سلام
من دنبال نرم افزاری هستم که بشه باهاش یک نرم افزار تحت دسکتاپی که می نویسم را در انواع نمایشگر ها مشاهده کنم.
یکی VirtualBox را معرفی کرد که دنگ و فنگ راه اندازیش زیاده کسی نرم افزار دگه ای سراغ نداره؟
ممنون
سلام
من دنبال نرم افزاری هستم که بشه باهاش یک نرم افزار تحت دسکتاپی که می نویسم را در انواع نمایشگر ها مشاهده کنم.
یکی VirtualBox را معرفی کرد که دنگ و فنگ راه اندازیش زیاده کسی نرم افزار دگه ای سراغ نداره؟
ممنون
یعنی برای اینکه من بیام نرم افزاری که می نویسم رو توی انواع نمایشگر ها چک کنم حتما باید اینگونه نرم افزارها رو نصب بکنم؟
قبلا که برنامه نویسی سایت کار میکردم برای اینکه چک کنم ببینم این سایتم در انواع نمایشگر ها درست نمایش داده میشه توی فایرفاکس دکمه های ctrl shift m را با هم فشار میدادم و چک میکردم.
الانم میخوام نرم افزار تحت دسکتاپی که می نویسم توی انواع نمایشگر ها چک کنم. آیا راه بهتر و راحت تری نیست؟
سلام دوست عزیز
.
منظورتون از انواع نمایشگر چی هست؟
ببین عزیزجان,ماشین مجازی این امکان رو به شما میده که چندین نسخه ویندوز(ایکس پی,ویستا,7,8,10) مکینتاش و لینوکس رو بر روی ماشین مجازی نصب کنید.و برنامه های مختلف رو در این نسخه ها تست کنید.
الان مشکلی پیش اومده,یعنی این روش جواب نمیده؟ @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
موفق باشید.
خب نمایشگر همون مانیتور هست فارسیش رو من میگم.
یعنی شما از همون اول متوجه منظور من نشدید و داشتید پاسخ میدادید؟!
اینکه نرم افزار مجازی سازی چی هست منم میدونم کارش چیه؟! ولی الان توی نصب کردنش به مشکل خوردم و میخوام اگه بشه نرم افزاری دگه ای رو بهم معرفی کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)