سلام به همه
میخوام بازی Total War Attila رو هک کنم با نرم افزار Cheat Engine
توی انجمن جایی هست بشه راهنمایی گرفت در باره هک بازی آفلاین ؟؟؟؟
چند تا سوال درباره Cheat Engine
ممنونم
سلام به همه
میخوام بازی Total War Attila رو هک کنم با نرم افزار Cheat Engine
توی انجمن جایی هست بشه راهنمایی گرفت در باره هک بازی آفلاین ؟؟؟؟
چند تا سوال درباره Cheat Engine
ممنونم
ویرایش توسط atabie : December 16th, 2015 در ساعت 11:32
.This post is copyrighted. No partion may be reproduced without my written permission and signature
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+برای ورژن جدید dumpper به [ sourceforge.net ] مراجعه کنید... (windows)
+برای ورژن جدید androdumper و wps connect به [ google play store ] مراجه کنید... (android)
+برای دریافت crack و trainer به [ megagames.com ] مراجه کنید... (games)
+برای تماشای anime به سایت های: [ ryuanime.to ] [ ryuanime.io ] [ ryuanime.com ] - [ ryu-anime.com ] مراجه کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره خودم:
+ تایپر سریع (فقط انگلیسی متاسفانه)
+ علاقه مند به بازی های کامپیوتری (planet side 2 . world of warcraft . call of duty black ops 3)
+ علاقه مند به anime
+ مسلط به انگلیسی و در حال یادگیری زبان ژاپنی -_-
+ خودت میدونی D:
https://gifyu.com/image/rxe
ترینر هایی که برای بازی1.2.1.0 Total War Attila هست رو اجرا نمیکنه میخوام با برنامه cheat engineهکش کنم قبلا خیلی بازی هک کردم مثلا جنگهای صلیبی
ولی این بازیو آدرس سکه بازی رو پیدا کردم ولی نمیتونم تغییرش بدم مثلا 50 هست من به 500 که تغییرش میدم دوباره سریع میشه 50 تکشم میزنم بازم
500 نمیمونه.نمیدونم چجوری هکش کنم
لطفا کمک کنید
.This post is copyrighted. No partion may be reproduced without my written permission and signature
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+برای ورژن جدید dumpper به [ sourceforge.net ] مراجعه کنید... (windows)
+برای ورژن جدید androdumper و wps connect به [ google play store ] مراجه کنید... (android)
+برای دریافت crack و trainer به [ megagames.com ] مراجه کنید... (games)
+برای تماشای anime به سایت های: [ ryuanime.to ] [ ryuanime.io ] [ ryuanime.com ] - [ ryu-anime.com ] مراجه کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره خودم:
+ تایپر سریع (فقط انگلیسی متاسفانه)
+ علاقه مند به بازی های کامپیوتری (planet side 2 . world of warcraft . call of duty black ops 3)
+ علاقه مند به anime
+ مسلط به انگلیسی و در حال یادگیری زبان ژاپنی -_-
+ خودت میدونی D:
https://gifyu.com/image/rxe
ویرایش توسط atabie : December 16th, 2015 در ساعت 18:14
نه با این روش شما هم تغییر نمیکنه بازم به 5 تا آدرس میرسم که تغییر نمیکنن
آیا راه دیگه نیست؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)