با سلام، چگونه میتوان تصاویری که در کانالها وجود دارد بصورت اتوماتیک ذخیره شود. در گروه ها مشکلی نیست ولی در کانال ظاهرا این امکان نیست. راهی هست برای دسترسی به آنها؟ البته بیشتر منظور تلگرام روی ویندوز است. چه نسخه تحت وب چه خود برنامه ویندوزی
با سلام، چگونه میتوان تصاویری که در کانالها وجود دارد بصورت اتوماتیک ذخیره شود. در گروه ها مشکلی نیست ولی در کانال ظاهرا این امکان نیست. راهی هست برای دسترسی به آنها؟ البته بیشتر منظور تلگرام روی ویندوز است. چه نسخه تحت وب چه خود برنامه ویندوزی
سلام دوست عزیز
.
وارد setting شوید بعد اگر از اینترنت موبایل استفاده می کنید روی گزینه when using mobile data کلیک کنید و مواردی که دوست دارید دانلود شود را تیک بزنید.
.
اگر از اینتر نت وای فای استفاده می کنید روی گزینه when connected on Wi-Fi کلیک کنید و مواردی که دوست دارید دانلود شود را تیک بزنید.
.
اگر فقط می خواهید عکس ها به صورت خودکار در گالری ذخیره شود گزینه save to gallery را فعال کنید.
.
موفق باشید.
در تنظیمات تلگرام ویندوز در بخش Automatic media download settings تیک مربوطه را بگذارید.
حالا که دوستمون این تاپیک رو زدن منم همینجا مطلبم رو بپرسم
من قبلا از ورژن قبلی تلگرام استفاده میکردم که مدیریت کش نداشت و حجم بالای کش تو گوشیم ذخیره شده
به قدری که الان حتی نمیتونم بازش کنم که بخوام حذف کنم و حتی حذف نمیشه یعنی وقتی میخوام پاک کنم برمیگرده به مرحله قبل،از طرفی اگه گوشی رو به کامپیوتر بزنم سریع scaner media file کار میفته و چون حجیم هست انقدر طول میکشه که کاریش نمیشه کرد
آیا راهی یا نرم افزاری هست که بشه این فولدر کش رو بدون مشکل پاک کرد؟
باتشکر
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
سلام . از ES Cleaner استفاده کن یا کلاً پوشه تلگرام رو از حافظه گوشیت حذف کن .
از clean master استفاده کن یا کلاً پوشه تلگرام رو از حافظه گوشیت حذف کن .
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
کلا پوشه رو از قسمت android/data حذف کنم خود تلگرام حذف نمیشه؟
یه سوال دیگه الان حدود یه هفته میشه گوشیم به شدت کند شده،از 767مگ رمش فقط 80مگ خالی هست و تو قسمت application manager هم نرم افزارهایی مثل بازار یا گوگل پلاس یا خود تلگرام و اینستاگرام در حالی که من ازشون استفاده نمیکنم فعال هستن و همین باعث مصرف بالای رم میشه،برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
نه کار به دیتاش نداشته باش کش هاش همون عکس ها و فیلم هایی هستن که دانلود شدن و تو حافظه گوشیت هستن ( تو هیچ پوشه ای نیستن )کلا پوشه رو از قسمت android/data حذف کنم خود تلگرام حذف نمیشه؟
میتونی از DU Speed Booster استفاده کنی یا Task killer ها . البته استفاده بی رویه شامل این موارد نمیشه و باید اپلیکیشن هارو و گوشیت رو چک کنی .یه سوال دیگه الان حدود یه هفته میشه گوشیم به شدت کند شده،از 767مگ رمش فقط 80مگ خالی هست و تو قسمت application manager هم نرم افزارهایی مثل بازار یا گوگل پلاس یا خود تلگرام و اینستاگرام در حالی که من ازشون استفاده نمیکنم فعال هستن و همین باعث مصرف بالای رم میشه،برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
ویرایش توسط Dead Terminator : April 3rd, 2016 در ساعت 20:48
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)