سلام ، آیا در گوشی های اندرویدی میشه فقط یک شماره خاص را به شماره دیگر دایورت کرد؟
با نرم افزار بی نرم افزار ...
مرسی
سلام ، آیا در گوشی های اندرویدی میشه فقط یک شماره خاص را به شماره دیگر دایورت کرد؟
با نرم افزار بی نرم افزار ...
مرسی
تاکید!حتماً این مطلب را بخوانید
http://upcity.ir/images2/42351513844086543144.jpg
یا این لینک
http://8pic.ir/images/x68mtc1oz7cozultfsm1_thumb.jpg
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
ترفندستان در روبیکا / تلگرام / اینستاگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
بله، طبیعی هست که میشه.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
سلام و خسته نباشید منم میخوام یک شماره خاصی دایورت کنم به خط دیگه ای پاسخگو باشه اما این لینکی که معرفی کردین برای من باز نمیکنه میشه راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
سلام با این راهی که میگم به راحتی می تونید دایورت کنید ربطی هم به نوع گوشی نداره شما میتونید باشماره گیری کد زیر دایورت کنید
*21*شماره ی مورد نظر #
یک مثال می زنم که بهتر متوجه بشوید فرض کنیم شما دوتا شماره دارید ومی خواهید اولی راروی دومی دایورت کنید که وقتی کسی با اولی تماس گرفت دومی زنگ بخوره فرض می کنیم شماره های شما به شرح زیر است
اولی : 123
دومی :456
حالا شمامی خواهید اولی را روی دومی دایورت کنید که هنگام تماس دومی زنگ بخوره برای این کار فقط کافیه باگوشی که شماره ی اول روشه (خطی که میخواهید روی خط دیگه دایورتش کنید) (در مثال ما خط باشماره ی 123)
کد زیر را به همراه شماره ی مقصد (شماره ای که می خواهید موقع تماس زنگ بخوره) به شکل زیر وارد کنید. درمثال ما :
*21*456 #(ستاره بیت ویک ستاره عدد مورد نظر درمثال ما456 مربع ) را وارد و دکمه ی تماس را بزنید
وقتی دایورت با موفقیت انجام بشه یک فلش بالای گوشیه مبداء: ظاهر میشه
برای لغو دایورت هم کافیه از گوشی اولی (مبداء )کد#21# را شماره گیری فرمایید.
تااون جایی که من میدونم این روش ربطی به نوع گوشی و اپراتورم نداره وفکر نمی کنم هزینه ی چندانی هم داشته باشه
موفق باشید
یاعلی
باسلام
این روش که درمورد همه مخاطبین هست!
من یه روشی میخوام که فقط یکی از مخاطبین رو به شماره دیگه فوروارد کنم. چیکار کنم؟ راهی هست؟؟؟
این دو تا آپی که تو پست ۵ گفتین زبان خارجی و کلی نرم افزار عجیب غریب دیگه داره . آپ مورد نظر نبود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)