مشکل زبان سیستم تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل زبان سیستم

پیش فرض مشکل زبان سیستم

سلام دوستان
    مدتهاست کارم طراحیه
    تواین مدت مسئله ای که حسابی آزارم دادم زبان ویندوزه
    گاهی دارم با عجله متنی رو تایپ میکنم وقتی صفحه نمایش رو نگاه میکنم میبیم متن فارسی انگلیسی نوشته شده و بالعکس
    آیا نرم افزاری وجود داره قبل از تایپ زبان برنامه رو اعلام کنه؟
    یا زبان سیستم رو طوری داشته باشم که این مشکل دیگه پیش نیاد؟
    قبلا ار راهنماییتون بسیار ممنونم
    پست‌ها
    16,686

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    18944
    سپاس (دریافتی)
    18841
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط hedika [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوستان
    مدتهاست کارم طراحیه
    گاهی دارم با عجله متنی رو تایپ میکنم وقتی صفحه نمایش رو نگاه میکنم میبیم متن فارسی انگلیسی نوشته شده و بالعکس
    سلام دوست عزیز
    .
    فکر نکنم چنین برنامه ای باشه و باید همیشه موقع تایپ مراقب تغییر زبان باشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شاید دوستان نظری داشته باشند,و بتونند راهنمایی کنند.

موفق باشید.

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)

کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها

خرید بهترین فونت های ایران

کانال تلگرامی من
    پست‌ها
    14,583

Kaspersky Firefox Windows-10
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    113720
    سپاس (دریافتی)
    17404
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

درود
    مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید
    1-contlor panel
    2- region and language
    3- keyboard and language
    4-chnage keyboard
    5- general
    6- Default input language
    7- زبانی که قرار است باهاش کاربرد دارین مثلا فارسی گزینه persian انتخاب و اوکی کنید
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط majidhmt [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    درود
    مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید
    1-contlor panel
    2- region and language
    3- keyboard and language
    4-chnage keyboard
    5- general
    6- Default input language
    7- زبانی که قرار است باهاش کاربرد دارین مثلا فارسی گزینه persian انتخاب و اوکی کنید
    موفق باشید
    دوست عزیز ممنون از اینکه وقتتو به من دادی
    مث اینکه منظور منو خوب نگرفتید
    مشکل من نصب زبان ویندوز نبود
    به هر حال بازم ممنون
    پست‌ها
    21
    Samsung-I9190-Galaxy-S4-mini
    NOD32 Google-Chrome Windows-10 RighTel
    سپاس (اهدایی)
    12
    سپاس (دریافتی)
    37

Wink چند راهکار

سلام دوستان
    مدتهاست کارم طراحیه
    سلام دوست عزیز
    می دونم خیلی از این مواقع مشکل پیش می آید. من هم خودم خیلی از دست این موضوع عذاب کشیدم.

می تونی این کارا رو با توجه به نظرت انجام بدی :

1. فقط زبان فارسیو بذار
    2. فقط زبان انگلیسیو بذار
    تو دو مورد بالا فقط یه زبان می مونه اونوقت دیگه اشتباه نمی کنی

3. می تونی از یک کیبورد مجازی روی صفحه نمایش استفاده کنی که با ماوس دکمه هاش کلیک می شن. البته می تونی اینو هم بذاری بمونه اون وسط یه بار ببینیش می فهمی زبان فارسیه یا انگلیسی

4. صفحه زیر را به بالا انتقال بده تا راحت تر ببینی و متوجه زبان بشی

5. 10 انگشتی تایپ کن تا حواست همش به صفحه نمایش باشه مشکلی پیش نیاد

6. همانطور که میدونی Alt + Shift زبانو تغییر می ده. مطمئن شو دکمه هاش کار می دن و یا چیزی زیر دیکمشون نباشه تا وقتی ازشون استفاده کردی ، زبان عوض شه.

7. کار ساده اینه که قبل از تایپ توجه کن

8. جاهای مختلفی هستن یا نرم افزار های مختلفی که چیز های فارسی که به اشتباه انگلیسی تایپ شدن رو فارسی سازی می کنن. ( خود گوکل هم همین کارو می کنه از یکی بپرس اسماشونو بلد نیستم )

9. اگه ویندوز 10 بازی و کورونا رو فعال کرده باشی ، قبل از تایپ می تونی به انگلیسی بگی زبانو تغییر بده یا ازش بپرسی به چه زبانی داری تایپ می کنی ( البته واسه من کورونا فعال نشد )

دوست عزیز امیدوارم اموزش موثر واقع شه. موفق و سربلند باشی

سپاس فراموش نشود لطفا
    ویرایش توسط adibvafa : January 13th, 2017 در ساعت 09:20 دلیل: اضافه کردن متن

سلام دوستان
    مدتهاست کارم طراحیه

سلام

دوست عزیز خیلی وقت پیش یکی از اعضای ترفندستان نرم افزاری برای حل این مشکل و اینکه ویندوز بطور خودکار زبان تایپ رو نغییر میده یعنی مثلا شما صفحه کلید رو روی فارسی گذاشتید اما وسطش انگلیسی تایپ میکنید و خود برنامه بطور خودکار صفحه کلید رو از فارسی به انگلیسی تبدیل میکنه گذاشته بود که البته متاسفانه اسمش رو بخاطر ندارم و شاید با جستجوی کلمات کلیدی بتونین پیداش کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط adibvafa [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    می دونم خیلی از این مواقع مشکل پیش می آید. من هم خودم خیلی از دست این موضوع عذاب کشیدم.

می تونی این کارا رو با توجه به نظرت انجام بدی :

1. فقط زبان فارسیو بذار
    2. فقط زبان انگلیسیو بذار
    تو دو مورد بالا فقط یه زبان می مونه اونوقت دیگه اشتباه نمی کنی

3. می تونی از یک کیبورد مجازی روی صفحه نمایش استفاده کنی که با ماوس دکمه هاش کلیک می شن. البته می تونی اینو هم بذاری بمونه اون وسط یه بار ببینیش می فهمی زبان فارسیه یا انگلیسی

4. صفحه زیر را به بالا انتقال بده تا راحت تر ببینی و متوجه زبان بشی

5. 10 انگشتی تایپ کن تا حواست همش به صفحه نمایش باشه مشکلی پیش نیاد

6. همانطور که میدونی Alt + Shift زبانو تغییر می ده. مطمئن شو دکمه هاش کار می دن و یا چیزی زیر دیکمشون نباشه تا وقتی ازشون استفاده کردی ، زبان عوض شه.

7. کار ساده اینه که قبل از تایپ توجه کن

8. جاهای مختلفی هستن یا نرم افزار های مختلفی که چیز های فارسی که به اشتباه انگلیسی تایپ شدن رو فارسی سازی می کنن. ( خود گوکل هم همین کارو می کنه از یکی بپرس اسماشونو بلد نیستم )

9. اگه ویندوز 10 بازی و کورونا رو فعال کرده باشی ، قبل از تایپ می تونی به انگلیسی بگی زبانو تغییر بده یا ازش بپرسی به چه زبانی داری تایپ می کنی ( البته واسه من کورونا فعال نشد )

دوست عزیز امیدوارم اموزش موثر واقع شه. موفق و سربلند باشی

سپاس فراموش نشود لطفا
    بی نهایت سپاس
    پست‌ها
    23,567
    Apple-iPhone-5S
    360-Internet-Security Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    38401
    سپاس (دریافتی)
    45104
    نوشته ‌های وبلاگ
    65

از شر اشتباه تایپی بین فارسی و انگلیسی خلاص شوید

مطمئنا بارها و بارها برای شما پیش آمده است که درحال تایپ مطلبی به فارسی و یا انگلیسی هستید،اما زمانی که متوجه مانیتور می شوید و متن تایپ شده را می بینید، بسیار عصبانی و کلافه می شوید! چرا که متن را اشتباها با زبان دیگری تایپ نموده اید. حال مجبور می شوید که متن را پاک کرده و دوباره شروع به نوشتن نمایید.

این مشکل زمانی رخ می دهد که کاربر در هنگام تایپ، به زبان سیستم دقت ندارد.

در این مطلب قصد داریم برنامه ای را به شما معرفی نماییم که دقیقا برای همین مشکل ساخته شده است و به راحتی می توانید متن به اشتباه تایپ شده را به زبانی که شما می خواهید تغییر می دهد.

به عنوان مثال اگر در حال تایپ جلمه "بسم الله الرحمن الرحیم"باشیم و اشتباها آن را با زبان انگلیسی تایپ کرده باشیم، این برنامه فقط به چند کلید، متن را به فارسی تبدیل می کند.

این برنامه "ochepyatka" نام دارد و بصورت رایگان عرضه شده است.

نحوه کار با برنامه

ابتدا این برنامه را از اینجا [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] کنید.

پس از دانلود، آن را نصب نمایید.

پس از نصب ،صفحه ای ساده برای شما باز می شود که شما می توانید تنظیمات مربوط به این برنامه را تغییر دهید.

- تیک گزینه اول مربوط به اجرا شدن خودکار برنامه پس از روشن شدن سیستم است. با گذاشتن تیک مربوطه این اجازه را به برنامه می دهید که پس از اجرای ویندوز، برنامه نیز اجرا شود.

- تیک دوم نیز برای این به کار می رود که با فعال ساختن آن می توانید با کلید های ترکیبی که تعریف می کنید، متون انگلیسی خود را به حروف بزرگ تبدیل نمایید.

- اما مهم ترین بخش این برنامه مربوط به تیک بخش سوم است. با فعال کردن این تیک و تایپ کلید ترکیبی مورد نظر خود در بخش مربوطه، می توانید هر بار که متنی را با زبان اشتباهی نوشتید، انتخاب کرده و کلید ترکیبی را که در این بخش تعیین می کنید را زده تا متن بلافاصله به زبان مورد نظر شما برگردد.

قابل ذکر است این برنامه و کلید ترکیبی در همه قسمت هایی که قابلیت تایپ متن وجود داشته باشد کار می کند.

(به نقل از صبحانه)

ترفند مرتبط:
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    چیزی که تحملش سخت است، یادآوری‌اش شیرین است.
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)