لطفا بهم کمک کنید بلد نیستم اپل ایدی بسازم
لطفا بهم کمک کنید بلد نیستم اپل ایدی بسازم
[Y! ID : o590@Yahoo.com
www.best-yahoo.blogfa.com
فروش انواع آیدی
ایلیگال
ارجینال
3چر
4چر
4چر همراه 6 آلیس 4چر
نامبر
پسوند دار
.com
.geo
.org
.ir
...
فروش VPS با آی پی کانادا . آمریکا . آرژانتین ...
There are moments in life when you miss someone
So much that you just want to pick them from
Your dreams and hug them for real
Some Will Seek Forgiveness, Others Escape
One voice can speak with wisdom
Press Thanks if u like Post
![]()
دوستان من تو مرحله آخر سایخت اپل آیدی گیر میکنم کسی هست راهتنماییم کنه
با هات ا - پا - ت هستم
هرچی میزنم قبول نمیکنه
ارور به پشتیبان تماس بگیریذ رو میده
چکار کنم مرسی!!!!!!
ممکنه اصلاً اون مرحله آخری که فرمودید نباشه و شما طی مراحلی که فیلد هارو پر میکنید یکی دوتا از اطلاعات وارد شده از نظر اپل همخوانی نداشته باشه وچون در آخر گزینه ی ساخت اپل آی ی رو میزنید پیغام با ما تماس بگیرید دریافت می کنید.
شما جدیدترن نسخه ی آیتونز که چند روزی میشه بروز شده رو نصب کنید و سپس از نو اقدام به ساخت اپل آی دی کنید.
و اطلاعاتی رو که دفعه قبل وارد کرده بودید رو کمی تغییر کوچیک بدید . و هر بار که تغییرات انجام میدید، مجدد روی Create Apple IDکلیک کنید.تا نتیجه رو ببینید. مثلاً نام و یا شماره تلفن ویا ایمیل وهرچی که مربوط به وارد کردن اطلاعات شما میشه...چندین بار این تغییرات رو تکرار کنید.
نرم افزار تغییر آی پی رو اگه می تونید تغییر بدید.
به حِکمتش دل بسپار!
ممنون بابت پاسختون
من از طریق خود ساتیش ساختم
بعد از طریق ایتونز اقدام به این عمل کردم که نشد
آیتونز رو هم از سایت خود اپل دانلود کردم فکرکنم آخرین نسخش باشه
الان نزدیک به چندین ساعت دارم هر نوع زیپ کدی هستش رو میزنم با تغییرات مختلف اما همش همون ارور رو میده
چکار باید بکنم؟؟
من از فیلتر شکن هات - اس -پات استفاده کردم که آی پی شهر نیویورک رو میزنه
نمیدونم راه دیگه ای هم هست؟؟
مرسی
خواهش می کنم دوست من
والا چند سال پیش که با آدرس فیک راحت می شد از شر این قسمت رها شد ولی الان رو نمی دونم .گویا اپل سایت هایی که آدرس جعلی ارائه میده رو شناسایی میکنه ولی با این حال با توجه به آی پی تون رو شهر نیویورک میزنه اگه کشور هم United States نزده بودیدحالا انتخاب کنید و درکنارش Change رو بزنید .
یا [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] یا [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] برید و یک آدرس فیک با اطلاعات مورد نیاز دریافت کنید و کپی اونارو که شامل کشور.شهر .تلفن . در فیلد آدرس اپل قرار بدید ببینید درست میشه؟
در ضمن دقت کنید قسمت Payment Type برروی None تنظیم بشه .
به حِکمتش دل بسپار!
نسخه های قدیمی اسونترهآیتونز رو هم از سایت خود اپل دانلود کردم فکرکنم آخرین نسخش باشه
با </\/>V/P باید وصل شینمن از فیلتر شکن هات - اس -پات استفاده کردم که آی پی شهر نیویورک رو میزنه
فیلد شماره کارت و اصلا پُر نکین یه تیک هست بقلش اونو بزنین برای ادرس های فیک هم که دوست عزیز مون گفتند باید از ادرس فیک استفاده کنینالان نزدیک به چندین ساعت دارم هر نوع زیپ کدی هستش رو میزنم با تغییرات مختلف اما همش همون ارور رو میده
یا [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] یا [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] برید و یک آدرس فیک با اطلاعات مورد نیاز دریافت کنید و کپی اونارو که شامل کشور.شهر .تلفن . در فیلد آدرس اپل قرار بدید ببینید درست میشه؟
اگر دیدن قبول نمیکنه حتما کسای دیگه ای تست کردن زیاد سعی کنید درست میشه
ودر اخر هم یه ارور for support Contact Itunes Support میاد که میگه ای پی شما با مشخصاتی که وارد کردید هماهنگی نداره (مثلا من لاس وگاس زدم اما ای پی مال یه کشور دیگه بود )
برای اون هم باید به whatismyipaddress.com بری و ببینی جلو عبارت service چی زده اگر زده بود none زده بود یعنی عدم تشخیص موقعیت واقعیت توسط اپل و به خوبی تغیر ای پی دادی
برای ارور هم به سایت [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] بورو و Creat Your Appleid رو بزن باز هم باید ثبت نام اولیه رو انجام بدی و در اخر ایمیلی که دادی یه کد 6 رقمی به ایمیلت ارسال میشه و
اون کد 6 رقمی و میزنی و بعد دکمه Verify و اپل ای دیت درست میشه
من در عرض 10 دقیقه درست کردم
![]()
سلام
ببخشید ..اخرین مدل اپل چی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)