آنلاک cpu اندروید تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: آنلاک cpu اندروید

پیش فرض آنلاک cpu اندروید

سلام و خسته نباشید
    سوال من اینه ک الان من گوشی lg g3 s با cpu چهار هسته ای کوالکام رو دارم ک کاستوم رام سیانوژن بر روی این نصب کرده ام و از اندروید 7.1 استفاده میکنم و وقتی خواستم ک با استفاده از یکسری برنامه ها cpu رو اورلاک کنم شاهد این بودم ک هر دو مقدار مینیمم و ماکسیمم در بیشترین حالت قرار داشتند و وقتی مثلا مینیمم رو رو 300 و ماکسیمم رو روی 980 قرار میدادم و تغییرات را ذخیره میکردم و مجددا با این برنامه چک میکردم شاهد این میشدم ک هر دوی مینیمم و ماکسیمم رو 980 قرار گرفته است و از برنامه های دیگری ک میزان استفاده از cpu رو نشون میدن استفاده کردم و شاهد این بودم ک در برخی مواقع همه هسته ها درگیر هستند و بعضی مواقع فقط یک یا چند هسته درگیر میشدند و نکته اینجاست ک فرکانس هسته های درگیر رو فقط روی همون ماکسیمم فرکانسی ک موقع انلاک cpu در نظر گرفته بودم نشون میداد. یعنی یا هسته روی sleep بود یا روی فرکانس 980 و فقط این دوحالت برای هسته ها اتفاق میفتاد. می خوام بدونم آیا مشکلی وجود داره یا کلا پردازنده ها ب این صورت ک هسته ها یا صفر یا ماکسیمم کار میکنند هستند؟
    با تشکر فراوان
    پست‌ها
    1,564
    HTC-Sensation
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6085
    سپاس (دریافتی)
    2943
    نوشته ‌های وبلاگ
    54

نقل قول نوشته اصلی توسط okkkkk [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام و خسته نباشید
    سوال من اینه ک الان من گوشی lg g3 s با cpu چهار هسته ای کوالکام رو دارم ک کاستوم رام سیانوژن بر روی این نصب کرده ام و از اندروید 7.1 استفاده میکنم و وقتی خواستم ک با استفاده از یکسری برنامه ها cpu رو اورلاک کنم شاهد این بودم ک هر دو مقدار مینیمم و ماکسیمم در بیشترین حالت قرار داشتند و وقتی مثلا مینیمم رو رو 300 و ماکسیمم رو روی 980 قرار میدادم و تغییرات را ذخیره میکردم و مجددا با این برنامه چک میکردم شاهد این میشدم ک هر دوی مینیمم و ماکسیمم رو 980 قرار گرفته است و از برنامه های دیگری ک میزان استفاده از cpu رو نشون میدن استفاده کردم و شاهد این بودم ک در برخی مواقع همه هسته ها درگیر هستند و بعضی مواقع فقط یک یا چند هسته درگیر میشدند و نکته اینجاست ک فرکانس هسته های درگیر رو فقط روی همون ماکسیمم فرکانسی ک موقع انلاک cpu در نظر گرفته بودم نشون میداد. یعنی یا هسته روی sleep بود یا روی فرکانس 980 و فقط این دوحالت برای هسته ها اتفاق میفتاد. می خوام بدونم آیا مشکلی وجود داره یا کلا پردازنده ها ب این صورت ک هسته ها یا صفر یا ماکسیمم کار میکنند هستند؟
    با تشکر فراوان
    سلام

نه، اگه بدرستی تنظیم بشه کار میکنه و به صورت ماکزیمم و مینیمم نیست

با چه برنامه ای این کارو انجام میدید؟

قبلا من برای گوشیم از برنامه SuperSu استفاده میکردم، بدین صورت که حتما دسترسی روت رو داشت، شاید برنامه دسترسی نداره که ذخیره نمیشه
    device administrator رو چک کنید ببینید برنامه مربوطه اجازه دسترسی داره؟ اصلا هست اونجا؟
    http://www.tarfandestan.com/forum/signaturepics/sigpic33293_2.gif

حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
    پست‌ها
    4,981
    Sony-Xperia-Z1-Compact
    Panda Google-Chrome Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    7410
    سپاس (دریافتی)
    13339
    نوشته ‌های وبلاگ
    128

گوشیتون که قطعاً روت هست؟

اگر هست، [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] نصب کنید. توی قسمت CPU ، مقدار CPU Governer رو روی Performance بذارید ولی به مقادیر فرکانسها دست نزنید. گزینه Aply on Boot رو روشن کنید.
    CPU Governer کارش همینه که خودش به موقعش میدونه فرکانسها رو بالا پایین کنه. اینکار هم باعث بهبود عملکرد گوشی میشه هم در مواقعی که واقعاً به فرکانسهای بالا نیاز نیست، الکی گوشی رو در فرکانس بالا نگه نمیداره که هم داغ کنه هم باتری زودتر خالی بشه.

درضمن اگر برنامه مدیریت CPU دیگه ای دارید حذفش کنید تا تداخل ایجاد نشه، یا بجای Kernel Adiutor از همون برنامه برای تغییر CPU Governor استفاده کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mansour07 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام

نه، اگه بدرستی تنظیم بشه کار میکنه و به صورت ماکزیمم و مینیمم نیست

با چه برنامه ای این کارو انجام میدید؟

قبلا من برای گوشیم از برنامه SuperSu استفاده میکردم، بدین صورت که حتما دسترسی روت رو داشت، شاید برنامه دسترسی نداره که ذخیره نمیشه
    device administrator رو چک کنید ببینید برنامه مربوطه اجازه دسترسی داره؟ اصلا هست اونجا؟

بله دسترسی روت داره با چند تا نظیر no-friils cpu و cpu-control

نقل قول نوشته اصلی توسط arsenal-champion [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    گوشیتون که قطعاً روت هست؟

اگر هست، [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] نصب کنید. توی قسمت CPU ، مقدار CPU Governer رو روی Performance بذارید ولی به مقادیر فرکانسها دست نزنید. گزینه Aply on Boot رو روشن کنید.
    CPU Governer کارش همینه که خودش به موقعش میدونه فرکانسها رو بالا پایین کنه. اینکار هم باعث بهبود عملکرد گوشی میشه هم در مواقعی که واقعاً به فرکانسهای بالا نیاز نیست، الکی گوشی رو در فرکانس بالا نگه نمیداره که هم داغ کنه هم باتری زودتر خالی بشه.

درضمن اگر برنامه مدیریت CPU دیگه ای دارید حذفش کنید تا تداخل ایجاد نشه، یا بجای Kernel Adiutor از همون برنامه برای تغییر CPU Governor استفاده کنید.
    بله روته و از گاونر interactive استفاده می کردم و performance رو هم امتحان کردم ولی باز به صورت مینیمم و ماکسیمم کار میکنه.

دوستان سال دیگه ای ک دارم اینه ک تفاوت بین فرکانس cpu با cpu load که ب صورت درصد بیان میشه چی هستش . مثلا میبینم فرکانس رو 998 ثابته ولی cpu load اش بصورت درصدی در حال تغییره . اگه فرکانس 998 رو ماکزیمم ما باشه حالا چه جوریه ک تو همین فرکانس ماکزیمم cpu load مثلا 20 درصد میشه
    و ی سوال اینکه تو قسمت cpu hotplug ی گزینه هس به نام qualcomms hotpluging solution که وقتی غیر فعالش میکنم همه هسته ها با یک فرکانس کار میکنند و فرکانس همگی با هم عوض میشه و همچنین وقتی غیر فعال میکنم اونوقتی میتونم ک مینیمم رو تغییر بدم در غیر این صورت وقتی مینیمم فرکانس رو تغییر میدم بعدش باز مینیمم برابر ماکس میشه و من این گزینه رو فعال بزارم باشه ؟ یا غیر فعال کنم؟ و اگه کاربردای دیگ داره ممنون میشم برام توضیح بدین
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)