کسی نرم افزار سراغ داره واسه نت مفتکی؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نرم افزار سراغ داره واسه نت مفتکی؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .فکر نمیکنم من چنین چیزی عملاً ممکن باشه ! ولی یه چیزایی بعضیا میگفتن که با Hide My IP میشه ولی اونم فکر نمیکنم بشه .
عزیز من... قبل از هر پستی یه سرچ بگیر...
من خودمو زخم کردم یه آموزش در همین زمینه درست کردم:=>
--------------
قسمت 1 =
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
--------------
قسمت 2 =
--------------
عکس ها با کیفیت بیشتر ولی بدون توضیح:
.This post is copyrighted. No partion may be reproduced without my written permission and signature
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+برای ورژن جدید dumpper به [ sourceforge.net ] مراجعه کنید... (windows)
+برای ورژن جدید androdumper و wps connect به [ google play store ] مراجه کنید... (android)
+برای دریافت crack و trainer به [ megagames.com ] مراجه کنید... (games)
+برای تماشای anime به سایت های: [ ryuanime.to ] [ ryuanime.io ] [ ryuanime.com ] - [ ryu-anime.com ] مراجه کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره خودم:
+ تایپر سریع (فقط انگلیسی متاسفانه)
+ علاقه مند به بازی های کامپیوتری (planet side 2 . world of warcraft . call of duty black ops 3)
+ علاقه مند به anime
+ مسلط به انگلیسی و در حال یادگیری زبان ژاپنی -_-
+ خودت میدونی D:
https://gifyu.com/image/rxe
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
27دیپلم
کس دیگه نظرنداره؟
.This post is copyrighted. No partion may be reproduced without my written permission and signature
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+برای ورژن جدید dumpper به [ sourceforge.net ] مراجعه کنید... (windows)
+برای ورژن جدید androdumper و wps connect به [ google play store ] مراجه کنید... (android)
+برای دریافت crack و trainer به [ megagames.com ] مراجه کنید... (games)
+برای تماشای anime به سایت های: [ ryuanime.to ] [ ryuanime.io ] [ ryuanime.com ] - [ ryu-anime.com ] مراجه کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره خودم:
+ تایپر سریع (فقط انگلیسی متاسفانه)
+ علاقه مند به بازی های کامپیوتری (planet side 2 . world of warcraft . call of duty black ops 3)
+ علاقه مند به anime
+ مسلط به انگلیسی و در حال یادگیری زبان ژاپنی -_-
+ خودت میدونی D:
https://gifyu.com/image/rxe
همون اول خوندم وللی نمیشه اایپی بازندارم
من دوتا برنامه دارم میشه نت مفتکی گرفت با زدن رمز بقیه
یکی نسخه گوشیه که باید گوشیتون روت باشه یکی هم کامپیوتره که بهتره چون روت نمیخواد
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)