سلام..
برنامه ای میخوام که بشه در کامپیوتر سرعت دسترسی به اینترنت مرورگر گوگل کروم محدود بشه
وهمچنین
سرعت دسترسی svchost.exe که بعضی اوقات وصل میشه و رو اعصابمه رو محدود کنم.
سلام..
برنامه ای میخوام که بشه در کامپیوتر سرعت دسترسی به اینترنت مرورگر گوگل کروم محدود بشه
وهمچنین
سرعت دسترسی svchost.exe که بعضی اوقات وصل میشه و رو اعصابمه رو محدود کنم.
.This post is copyrighted. No partion may be reproduced without my written permission and signature
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+برای ورژن جدید dumpper به [ sourceforge.net ] مراجعه کنید... (windows)
+برای ورژن جدید androdumper و wps connect به [ google play store ] مراجه کنید... (android)
+برای دریافت crack و trainer به [ megagames.com ] مراجه کنید... (games)
+برای تماشای anime به سایت های: [ ryuanime.to ] [ ryuanime.io ] [ ryuanime.com ] - [ ryu-anime.com ] مراجه کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره خودم:
+ تایپر سریع (فقط انگلیسی متاسفانه)
+ علاقه مند به بازی های کامپیوتری (planet side 2 . world of warcraft . call of duty black ops 3)
+ علاقه مند به anime
+ مسلط به انگلیسی و در حال یادگیری زبان ژاپنی -_-
+ خودت میدونی D:
https://gifyu.com/image/rxe
از برنامه NET LIMITER استفاده کنید، رو هر برنامه که بخواهید میتونید محدویدت اعمال کنید و حتی مقدار محدودیت سرعت دانلود هم تعیین کنید.
حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)