محتوای تاپیک هر 5 ثانیه به طور خودکار بهروز میشود.
به دلیل عدم فعالیت شما در دقایق گذشته، بهروزرسانی خودکار این تاپیک متوقف شده است. Un-Idle
-
بازنگری
-
آنلاک cpu اندروید
سلام و خسته نباشید
سوال من اینه ک الان من گوشی lg g3 s با cpu چهار هسته ای کوالکام رو دارم ک کاستوم رام سیانوژن بر روی این نصب کرده ام و از اندروید 7.1 استفاده میکنم و وقتی خواستم ک با استفاده از یکسری برنامه ها cpu رو اورلاک کنم شاهد این بودم ک هر دو مقدار مینیمم و ماکسیمم در بیشترین حالت قرار داشتند و وقتی مثلا مینیمم رو رو 300 و ماکسیمم رو روی 980 قرار میدادم و تغییرات را ذخیره میکردم و مجددا با این برنامه چک میکردم شاهد این میشدم ک هر دوی مینیمم و ماکسیمم رو 980 قرار گرفته است و از برنامه های دیگری ک میزان استفاده از cpu رو نشون میدن استفاده کردم و شاهد این بودم ک در برخی مواقع همه هسته ها درگیر هستند و بعضی مواقع فقط یک یا چند هسته درگیر میشدند و نکته اینجاست ک فرکانس هسته های درگیر رو فقط روی همون ماکسیمم فرکانسی ک موقع انلاک cpu در نظر گرفته بودم نشون میداد. یعنی یا هسته روی sleep بود یا روی فرکانس 980 و فقط این دوحالت برای هسته ها اتفاق میفتاد. می خوام بدونم آیا مشکلی وجود داره یا کلا پردازنده ها ب این صورت ک هسته ها یا صفر یا ماکسیمم کار میکنند هستند؟
با تشکر فراوان