سلام من یک نرم افزار میخوام که تو لب تبم نشون بده که کدوم برنامه در لب تاب چقدر از نت مصرف کردم مثل برنامه هایی که تو اندروید هست ممنون
سلام من یک نرم افزار میخوام که تو لب تبم نشون بده که کدوم برنامه در لب تاب چقدر از نت مصرف کردم مثل برنامه هایی که تو اندروید هست ممنون
ممنون محمود جان لطفا روش کار رو میشه یاد بدی فقز میخوام بدونم کدوم برنامه بر حسب مگابایت چقدر نت خورده فقط همینو ممنون میشم![]()
1. برنامه رو نصب کن
2. به settings برنامه برو ( با راست کلیک روش از پایین ویندوز کنار ساعت )
3. تو تب Main اون پایین نوشته Ignore local traffic witthin the lan تیکش رو بزن
4. بعد دوباره رو برنامه راست کلیک کن این دفعه Usage Report رو بزن پنجره ش باز میشه بعدش تب آخر که نوشته Application رو انتخاب کن اونجا میتونی لیست برنامه هایی که از اینترنت استفاده کردن رو ببینی از قسمت بالاش میتونی تاریخ بدی از فلان تاریخ تا فلان تاریخ چه برنامه ای استفاده کرده و نتیحه رو ببینی
DUmeter هم خوبه، منظورت همینه؟![]()
حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
خیلی خیلی خیلی ممنون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)