سلام من اساسین کرید 3 رو نصب کردم میرم بازی کنم ارور میده
سلام من اساسین کرید 3 رو نصب کردم میرم بازی کنم ارور میده
از عشق زیاد شنیدم, اما طعم عشق را زمانی چشیدم که در چشمان او اشک هایی را دیدم که برای پاک شدن, به جز دستان من به هیچ دستی اعتماد نداشت....
از عشق زیاد شنیدم, اما طعم عشق را زمانی چشیدم که در چشمان او اشک هایی را دیدم که برای پاک شدن, به جز دستان من به هیچ دستی اعتماد نداشت....
سلام دوست عزیز
.
راه حل هایی که ارائه شده بود.
روی بازی راست کلیک و Properties رو انتخاب کنید.در تب Compatibility گزینه windows xp service pack 3 رو انتخاب کنید.
کرک هایی که گذاشته بودند پیوست شد/
برنامه UbisoftGameLauncherInstaller + یه کرک هم بود که از لینک های زیر می تونید دانلود کنید (که من در پست های قبلی گذاشته بودم,با این حال اگر دوست داشتید از لینک های زیر می تونید دانلود کنید)
کرک (فیل*تر* هست)
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
برنامه
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
اگر باز مشکل داشت و اجرا نمیشد و خواستید دوباره نصب کنید.فایل بازی که دانلود کردید رو در یک winrar قرار بدید و از تب tools گزینه repair رو انتخاب کنید و بعد بازی رو نصب کنید.
موفق باشید.
سلام ببخشد من تا 23 درصد بازی رفتم ولی کارکتر حرکت نمی کنه یکجا ثابت وایستاده لطفا اگه میشه کمک کنید همه کرک ها ام نصب کردم ولی جواب نداد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)