با سلام. فکر کنم دیگه همه میدونن قراره بازی نت فور اسپید جدید بیاد خبرها و ویدوهای هم از این بازی امده. البته قرار بود پاییز همین امسال بیاد ولی از یه سایتی من خوندم که دقیق اخرهای همین اسفند میاد.
و اما اطلاعات سیستم مورد نیاز این بازی که تو هر سایتی نیس گفتم این تاپیک بزنم هم اگه بازیش امد همینجا اطلاع رسانی بشه و هم سوالاتمو اگه گیر کردم خخ بپرسم.
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی بهصورت 720p/ سی فریم بر ثانیه روی کیفیت Low به شرح زیر است:
- سیستم عامل: 64-bit Windows 7 or later
- پردازنده: Intel Core i3-4130 or equivalent with 4 hardware threads
- حافظهی رم: 6GB RAM
- کارت گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 2GB of memory
- حافظهی هارد درایو: 30 گیگابایت
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی بهصورت 1080p/ شصت فریم بر ثانیه روی کیفیت High نیز به شرح زیر است:
- سیستم عامل: 64-bit Windows 7 or later
- پردازنده: Intel Core i5-4690 or equivalent with 4 hardware threads
- حافظهی رم: 8GB RAM
- کارت گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 4GB of memory
- حافظهی هارد درایو: 30 گیگابایت
اطلاعات هم تو گوگل بگردی نیس فکر کنم ولی این سایت داشت و من گفتم اینجا بزارم اونای که عین من عشق ماشین و نت فور اسپید هستن زودتر بدونن
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
اینم تریلر یا همون ویدئو
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
.................................................. .................................................. ...............................................
وای منکه عاشق بازی ماشین و نت فور اسپیدم فکر کنم باید سیستممو یه ارتقاء کچلو بدم.
مشخصات سیستمم.
رم. 16 گیگ و ddr3 با باس 1600
سی پی یو. core i5 و مدل 4460 و 3.20 گیگاهرتز
گرافیک. 2 گیگ 730 و ddr3
باید گرافیک یه 750 یا بالاتر یه 950 بگیرم اووووف.
دوستان خودتون اماده کنید برای این بازی. و همینطور سیستمتون هم اماده کنین.