محتوای تاپیک هر 5 ثانیه به طور خودکار بهروز میشود.
به دلیل عدم فعالیت شما در دقایق گذشته، بهروزرسانی خودکار این تاپیک متوقف شده است. Un-Idle
-
بازنگری
-
September 6th, 2016 20:50
مشکل در آپلود فیک پیج رو هاست رایگان
سلام دوستان، من میخوام یه فیک پیج برای هک اکانت کلش اف کلنز درست کنم، به این صورت که قربانی به اسم دریافت جم یوز و پسش رو وارد کنه، من مشکلم اینجاست که وقتی پیج رو میخوام توی هاست آپلود کنم آپلود میشه و اجرا هم میشه، اما بعد از چند دقیقه وبسایت داغون میشه، یعنی وقتی سایت رو اجرام میکنم بجای اومدن فیک پیج میره تو سایت هاست رایگان یا همچین چیزی. اتفاقی که میوفته اینه که اکانت FTP مجانی که رو هاسته چند دقیقه بعد از آپلود بلاک میشه. چون من میتونم توی سی پنل وارد بشم ولی هیچکدوم از گزینه ها نیستن و نبود این گزینه ها به معنی مشکل FTP هستش و البته وقتی آدرس فایل منیجر رو میزنم هم ارور همین مشکل رو میده، من هرکاری که میونستم انجام دادم، سعی کردم به صورت دستی وارد FTP بشم و حتی از هاست رایگان دیگه ای استفاده کردم و یه فیک پیج دیگه رو آپلود کردم ولی این مشکل اصلا حل نشد. در مورد اینکه مشکل از اف تی پی هستش شک ندارم و احتمالا چون فیک پیج به عنوان یه فعالیت غیرقانونی شناسایی میشه این مشکل پیش میاد چون هیچکدوم از هاست ها با چیز دیگه ای مشکل ندارن و میشه روشوت وردپرس یا هر چیز دیگه ای رو نصب کرد. به نطرتون چکار کنم یا از چه هاستی استفاده کنم که اکانتم پاک نشه؟
با تشکر
بیهوده ترین روز، روزیست که در آن نخندیده باشیم