.This post is copyrighted. No partion may be reproduced without my written permission and signature
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+برای ورژن جدید dumpper به [ sourceforge.net ] مراجعه کنید... (windows)
+برای ورژن جدید androdumper و wps connect به [ google play store ] مراجه کنید... (android)
+برای دریافت crack و trainer به [ megagames.com ] مراجه کنید... (games)
+برای تماشای anime به سایت های: [ ryuanime.to ] [ ryuanime.io ] [ ryuanime.com ] - [ ryu-anime.com ] مراجه کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره خودم:
+ تایپر سریع (فقط انگلیسی متاسفانه)
+ علاقه مند به بازی های کامپیوتری (planet side 2 . world of warcraft . call of duty black ops 3)
+ علاقه مند به anime
+ مسلط به انگلیسی و در حال یادگیری زبان ژاپنی -_-
+ خودت میدونی D:
https://gifyu.com/image/rxe
سایت از نظر سرعت لود در حال حاضر مشکلی ندارد.
اگر مشکلی باشد، مقطعی است و ممکن است از عدم ارتباط کامل سرویسدهندهی اینترنت با سرور سایت در آن لحظه باشد.
در ضمن دقت کنید دوستان سرور سایت در خارج از کشور قرار دارد. این که شما سرعت سایت را با سرعت سایتی که سرورش در ایران است مقایسه کنید، طبیعی است که سایتی که در ایران هست سریعتر باز شود. مقایسه باید با سایتی که سرورش در خارج است انجام شود.
1- بنده منظورم سرویس محدود بود که 3 گیگ ماهیانه با اون مقدار سرعت این قدر هست... در صفحه ی پیشین گفته بودین راست میگم یا نه ماهی 20 تومن بنده جهت اثبات مدارک رو گذاشتم ...لطفا درست مطالعه کنید عکس هم گذاشتم
2-شاید واسه شما اینجوریه بنده رفتم یکساله گرفتم 250 تومن دادم هر ماه مبلغی هم رو قبض میومد و بعد یکسال تمام شد رفت...... ضمنا توجه کنید بنده یک سال بیشتره از سرویس نامحدود استفاده نمیکنم پس طبعا اطلاعی هم درباره ی خدمات جدیدش و یا حتی خدماتش در سایر شهرها ندارم هر چی گفتم طبق اطلاعات و استفاده ی خودم بود در این مدت
شب خوش
ویرایش توسط Chandler Bing : December 12th, 2015 در ساعت 02:38
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)