محتوای تاپیک هر 5 ثانیه به طور خودکار بهروز میشود.
به دلیل عدم فعالیت شما در دقایق گذشته، بهروزرسانی خودکار این تاپیک متوقف شده است. Un-Idle
-
بازنگری
-
August 9th, 2016 19:34
سوالاتی درمورد آموزش برنامه نویسی ویندوز به زبان پایتون
سلام دوستان عزیز من پسری هستم 18 ساله درحال تحصیل در پایه ی پیش دانشگاهی رشنه ی ادبیات وعلوم انسانی من قبلا هم تایپیک هایی دراین موردزدم اما این آخرین باری هست که تایپیکی بااین موضوع میزنم دوسوال و یک درخواست داشتم :
سوال یک- من خیلی به برنامه نویسی مخصوصا بخش مخرب نویسی علاقه دارم و هیچی هم درمورد برنامه نویسی نمی دونم به جز یه چیزهایی درموردالگوریتم حالاسوالم این که آیا برای یادگیری برنامه نویسی باید قبلش کاربایه نرم افزارخاص یاچیزی روبلد بود یا این که فقط کافیه شروع به یادگیری برنامه نویسی کنم؟
سوال دوم - آیا بازبان برنامه نویسی پایتون میشه مخرب نویسی کرد؟
درخواست - من میخواهم برنامه نویسی رو بابرنامه نویسی برای ویندوز وبا زبان پایتون شروع کنم دنبال منبع آموزشی خوب می گردم که به صورت کامل وبازبان ساده والبته فارسی این زبان رو یاد بده اگه کتاب به صورت pdfباشه که دیگه خیلی خوب میشه حالا ازشما دوستان عزیز میخواهم که یک منبع خوب با مشخصاتی که گفتم به من معرفی فرمایید همچنین خواهشمندم محیط و نرم افزار برنامه نویسی پایتون رو دقیقا همون ورژنش رو که تومنبعی که معرفی می کنید آموزش داده شده لطفابگذارید
البته خودم هم قبل از این که اینجا مطرح کنم توگوگل سرچ کردم ولی چیز زیادی پدا نکردم فقط کتاب pdfازاین پس پایتون رو که به فارسی ترجمه شده بود رو پیدکردم که متاسفانه به دردم نخورد
باسپاس فراوان