ایا میتوان تلگرام شخصی یا گروهی رو هک کرد ؟ اگه میشه با کدام نرم افزار و راه وروش اش رو میخواستم
ایا میتوان تلگرام شخصی یا گروهی رو هک کرد ؟ اگه میشه با کدام نرم افزار و راه وروش اش رو میخواستم
این لینکی که دوستمون دادن نسخه دسکتاپ تلگرام بود که یکی از نسخه های تلگرامه
شما میتونید این کارو plus messenger و mobogram و تلگرام فارسی و callgram و ... انجام بدید
فقط دقت کنید که با این نرم افزار ها وارد اکانت کسی بشید تمام شماره های موجود توی گوشی شما وارد اکانت مورد نظر میشه
اگر قصد وارد نشدن شناره هاتون رو دارید میتونید از نسخ وب تلگرام استفاده کنید
web.telegram.org
دوست عزیزسلام....وای خدا من نفهمیدم اصلامن الان کدوم نسخه روباید نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دسکتاپ تلگرام یا وب تلگرام شما معرفی کردی؟؟فقط و فقط میخام پیام های دوستمو بخونم اصلا متوجه نشه.. و سلام
این خلاصه موضوع:
شما برای خوندن پیام های دوستتون باید وارد تلگرام دوستتون بشید
دقیقا همینطوری که وارد تلگرام خودتون شدید شماره دوستتون رو توی برنامه وارد میکنید و کد فعالسازی به شماره ایشون ارسال میشه و شما به طریقی(ایشون رو کلک میزنید) کد رو ازشون میگیرید و داخل برنامه کد رو وارد میکنید و شما وارد اکانت ایشون میشید
حالا برای وارد شدن ب اکانت دوستتون نیاز به یه برنامه تلگرام دیگه دارید(مگر اینکه از اکانت تلگرام خودتون خارج بشید و از همون برنامه اصلی تلگرام استفاده کنید)
تلگرام چون یه برنامه Open Source هستش نسخه های مختلفی براش ساختن و شما میتونید اونارو روی گوشی خودتون نصب کنید.
چند نمونه از این برنامه ها:Mobogram,Plus messenger,callgram,Telegram farsi و ...
این برنامه ها در اصل همون تلگرام هستن با زبان یا ظاهر ها و امکانات متفاوت
اما با نصب کردن این برنامه ها و وارد شدن ب اکانت دوستتون تمام شماره های شما وارد اکانت دوستتون میشه
اگر میخواید از این امر جلوگیری کنید یا باید از ورژن دسکتاپ(کامپیوتر) استفاده کنید یا از ورژن تحت وب این نرم افزرا با آدرس : Web.telegram.org
ممنون میشم یکی جواب بده ....میخام تو تلگرام شماره مجازی داشته باشم ولی با هر نرم افزری بگین امتحان کردم جواب نداد متاسفانهسوال اخر من الان از تلگرام نسخه ویندوز استفاده میکنم ..الان با شماره خودم وارد شدم..میشه با شماره کسی دیگه هم وارد بشم بدون اینکه خارج بشم؟؟
ویرایش توسط javaheri69 : December 7th, 2015 در ساعت 15:25
این هک تلگرام نیست.
افراد بی اطلاعات فنی این اسم رو روش گذاشتند.
این نسخه ها، نامش وریفای هست.
تلگرام علاوه بر داشتن برنامه برای اندروید برای ویندوز، مک، لینوکس هم نرم افزار داره، همین !
هیچ هک یا .. خاصی وجود ندارد.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)