سلام
یه بازی ای رو نصب کردم حالا میخوام اجرا کنم به زور میگه باید staem آپدیت بشه منم نمیتونم اپدیت کنم چون در حین اپدیت نتم قطع میشه و میپره
لطفا راهنمایی کنید
سلام
یه بازی ای رو نصب کردم حالا میخوام اجرا کنم به زور میگه باید staem آپدیت بشه منم نمیتونم اپدیت کنم چون در حین اپدیت نتم قطع میشه و میپره
لطفا راهنمایی کنید
بلد نیستم
![]()
حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
* ترجیحا DirectX ورژن 10 رو یه بار دیگه نصب کن [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] با قیلترشکن برو ( از جای دیگه ای نگیر )
** فایل ضمیمه رو نصب کن ، برنامه DirectX End-User Runtime Web Installer هستش
*** اگه بازی کرک دیگه ای داره از یه کرک دیگه استفاده کن
من تو سایتهای دیگه نگاه کردم کسایی که این مشکلو داشتن با دوباره نصب بازی یا دوباره نصب DirectX کارشون راه افتاده
البته برای اونایی که بازی اوریجینال داشتن
حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)