با سلام.
به یه کدی نیاز دارم که وقتی روی بوتون کلیک میکنم اون فایل رو در ویندوز اجرا کنه.
مثلا من یه فایل اگزه دارم تو کامپیوترم با ایم مسیر C:/1/.exe خب حالا میخوام وقتی روی باتون کلیک میکنم این فایل باز شه.
با چه کدی این کار رو بکنم؟؟؟؟
با سلام.
به یه کدی نیاز دارم که وقتی روی بوتون کلیک میکنم اون فایل رو در ویندوز اجرا کنه.
مثلا من یه فایل اگزه دارم تو کامپیوترم با ایم مسیر C:/1/.exe خب حالا میخوام وقتی روی باتون کلیک میکنم این فایل باز شه.
با چه کدی این کار رو بکنم؟؟؟؟
روش ساده ای داره.شما فایل اجراییتون رو کپی میکنین تو پوشه Debug پروژه بعد اسمشو جای "mspaint.exe"میذارین و کد رو جایی که میخواین اجراشه برای مثال رویداد کلیک یه باتن قرار میدین.
البته میتونین اگه جای دیگه ای هم هست بدون کپی کردن آدرس بدین ولی توصیه نمیشه چون بعد که برنامه خواست جای دیگه ای استفاده شده احتمال اینکه اون فایل رو یادتون بره کپی کنین زیاده اما با این حال اگه خواستین میتونین آدرس فایل رو کامل داخل گیومه بذارین.
البته حتما توجه کنین چون \ (بک اسلش) که تو آدرس فایل ها هست برای کاراکترهای کنترلی هم کاربرد داره برای اینکه برنامه بفهمه کاراکتر کنترلی نیس یه @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] چپ گیومه بذارین این شکلی:
کد:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
البته واضحه که اگه کپی کنین تو پوشه debug و آدرس کامل ندین @ نیاز نیس.
برااحتیاط یه پروژه نمونه ضمیمه کردم.
موفق باشید...[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)