سلام
من میخوام یه لپ تاپ خوب بخرم.دوست دارم تاچ باشه و خیلی قوی، بین دو لپ تاپ Asus n550jx و Lenovo Y7070 گیر کردم،به نظرتون کدوم بهتره که بخرم؟؟؟
سلام
من میخوام یه لپ تاپ خوب بخرم.دوست دارم تاچ باشه و خیلی قوی، بین دو لپ تاپ Asus n550jx و Lenovo Y7070 گیر کردم،به نظرتون کدوم بهتره که بخرم؟؟؟
lenovo را بگیر
از پیرمردی پرسیدند چرا ناراحتی؟
گفت جاسیگاری ام شکست...
گفتند مگر چقدر قیمت داشت؟
گفت به قیمتش نیست، "تمام جوانی ام را در آن سوزاندم"
http://www.tarfandestan.com/forum/thread164794.html
بستگی داره لپتاب های سری Y لنوو مخصوص کارای گرافیکی و بازی هست اما سری n در ایسوس سری با کیفیت تر هست.ولی اگر سری بازی ایسوس رو میخوای بایدسری ROG رو بررسی کنید.
از لحاظ گرافیکی لنوو DDR5 هست ولی ایسوس DDr3(فک کنم دقیق نمی دونم بپرسی بهتره).اگه این جوری باشه حتی اگه نسخه یکسانی هم داشته باشن لنوو بسیار قوی تره و طبیعی هم هست چون سری مخصوص بازی هست.
ولی فکر کنم از لحاظ قیمت هم خیلی این مدل لنوو گرون تر از ایسوس هست و یجورایی سخته بخوای مقایسشون کنی.
من خودم ایسوس n551jkدارم که گرافیک نسبتا پایین تری داره ولی از این مدل ایسوسی که گفتید گرون تر هست.باید ببینی پی میخوای من چون برنامه نویس بودم و اصلا وقت نمیکردم سراغ بازی برم گرافیک پایین تر اما با جنس بهتر برداشتم تا حداقل به خودم بگم این جنسش بهتر هست(چون طرف میگفت آلومینیومه بدنش)![]()
ببین اگه بازی می خوای بکنی همش لنوو رو بگیر و یک نگاهی هم به سری ROG ایسوس بزن
پروژه C# ویا WPF با قیمت مناسب
شماره تماس 09192157909
کیفیت اسوس یکم بالاتر هست اما لنووو بی کیفیت نیست. مدل Y7070 مشخصات بسیار بسیار قابل توجهی از لحاظ قیمت در ازاء کارایی نسبت به اسوس داره. در خرید Y7070 شک نکنید
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)