سلام دوست عزیز
.
لطفاََ سوال رو هم مطرح کنید.
سوالتون این هست که چرا Turn Windows features on or off در ویندوز شما کار نمی کنه؟
عبارت gpedit.msc رو در منوی استارت تایپ کنید.تا Local Group Policy Editor باز بشه.
به مسیر زیر برید
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
سمت راست روی گزینه Hide Add/Remove Windows Components Page راست کلیک کنید و گزینه Edit رو انتخاب حالا گزینه Not Configured رو انتخاب کنید.
به مسیر زیر برید
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
سمت راست بر روی Hide "Windows Features" راست کلیک کنید و گزینه Edit رو انتخاب حالا گزینه Not Configured رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها/اینجا کلیک کنید و بخونید.یادت نره!
اینستاگرام من / آپارات من
کلید پنجره ویندوز با R هم نشد... لطفاً راهنمایی...![]()
سلام دوست عزیز
.
Run برای شما باز نمیشه!!!!
روی نوار وظیفه در پایین ویندوز راست کلیک و گزینه Properties رو انتخاب کنید.بر روی تب start menu کلیک و روی Customize کلیک کنید.در اینجا Run command رو تیک بزنید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
حالا روی Run کلیک کنید تا باز بشه.
موفق باشید.
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
سلام دوست عزیز
.
هنوز مشکل پست اول برطرف نشده؟
CMD رو باز کنید و دستور sfc/scannow رو تایپ کنید.اگر اخطاری پیدا کرد یه عکس بگیرید.
شما Administrator سیستم هستید؟
اگر بله,یک اکانت جدید بسازید و ببینید در اون اکانت هم این مشکل (پست اول) وجود داره یا خیر.
اگر Administrator نیستید
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)