کسی از cd key اشتراکی استفاده کرده؟ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: کسی از cd key اشتراکی استفاده کرده؟

پست‌ها
    6,210
    LG-G3-Screen
    NOD32 Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    7765
    سپاس (دریافتی)
    9770
    نوشته ‌های وبلاگ
    50

New کسی از cd key اشتراکی استفاده کرده؟

سلام خدمت دوستان عزیز
    اینجا کسی از cd key اشتراکی استفاده کرده؟
    با تشکر

من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی

آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)

پست‌ها
    1,756

Kaspersky Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    4192
    سپاس (دریافتی)
    4288
    نوشته ‌های وبلاگ
    65

سلام
    علی جان بنده ااستفاده نکردم ولی روشش کمی بو میده یعنی امکان غیرفعال شدن بازی هست در این صورت شما باید از فروشنده درخواست کنی دوباره برات بازی رو فعال کنه که حالا یا پول میگیره یا نمیگیره @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    پست‌ها
    1,564
    HTC-Sensation
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6085
    سپاس (دریافتی)
    2943
    نوشته ‌های وبلاگ
    54

من استفاده نمیکنم چون ریسکیه
    البته برای یه سری بازی ها جواب میده، اگه برای بازی میخوای که نیازی به آنلاین شدن نداره میتونی استفاده کنی
    در واقع به محض آنلاین شدنش بلاک میشه چون با آی پی متفاوتی در حال استفاده هستش

CD KEY اشتراکی اینجوری هستش که یوذر نیم و پسورد رو بین چند نفر به اشتراک میزارن که فقط برای وارد شدن به بازی مورد استفاده قراره میگیره اونم در حالت آفلاین، که فقط بتونی بازی رو اجرا کنی

اگه میخوای تهیه کنی این مواردو در نظر داشته باش، به نظر من اصلشو بخر ریسک نکن تازه از مزایای آنلاین شدنش هم بی بهره نمی مونی
    http://www.tarfandestan.com/forum/signaturepics/sigpic33293_2.gif

حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
    پست‌ها
    1,756

Kaspersky Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    4192
    سپاس (دریافتی)
    4288
    نوشته ‌های وبلاگ
    65

مزایای آنلاین شدنش هم بی بهره نمی مونی
    فک نکنم علی جان از آنلاین خوشش بیاد از طرفی برای بازی هایی که کلا قسمت آنلاین (بخش چند نفره) ندارن مثل Rise of Tomb Raider و Batman Arkham Knight و ... کلا مناسبه از نظر من
    فقط یه مورد رو باید در نظر داشت اونم آپدیت هاست ! مثلا آرکام نایت بدون آپدیت بلا استفاده س و از طرفی شما میگید به محض آنلاین شدن بلاک میشه بازی . برای نصب آپدیت راهی هست؟
    پست‌ها
    6,210
    LG-G3-Screen
    سپاس (اهدایی)
    7765
    سپاس (دریافتی)
    9770
    نوشته ‌های وبلاگ
    50

نقل قول نوشته اصلی توسط Mansour07 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    من استفاده نمیکنم چون ریسکیه
    البته برای یه سری بازی ها جواب میده، اگه برای بازی میخوای که نیازی به آنلاین شدن نداره میتونی استفاده کنی
    در واقع به محض آنلاین شدنش بلاک میشه چون با آی پی متفاوتی در حال استفاده هستش

CD KEY اشتراکی اینجوری هستش که یوذر نیم و پسورد رو بین چند نفر به اشتراک میزارن که فقط برای وارد شدن به بازی مورد استفاده قراره میگیره اونم در حالت آفلاین، که فقط بتونی بازی رو اجرا کنی

اگه میخوای تهیه کنی این مواردو در نظر داشته باش، به نظر من اصلشو بخر ریسک نکن تازه از مزایای آنلاین شدنش هم بی بهره نمی مونی
    منصور جان من انلاین بازی نمیکنم،فقط آفلاین هستم
    دیدم که نوشتن وقتی بازی فعال شد باید نرم افزاری که بازیش باهاش اجرا میشه (استیم یا اریجین) بلاک بشه که بعدش مشکلی تو بازی ایجاد نشه
    برای بازی آفلاین مشکلی نداره؟
    چون من برای اولین بار میخوام رو بازی unravel که کم حجم هم هست امتحانش کنم

آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)

پست‌ها
    1,564
    HTC-Sensation
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6085
    سپاس (دریافتی)
    2943
    نوشته ‌های وبلاگ
    54

نقل قول نوشته اصلی توسط Xx Joker xX [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    فقط یه مورد رو باید در نظر داشت اونم آپدیت هاست ! مثلا آرکام نایت بدون آپدیت بلا استفاده س و از طرفی شما میگید به محض آنلاین شدن بلاک میشه بازی . برای نصب آپدیت راهی هست؟
    آپدیت در حالت آفلاین نصب نمیشه باید حتما استیم در حالت آنلاین باشه و دانلود کنه، مگه اینکه یه نفر از آپدیت بازی backup بگیره بیاره برات مستقیما restore کنی که در اونصورت کل بازی بکاپ گرفته میشه و طول میکشه برای هر آپدیت بخوای اینجوری کنی

این وسط یه چیز مهمه، با توجه یه اینکه بازی اشتراکی هست هر دو طرف همزمان نخوان فعال باشن ولی اگه به فاصله زمانی مناسبی آنلاین بشن فقط برای دانلود آپدیت فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه چون من بارها و بارها در حین فعال بودن استیمم آی پی رو تغییر دادم ولی مشکلی پیش نیومده

نقل قول نوشته اصلی توسط Modernwarfare [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دیدم که نوشتن وقتی بازی فعال شد باید نرم افزاری که بازیش باهاش اجرا میشه (استیم یا اریجین) بلاک بشه که بعدش مشکلی تو بازی ایجاد نشه
    برای بازی آفلاین مشکلی نداره؟
    چون من برای اولین بار میخوام رو بازی unravel که کم حجم هم هست امتحانش کنم
    آره باید استیم رو در حالت آفلاین بزاری، کاری هم نداره از منوی steam گزینه go offline رو بزنی استیم میره رو حالت آفلاین
    مشکلی پیش نمیاد و میتونی بازی کنی

اکانت استیم داری؟ اگه نداری یه دونه برای تست بساز، یه بازی رایگان رو دانلود کن و کارای که دوس داری رو باهاش انجام بده مثلا با آی پی متفاوتی کانکت شی به حساب و ببینی بلاک میشه یا نه

برای اوریجین چون ندارمش اطلاعی ندارم.
    http://www.tarfandestan.com/forum/signaturepics/sigpic33293_2.gif

حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
    پست‌ها
    6,210
    LG-G3-Screen
    سپاس (اهدایی)
    7765
    سپاس (دریافتی)
    9770
    نوشته ‌های وبلاگ
    50

نقل قول نوشته اصلی توسط Mansour07 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    آپدیت در حالت آفلاین نصب نمیشه باید حتما استیم در حالت آنلاین باشه و دانلود کنه، مگه اینکه یه نفر از آپدیت بازی backup بگیره بیاره برات مستقیما restore کنی که در اونصورت کل بازی بکاپ گرفته میشه و طول میکشه برای هر آپدیت بخوای اینجوری کنی

این وسط یه چیز مهمه، با توجه یه اینکه بازی اشتراکی هست هر دو طرف همزمان نخوان فعال باشن ولی اگه به فاصله زمانی مناسبی آنلاین بشن فقط برای دانلود آپدیت فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه چون من بارها و بارها در حین فعال بودن استیمم آی پی رو تغییر دادم ولی مشکلی پیش نیومده

آره باید استیم رو در حالت آفلاین بزاری، کاری هم نداره از منوی steam گزینه go offline رو بزنی استیم میره رو حالت آفلاین
    مشکلی پیش نمیاد و میتونی بازی کنی

اکانت استیم داری؟ اگه نداری یه دونه برای تست بساز، یه بازی رایگان رو دانلود کن و کارای که دوس داری رو باهاش انجام بده مثلا با آی پی متفاوتی کانکت شی به حساب و ببینی بلاک میشه یا نه

برای اوریجین چون ندارمش اطلاعی ندارم.
    یه اکانت ساختم،من چون دنبال آفلاین بازی کردن هستم مشکلی با آنلاین نبودن بازی ها ندارم
    بازی هایی مثل unravel یا فارکرای و اینجور بازی ها رو مدنظر دارم
    فارکرای که حدود 15 گیگ هست و unravel حدود 2.5 گیگ،با unravel شروع میکنم ببینم چجوری هست

+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)