سلام خسته نباشین .
من گوشیم سونی ino lt28h هستش.تازه باطریشو عوض کردم ایراد داشت.الان تا میخوام اس ام اس بدم یا به تلگرام وصل شم گوشی خاموش میشه.ترو خدا کمکم کنید.انقد رفتم پیش تعمیرکار دگ روم نمیشه لطفا کمکم کنید
سلام خسته نباشین .
من گوشیم سونی ino lt28h هستش.تازه باطریشو عوض کردم ایراد داشت.الان تا میخوام اس ام اس بدم یا به تلگرام وصل شم گوشی خاموش میشه.ترو خدا کمکم کنید.انقد رفتم پیش تعمیرکار دگ روم نمیشه لطفا کمکم کنید
برای برنامه های دیگه ای هم همین مشکل وجود داره؟
جای باطری رو چک کنید لق نباشه ( با کاغذی چیزی محکم کنید )
ترجیحا باطری رو کالیبره کنید
حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
مشکل عجیبیه
چند راه برای تست میگم تا به نتیجه گیری برسیم اینارو حتما تست کنید:
1. گوشی کارت حافظه داره؟ اگه داره یه بار بدون کارت حافظه امتحان کن ببین بازم ریست میشه یا نه
2. کارت حافظه رو برای ویروسی نبودن چک کنید
3. گوشی رو آپدیت کردید؟ کاستوم رام نصب کردید؟
4. میتونی ترجیحا یه باطری دیگه تهیه کنید و تست کنید ( اینو حتما امتحان کن )
5. یه بار گوشی رو بدون سیمکارت روشن کنید و بزارید 100% بشه و بعدش بدون خاموش کردن گوشی سیمکارتو بزارید سرجاش، اگه خاموش شد دوباره روشن کنید ببینم دوباره خاموش میشه یا نه
6. اگه اطلاعات مهمی ندارید یه بار فرمت ( همون ریست کلی، برگرداندن به تنظیمات کارخانه ) رو امتحان کنید
اینا مواردیه که شاید بنظر بی اهمت بیاد ولی امتحان کنید شاید خداکنه جواب داد
حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)