من چون برنامه نویس بودم و اصلا وقت نمیکردم سراغ بازی برم گرافیک پایین تر اما با جنس بهتر برداشتم تا حداقل به خودم بگم این جنسش بهتر هست(چون طرف میگفت آلومینیومه بدنش)
    ببین اگه بازی می خوای بکنی همش لنوو رو بگیر و یک نگاهی هم به سری ROG ایسوس بزن
    پروژه C# ویا WPF با قیمت مناسب

شماره تماس 09192157909

نقل قول نوشته اصلی توسط ali hosein. [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    lenovo را بگیر
    لنوو میگفتن خرابیش زیاده و کیفیت صفحه نمایش خوب نیس ولی قوی تره و صفحه نمایشش بزرگتره

نقل قول نوشته اصلی توسط jak-jak [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

بستگی داره لپتاب های سری Y لنوو مخصوص کارای گرافیکی و بازی هست اما سری n در ایسوس سری با کیفیت تر هست.ولی اگر سری بازی ایسوس رو میخوای بایدسری ROG رو بررسی کنید.
    از لحاظ گرافیکی لنوو DDR5 هست ولی ایسوس DDr3(فک کنم دقیق نمی دونم بپرسی بهتره).اگه این جوری باشه حتی اگه نسخه یکسانی هم داشته باشن لنوو بسیار قوی تره و طبیعی هم هست چون سری مخصوص بازی هست.
    ولی فکر کنم از لحاظ قیمت هم خیلی این مدل لنوو گرون تر از ایسوس هست و یجورایی سخته بخوای مقایسشون کنی.
    من خودم ایسوس n551jkدارم که گرافیک نسبتا پایین تری داره ولی از این مدل ایسوسی که گفتید گرون تر هست.باید ببینی پی میخوای من چون برنامه نویس بودم و اصلا وقت نمیکردم سراغ بازی برم گرافیک پایین تر اما با جنس بهتر برداشتم تا حداقل به خودم بگم این جنسش بهتر هست(چون طرف میگفت آلومینیومه بدنش)
    ببین اگه بازی می خوای بکنی همش لنوو رو بگیر و یک نگاهی هم به سری ROG ایسوس بزن
    من زیاد اهل بازی نیستم و فقط میخوام یه لپ تاپ قوی داشته باشم که تا چن ساله دیگه برنامه های نسبتا سنگین رو راحت باز کنه.
    Rog خیلی قیمتاشون بالاست و سخت افزارش زیاد قوی تر نیست.
    بله لنوو گرافیکش ddr5 هست.
    از لپ تاپ راضی هستی؟
    پست‌ها
    3,708
    LG-G3
    Microsoft-Security-Essentials Google-Chrome Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    607
    سپاس (دریافتی)
    3558
    نوشته ‌های وبلاگ
    7

نقل قول نوشته اصلی توسط arash0123456 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    من زیاد اهل بازی نیستم و فقط میخوام یه لپ تاپ قوی داشته باشم که تا چن ساله دیگه برنامه های نسبتا سنگین رو راحت باز کنه.
    Rog خیلی قیمتاشون بالاست و سخت افزارش زیاد قوی تر نیست.
    بله لنوو گرافیکش ddr5 هست.
    از لپ تاپ راضی هستی؟
    اره ازش راضی هستم بدون صدا هم هست ولی خب من خیلی باهاش بازی نمیکنم.هر دو تا برند برند خیلی خوبی هستن
    پروژه C# ویا WPF با قیمت مناسب

شماره تماس 09192157909
    پست‌ها
    247
    Samsung-Galaxy-Note-4
    Kaspersky Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    7
    سپاس (دریافتی)
    409

کیفیت اسوس یکم بالاتر هست اما لنووو بی کیفیت نیست. مدل Y7070 مشخصات بسیار بسیار قابل توجهی از لحاظ قیمت در ازاء کارایی نسبت به اسوس داره. در خرید Y7070 شک نکنید

+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)