با سلام خب میخوام یه موضوع کی پیش و پا افتاده ست رو اموزش بدم که خیلیا دنبالشن که هرچی تو سایت های ایرانی گشتم اینطوری اموزششو نزاشته بودن گفتم کامل بزارم
بعضی ها واس اینکه معروف بشن فالوور فیک میخرن سایت های زیادی هستن مثال فالوورشاپ فالورر بگیر و و ... روال کار طوریه که شما یوزر تونو میدین + پول بی زبون = فالوور![]()
البته اینم بگم این فالورا فیک هستن فقط جنبه ضاهری دارن
خب حالا اگر بخوایم از راه بی پولی پیش بریم یعنی خیلی سخت کار رو دنبال کنیم اپلیکیشن های زیادی هستن برای اینکار مثلا فالوور بگیر اینستا فالوو گیت فالوور فالوور پلاس و و و ...
که روال کار اینه که شما با فالو کردن بقیه سکه دریافت میکنین و میتونین با اون سکه ها فالور خرید خب این خیلی سخته و زمان بره ضایع هم هست چون با فالو کردن بفیه همه میفهن شما چکاره ای![]()
یه ترفندش اینه که یه یوزر دیگه بساری سکه جمع کنی و به یوزز اصلیت پوینت بدی اینجوری بهتره
خب حالا چجوری اینارو هک کنیم خخخخ هک به این کار هک نمیگنا البته بعضیا چون جنبشونو ندارن بگی هک خوشحال میشن دی: (شوخی )
برنامه های زیادی رو میشه هک کرد مثلا Get Follower [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
خب برنامه گت فالور رو نصب میکنین + Lucky Patcher
خب اینم از اموزش برنامه ( اینم بگم نیازی به روت نیست اما اگر گوشی تون روت باشه بهتره )
توجه داشته باشین هر 12 ساعت اونم 300 سکه بخرین چون وگرنه بلاک میشین در صورت بلاک شدن دیگه نمیتونین از برنامه استفاده کنین
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]البته بنده به دلیل اینکه دو بار 3500 تا سکه خریدم بلاک شدم![]()
خب امیدوارم یاد گرفته باشین همنطور که گفتم باید هر 12 ساعت 100 تا سکه یا 300 تا بخرین برای اینکه روال کار بیاد دستتون با یه اکانت دیگه برین
اینم بگم همه اینا فیک هستن فقط جنبه ضاهری داره![]()
خب میرسیم به برنامه دیگه فالوور بگیر که برنامه شو پیوست کردم
خب روال این برنامه همینطوریه باید با فالو کردن بقیه سکه میگیری اما نمیونین با استفاده از این برنامه کرک کنین میتونین با نرم افزارهای ظبط تاچ خودکار بصورت اتوماتیک و نامحدود 999 بار بزنین و 200 تا سکه بگیرین
من تو 1 ساعت تونستم 100 تا فالور ایرانی دریافت کنم![]()
اموزش برنامه RepetiTouch هم میتونین با سرچ کردن ساده اموزشش و یاد بگیرین فقط یادتون باشه نسخه Pro رو سرچ کنین چون مد شده شو واس شما گزاشتم نسخه مُد شده امکانات بیشتری داره
خب اینم از این امیدوارم تاپیکم مفید باشه
در اموزش بعدی لایک بی نهابت و میزارم که میتونین 999 تا لایک واس هر پستتون بزارین
چون این خیلی ضایعه که کسی بیاد تو پروفتون ببین 1K فالوور دارین و هر عکستون بیش از 200 تا لایک نخوره خب طرف میفهمه دیگه دی
درضمن اینم بگم اینو تو هر سایتی گشتم اینطوری اموزششو پیدا نکردم
در صورت کپی برداری نام Tarfandestan هم درج کنین