با سلام .دوستان موقع باز کردن هر فایل exe من با این پیغام مواجه میشم مشکل کجاست لطفا راهنماییم کنید.
A referral was returned from the server
سپاسگزارم
با سلام .دوستان موقع باز کردن هر فایل exe من با این پیغام مواجه میشم مشکل کجاست لطفا راهنماییم کنید.
A referral was returned from the server
سپاسگزارم
سلام دوست عزیز
.
به ترفندستان خوش آمدید.
Run رو باز کنید و gpedit.msc رو تایپ کنید و مسیر زیر رو طی کنید
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
سمت راست در پایین user account control رو شماره 5 راست کلیک و properties رو انتخاب و Enable کنید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
اگر حل نشد اعلام کنید.
موفق باشید.
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها / کانال من در آپارات /قبل از ارسال پست بخوانید
کانال لاینسس برنامه تغییر کرده در کانال جدید عضو بشین
حل نشد
سلام دوست عزیز
.
دقیقاََ همین اخطار رو دریافت می کنید.
اگر روش بالا جواب نداده اینطور عمل کنید.
1-UAC رو غیرفعال کنید.
2-دوست عزیزمون در باز کردن فایل های exe مشکل داشتند.روی شورتکات برنامه راست کلیک کنید. روی Properties کلیک کنید.در تب Compatibility روی Change settings for all users کلیک کنید.
گزینه Run this program as an administrator رو تیک بزنید و OK کنید.
3-رجیستری رو باز کنید و به مسیر زیر بروید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
در سمت راست بر روی ValidateAdminCodeSignatures دبل کلیک کنید و مقدار Value data رو برابر 0 قرار بدید و OK کنید.(سیستم رو ریستارت کنید)
این آموزش انحصاراََ برای وب سایت ترفندستان ترجمه شده و کپی آن با ذکر نام ترفندستان مجاز می باشد
موفق باشید.
اسفند95
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها / کانال من در آپارات /قبل از ارسال پست بخوانید
سلام دوست عزیز
.
دقیق نمی دونم,این مسیر در جیستری HKEY_LOCAL_MACHINE مربوط به پیکربندی برنامه ها میشه.که فایل های exe هم جزو این قسمت هست.
پیکربندی نامناسب اجازه اجرای صحیح برنامه یا سیستم عامل رو نمیده در ویندوز 7 در صفحه safemode گزینه ای به نام last good configuration داره که سیستم رو به آخرین پیکربندی سالم برمیگردونه.
موفق باشید.
سلام micro همون Microsoft هست
مرسی دمتون گرم عجب سایتی دارید
آقا دمت گرم !!!!!!!! خیلی آقایی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)