با سلام.
نباید هر موضوع در انجمن های دیگه هم هست اینجا هم باید پرسید ولی اگه این موضوع بد نیست مدیرای عزیز بد نیست این تاپیک بمونه و کاربرا بگن تا همه بدونن که چقدر هزینه اینترنت میشه.
با سلام.
نباید هر موضوع در انجمن های دیگه هم هست اینجا هم باید پرسید ولی اگه این موضوع بد نیست مدیرای عزیز بد نیست این تاپیک بمونه و کاربرا بگن تا همه بدونن که چقدر هزینه اینترنت میشه.
ویرایش توسط 0reza666 : October 10th, 2016 در ساعت 09:27
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
هر 4 5 روزی تقریبا شیش گیگ که هر بسته 18 تومن قیمت داره ... اینترنت ایرانسل
فک کنم کلا 100 تومنی حداقلش در میاد .. این فقط اینترنتیه که برای دانلود استفاده نمیکنم
برای دانلود از اینترنت نامحدود سه ساعته ایرانسل شبانه استفاده میکنم شبی تقریبا 20 گیگو خیلی راحت میشه گرفت و خرج اینترنت دانلودم از اینترنت مصرفیم خیلی خیلی خیلی پایین ترهعجیبه
راه حل مشکلات بازی ماینکرافت
نمایشخانه ی گیم (تریلر ، گیم پلی ، تیزر و ..)
جوکر: به یاد اوردن گذشته خطرناکه.. به نظر من گذشته جای پر اضطراب و دلهره آوریه
بله .. خاطرات گول زننده و خطرناک.. یه لحظه غرق در خوش گذرونی هستی .. دوران خوش کودکی...
همگی مثل پشمک سست و رویایی، ولی چشم روی هم بذاری تورو میبره به جایی که نمیخوای باشی
یه جای سرد و تاریک .. پر از چیزهای ناراحت کننده و مبهم
The killing Joke
اینترنت شبانه و نامحدود همراه اول که با هزینه ماهانه ۲۹ هزار تومان ماهها بود برقرار بود سرانجام به خاطر ارزان بودن و به صرفهبودن برای کاربر، فروشش متوقف شد!
ماهها بود دغدغه دانلود نداشتم. الان بهترین پیشنهادتون برای دانلود نامحدود چیست؟
دقیقاً کدوم طرح رو استفاده میکنید با چه مبلغی؟
.Always help someone. You might be the only one that does
من ماهی حدود 20 تومن برای اینترنت هزینه می کنم.![]()
.Always help someone. You might be the only one that does
راه حل مشکلات بازی ماینکرافت
نمایشخانه ی گیم (تریلر ، گیم پلی ، تیزر و ..)
جوکر: به یاد اوردن گذشته خطرناکه.. به نظر من گذشته جای پر اضطراب و دلهره آوریه
بله .. خاطرات گول زننده و خطرناک.. یه لحظه غرق در خوش گذرونی هستی .. دوران خوش کودکی...
همگی مثل پشمک سست و رویایی، ولی چشم روی هم بذاری تورو میبره به جایی که نمیخوای باشی
یه جای سرد و تاریک .. پر از چیزهای ناراحت کننده و مبهم
The killing Joke
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)