نوشته اصلی توسط محمود 8080[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام رضا جان
.
بازی نصب و اجرا شد یا هنوز اخطار میده؟
برای اخطار پست قبلی یه فیلم آپلود کردم [تنها اعضای سایت
به نظر من ویندوز 7 نصب کنید بهتره!
موفق باشید.
الان اینجا چیکار باید کرد
[تنها اعضای سایت
تا اینجا رسیدم.
یه چیز دیگه الان متوجه شدم بازی 3 تا شورتکات داره حالا نمیدونم کدوم الان رفتم میبینم همون تنضیمات و بالا نوشتم فریم رو الان دارم میبینم فریم بالا 50 تا 56 فریم دارم میگیرم عجیبه. مگه شورتکات بازی با شورتکات دیگه خود همین بازی فرق داره؟
و یه سوال دیگه دقیقا مسیر سیو این بازی کجاست؟ میخوام سیو خودم بردارم.
لطفا سیو خودتم بزاری برای دانلود. تمام ماشین هارو باز کردی دیگه درسته؟
سلام رضا جان
.
نام مرحله یا شماره اون رو بنویسید.یا level هر چی که هست.
راستی با رزولیشن مانیتورم 900 . 1440 و البته خودش تنضیم کرده بود 720 . 1280 که من رزولیشن مانیتورم درست کردم همون 900 . 1440 و تنضیمات low من 36 تا 30 فریم میگرم البته بعضی مراحل سنگین و بعضی مراحل یهو فریم میره 50 فریم. کاشکی گرافیک 4 گیگ 1050 داشتم چون فقط گرافیک داره تو این بازی کم میاره.
طوری تنظیم کنید که بازی راحت اجرا بشه و دم به دقیقه دچار مشکل نشه.البته این بازی برای سیستم شما کمی سنگینه.
الان باز اولاش هستم ولی دیگه نقشه نیست
برای نقشه کلیک M رو از روی کیبورد بزن.
چرا با برنامه دسته x360ce64 بازی کرد من با همین برنامه نید فور اسپید ریولز بازی میکنم ولی این اصلا نخورد و دسته نمیاد تو بازی.
دسته Xbox دارید؟
ایا توهم با کیبورد بازی میکنی؟ و راهی هست که بشه با دسته بازی کرد این بازیو؟
من اصلاََ این بازی رو ندارم
راستی با alt و enter
برای تمام صفحه از همین کلیدها باید استفاده کنید. و اینکه روی شورتکات بازی کلیک راست و در تب شورتکات مقابل گزینه Ran حالت normal هست رو روی Max بذارید.اگر بهتر نشد مثل قبل تنظیم کنید.
دسته ایکس باکس ندارم دسته کامپیوتر و شک دار هست ولی همین دسته با همین برنامه برای بازی نید فور اسپید ریوالز اوکی شد.
انگار تو این بازی فورزا هریزون3 باید مسیر خاصی برنامه دسته ریخته بشه و تنها جای که بازی هست کفایت نمیکونه.
اون مسیر رفتم و فایلی به اسم wgs بود کل محتویاتش برداشتم بازی اجرا کردم باز از سیو خودم بازی بالا امد عجیبه. چه کنم سیو میخوام کولا حذف کنم و بازی از اول برم. کل محتویات این پوشه حذف کردم ولی باز بازی ازجاهای که سیو هست امد یه چند ساعتی بازی کردم.
البته مسیر من تا اینجا درسته C:\Users\yourprofile\AppData\Local\Packages\Micros oft.OpusPG_ 8wekyb3d8bbwe\SystemAppData بعد فایل wgs هست
اینطوری نیست randomnumbersandletters
اینطوری هست 8wekyb3d8bbwe
ایمدوارم متوجه منظوم شده باشید
اینم ویدیو [تنها اعضای سایت
عین مراحل من میره ولی خوب من اون فایل wgs برداشتم چرا باز سیوهام میاد همراه بازی.
ویرایش توسط 0reza666 : November 19th, 2017 در ساعت 13:55
نوشته اصلی توسط محمود 8080[تنها اعضای سایت
سلام رضا جان
.
اگه کسی داره بگیرید و تست کنید
بله درسته همین مسیر هست.
سیو بازی رو از کجا دانلود کردید؟
حتما باید راهی باشه که بشه این بازی با دسته انجام داد. میشه یکم تو یوتویوب دنبالش بگردی لطفا
با همین دسته باید بشه چون دسته. دسته اس دیگه فقط دکمه بیشتری داره دسته ایکس باکس همین. دستم مخصوص کامپیوتره باید اوکی بشه.
ویرایش توسط 0reza666 : November 19th, 2017 در ساعت 19:49
نوشته اصلی توسط omid680[تنها اعضای سایت
گرافيگمGeForce GTX960 2 gig
رمم 16 گيگ
سي پي يو Intel Core i3-4170 3.70GH.z
واسه ويندوز 10 و بازي كفايت ميكنه؟
مشخصات سیستمم داخل امضا نوشته شده.
گرافیکت که یکم از مال من قویتره و خوبه ولی کاش ۴ گیگ بود و تنضیمات بازی میزاشتی بالا.
رمم که هم ستهیم
سی پی یو یکم ... البته مشکلی نیست تو این بازی تنضیمات پایین بازی بالا میاد صفحه های دیگه این تاپیک بخون من مشخصات این بازی گذاشتم.
حالا بخاطر چی میگم حتما این بازی کن چون امروز دانلودش تموم کردم و نصب کردم واقعا بازی عالیه هست و ماشین سواری توپ. همنطور که سازنده هم گفته ویندوز حتما باید ۱۰ باشه.
ویرایش توسط 0reza666 : November 19th, 2017 در ساعت 20:17